SINGULAR LOGIC KAI CIA ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ;

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΛΚΕΥΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!

Γράφει ο τραπεζικός georgiouclub.gr

Ο σκηνοθέτης

,Stanley Kubrick έλεγε: ‘Τα μεγάλα έθνη συμπεριφέρονται σαν o γκάνγκστερ, ενώ τα μικρά σαν πόρνες

Τον Μάρτιο του 2020και ενώ ο Κορωνοϊός απλωνόταν σε όλη την

Ελλάδα, το Ελληνικό Δημόσιο υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με μια “σκοτεινή εταιρεία”, την Palantir. Η Palantir δημιουργήθηκε το 2003 στο Ντένβερ του Κολοράντο με κεφάλαια της CIA, η οποία συνεργάζεται και με την NSA. 

Την ίδρυσαν ο Peter Thiel. ο Alex Karp, ο Nathan Getting. ο Joe Lonsdale και ο Stephen Cohen. Η Palantir συνεργάζεται με το Αμερικάνικο Υπουργείο Άμυνας. τtς αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες και τtς αρχές επιβολής “του νόμου και της τάξης” των χωρών που ανiκουν στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ .

Παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης, φα­ κελώματος πολιτών και επιρροής στους πληθυσμούς μιας χώρας. Πολλές φορές παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα και την ιδ ιωτtΚil ζωή των πολιτών, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας. 

Τα λογισμικά της έχουν χρησιμοποιηθεί για προληπτική αστυνόμευση και αναγνώριση πιθανών μελλοντtκών υπόπτων εγκλημάτων. Έχει μεγάλες βάσεις δεδομένων (φυλή, κατοικία, ηλικία, αναγνώριση προσώπου, πολιτική και θρησκευτική τοποθέτηση κ.λπ.) για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη. 

Η τεχνολογία αναγνώ ρισης προσώπου (face recognition) που παρέχει η έτερη εταιρεία του συνιδρυτή της Palantir, Peter Thiel (Clearνiew ΑΙ) έχει χρησιμοποιηθεί από την Αμερικάνικη Αστυνομία για να προσαγάγει πολίτες που θεωρεί υπόπτους για να διαπράξουν μελλοντικά αδικήματα που ουδεμία σχέση έχουν με την τρομοκρατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...