Αλλοδαποί κουνούν το δάκτυλο στα πρόσωπα αστυνομικών – Χειροπέδες μόνο σε Έλληνες, vid

 Χαμός και στην Βόρεια Ελλάδα – Δουλέμποροι φέρνουν συνεχώς μουσουλμάνους…

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας διακινητής μεταναστών και ο 8 μη νόμιμοι μετανάστες μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, η οποία ξεκίνησε από την Εγνατία Οδό, στο ύψος του οικισμού Παράδεισου, την ώρα που στην Αθήνα αλλοδαποί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον αστυνομικών.

Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο αυτοκίνητο,  όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς. 

Η καταδίωξη του οχήματος συνεχίστηκε ως και τα όρια της Π.Ε. Σερρών με τους αστυνομικούς να ζητούν την συνδρομή συναδέρφων τους από τη Δράμα και τις Σέρρες.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης έξω από την Κάτω Καμήλας και ο οδηγός του επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.  Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του χωριού, Γιώργος Πάντσιος, το όχημα κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στο χωριό.

Την ίδια ώρα βίντεο από την Αθήνα δείχνει όσους έχουν καταφέρει και έχουν μπει στην χώρα μας να φωνάζουν, να απειλούν και να κουνούν το δάκτυλο στο πρόσωπο αστυνομικών!
Το βίντεο φέρεται να γυρίστηκε χθες, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί την ακριβή ημερομηνία.
Ο ένας αλλοδαπός μάλιστα κατεβάζει την μάσκα για να φωνάξει στους αστυνομικούς.
Η εικόνα πάντως μιλά από μόνη της:

loading...