Με το 1 1 4, δεν πας πουθενά ως Έθνος πάρα μόνο μέχρι την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Κάποτε, για να διοριστεί κάποιος στην εκπαίδευση, στα σώματα ασφαλείας και στον στρατό, έπρεπε να υποβάλει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και να είναι Ελληνας Χριστιανός Ορθόδοξος κατά γέννηση και φρόνημα.

Αυτό συνέβαινε για να διαφυλαχτεί ο Ελληνισμός από τα φίδια που έτρεφε στον κόρφο του, ειδικά στην Μακεδονία με τους εξαρχικους, βουλγαριζοντες, τουρκους, εβραιους κι αριστερούς κατσαπλιαδες και να διασφαλιστεί η συνέχεια του.

Μετά ο Έλληνας έπρεπε να γίνει δημοκράτης εβραιοπεος και να κάνει “πλατιά απευθυνση” σε όλες τις παρακρατικες κι αντεθνικες ομάδες για να επέλθει η πολυπόθητη λήθη και η συναίνεση.

Ύστερα το προχώρησε ακόμη παραπέρα κι έγινε πολυπολιτισμικος οπότε βάφτισε Έλληνες όλους όσους ήρθαν από τις κτησεις του Μεγαλεξανδρου και όχι μόνο.

Τώρα τι ακριβώς ψάχνετε;

Αν υπάρχουν περισσότεροι ανθέλληνες στις πλατείες ή στους καταλόγους μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων; 

Άμα  έχεις παπά, δάσκαλο και χωροφυλακα πατριώτη, κάνουν κουμάντο τον πρόεδρο γιατί διαμορφώνουν ηθικά και πνευματικά την κοινότητα.

Άμα είναι όλοι σκαρτοι, ζεις όσα ζεις σήμερα.

Μη μιλάς λοιπόν!

Δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό

Πρώτα ρίχνεις την εκάστοτε κεραμιδω από την θέση της κι απαιτείς το αληθές εθνικά για την παιδεία σου και μετά εφαρμόζεις το νόμο 4000 για όσους ξεφεύγουν.

Με το 1 1 4, δεν πας πουθενά ως Έθνος πάρα μόνο μέχρι την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Κάποτε δεν είχαμε ψωμί, αλλά είχαμε πνεύμα και ήθος!

loading...