O στρατός είναι η μόνη θεραπεία…. Το τέλος των πολιτικών έρχεται πολύ σύντομα…..





GEWKWN – 

Τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί εναντίον των Ελλήνων ισοδυναμούν με την θανατική ποινή………. Το τέλος όλων των πολιτικών έρχεται πολύ σύντομα, και πολύ λίγοι έλληνες είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να το σταματήσουν!

O στρατός είναι η μόνη θεραπεία…… Εμείς, οι πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας  ζητάμε από όλους τους πολιτικούς να παραιτηθούν και να παραδώσουν την χώρα, προσωρινά, στον στρατό, για να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας Έλληνες ορθόδοξοι πατριώτες…..

 Η Νέα Τάξη και οι κυβερνήσεις σε όλο τον πλανήτη δεν θέλουν έναν πληθυσμό ικανό για κριτική σκέψη, θέλουν υπάκουους εργαζόμενους, ανθρώπους που είναι αρκετά έξυπνοι για να τρέχουν τις μηχανές και απλά ανόητοι ώστε να δέχονται παθητικά την κατάστασή τους.

Ακόμα και οι πιο απλοϊκές μορφές ζωής σε αυτόν τον πλανήτη διαθέτουν το βασικό ένστικτο της αυτοάμυνας, γιατί άραγε εμείς τα υποτιθέμενα πιο έξυπνα από όλα τα ζωντανά πλάσματα,  επιτρέπουμε στις εκάστοτε προδοτικές κυβερνήσεις και στις προδοτικές πολιτικές ηγεσίες να καταστρέφουν την πατρίδα μας και τις ζωές μας χωρίς αντίδραση.

Και οι ιεράρχες πρέπει να ομολογήσουν την αποτυχία τους και  να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, είναι ανίκανοι να ηγούνται της ορθοδοξίας……  “Στα θέματα της πίστεως και στα θέματα της πατρίδος δεν χωράνε υποχωρήσεις. Πρέπει να είναι κανείς αμετακίνητος, σταθερός” Όσιος Παΐσιος !!!!!!

Η εμπιστοσύνη των πιστών προς τους σημερινούς ιεράρχες δεν υφίσταται πλέον με ευθύνη της δεύτερης.

Άγιοι πατέρες, αν και πιστεύω ότι είναι ήδη αργά, πρέπει έστω και την τελευταία ώρα να αποφασίσετε, ποιον υπηρετείτε τον Θεό η τους πολιτικούς και κομματικούς ηγετίσκους, αν η απάντηση σας είναι τον Θεό, τότε  να πείτε στους πιστούς να ‘’επαναστατήσουν’’, να επιλέξουν τον Θεό και όχι τα άθεα και αντίχριστα τυρρηνικά καθεστώτα…. Να ανοίξετε τους Ναούς και όλους τους ορθόδοξους χώρους λατρείας χωρίς  κανένα περιορισμό…

Να πείτε σε όλους τους πιστούς ότι όταν έχουμε τον Χριστό, τον Θεό μας, στις καρδιές μας δεν φοβόμαστε, δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες, δεν χρειάζεται να κρατάμε αποστάσεις δεν χρειάζεται να έχουμε τα lockdowns

Αλλά ίσως ορισμένοι ιεράρχες να πιστεύουν ότι ο Θεός πρέπει να κάνει υπακοή στο Κράτος, με αυτούς τους ιεράρχες είναι πολύ εύκολο οι πιστοί να υποταχθούν σε μια νέα παγκόσμια τάξη, στην οποία οι πολίτες θα λειτουργούν ως σκλάβοι…..

Απομένει πολύ λίγος χρόνος για να αλλάξουμε αυτήν την καταστροφική πορεία που βρισκόμαστε σήμερα, οι πρόγονοι μας όταν κάποιοι απειλούσαν την ελευθερία τους , πολεμούσαν οι ίδιοι και κέρδιζαν, σήμερα οι περισσότεροι κάθονται  πίσω και περιμένουν, ελπίζοντας ότι θα έρθουν κάποιοι  άλλοι να τους σώσουν

Βρισκόμαστε τώρα στο χείλος του γκρεμού, με το ένα πόδι να κρέμεται ήδη πάνω από τον γκρεμό. Δεν θα υπάρξει επιστροφή εκτός και αν ολοκληρωθεί η πλήρης διάλυση αυτού του πολύ σαθρού και ελαττωματικού πολιτικού συστήματος. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν η πλειοψηφία των πολιτών όχι μόνο να το επιθυμεί, αλλά να είναι επίσης πρόθυμοι να αναλάβουν οποιονδήποτε κίνδυνο για την ελευθερία τους.

Αν τελικά πέσουμε στον γκρεμό αυτό δεν θα οφείλεται μόνο στους προδότες πολιτικούς, και στους προδοτες ιεράρχες αλλά θα οφείλεται και στην δική μας απραξία και ανοχή, το κοπάδι ( εμείς )  ψάχνει πάντα να βρει έναν αφέντη και αυτό δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε ελευθερία, αλλά μόνο στην πλήρη υποταγή του ελληνικού λαού.

Δυστυχώς, εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας, της Ελλάδος, έχουμε  εγκαταλείψει εθελοντικά την ελευθερία μας, και έχουμε  γίνει υπάκουοι σκλάβοι, εμείς οι ίδιοι επιτρέπουμε σε αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα να μας στερούν την ελευθερία μας.

Ενώ καταδικάζουμε την κυβερνητική και πολιτική τρομοκρατία σε άλλες χώρες, καθόμαστε αδρανείς και παρακολουθούμε την δική μας ελευθερία να αφαιρείται χωρίς να σηκώνουμε  το δαχτυλάκι μας για να την σταματήσουμε. Ντροπή σε όλους  που αρνούνται να υπερασπιστούν την δική τους ελευθερία και την ελευθερία της Ελλάδος!

Άγιος Παΐσιος: «Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει και οι άνθρωποί του οργανώνονται, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη. Τον εαυτό του μόνο κοιτάει να βολέψει ο καθένας και τίποτε περισσότερο. Και ότι να τους κάνεις, όσο κι αν τους κουνήσεις, με τίποτε δεν ξυπνούν».

ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν επιτρέπεται να αφήσουμε τη χώρα μας να καταρρεύσει……. Αυτό θέλουν, θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα…. σηκωθείτε όλοι και ελάτε να πολεμήσουμε τώρα, για να καθαρίσουμε την Ελλάδα……. μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη ενάντια στις δυνάμεις που κυβερνούν, εδώ και χρόνια, αυτήν τη χώρα…

loading...