Εκ των έσω: Μαγνητικός τομογράφος παρουσιάζει το σ@ξ όπως δεν το έχετε ξαναδεί (video)

 Όπως θα θέλατε να το δείτε; Αμφίβολο. Αναφερόμαστε στην απόφαση ομάδας επιστημόνων να «συλλάβουν» τι γίνεται στα εσωτερικά όργανα ενός άνδρα και μια γυναίκας κατά τη διάρκεια της πιο οικείας στιγμής τους, εικόνες που προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα… Χρησιμοποιώντας μαγνητικό τομογράφο κατά τη διάρκεια της συνουσίας, οι επιστήμονες δηλώνουν ότι σκοπός τους ήταν: «να μάθουμε αν η λήψη εικόνων των αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων κατά τη διάρκεια της συνουσίας είναι εφικτή, και αν οι αντιλήψεις για την ανατομία κατά της διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, και κατά τον ερεθισμό της γυναίκας, βασίζονται σε υποθέσεις ή δεδομένα».

«Η λήψη εικόνων μαγνητικού συντονισμού (MRI) των αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων κατά τη συνουσία είναι εφικτή και συμβάλλει στην κατανόηση της ανατομίας» σημειώνει η ομάδα των επιστημόνων στο επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal.

Αυτό το βίντεο παρουσιάζει αρκετές διαφορετικές λήψεις με μαγνητικό τομογράφο, όπως το ζευγάρι Γάλλων που κάνει έρωτα, ένα βρέφος στη μήτρα, έναν άνδρα να πίνει χυμό ανανά και κάποιον άλλον την ώρα που παίζει μουσική με ένα πνευστό όργανο.

loading...