ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΤΑ LOCKDOWN COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

Γερμανικό δικαστήριο αποφαίνεται ότι τα lockdown COVID-19 είναι αντισυνταγματικά! Πορτογαλικό εφετείο: Είναι παράνομο να τεθούν

άτομα σε καραντίνα βάσει μόνο των τεστ PCR.

Ένα γερμανικό δικαστήριο με απόφαση ορόσημο δήλωσε ότι τα lockdown COVID-19 που επέβαλε η κυβέρνηση είναι αντισυνταγματικά.

Το εαρινό “κλείδωμα” της Θουριγγίας ήταν «καταστροφικά λανθασμένη πολιτική απόφαση με δραματικές συνέπειες για σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε το δικαστήριο, αιτιολογώντας την απόφασή του.

Γερμανικό περιφερειακό δικαστήριο δήλωσε ότι το αυστηρό κλείδωμα που επέβαλε η κυβέρνηση του κεντρικού κράτους της Θουριγγίας την περασμένη άνοιξη είναι αντισυνταγματικό, καθώς αθώωσε ένα πρόσωπο που κατηγορείται ότι το παραβίασε.

Η υπόθεση αφορούσε έναν άνδρα που παραβίασε τους αυστηρούς γερμανικούς κανόνες κλειδώματος γιορτάζοντας τα γενέθλιά του με τους φίλους του.

Το περιφερειακό δικαστήριο στην πόλη της Βαϊμάρης δεν αθώωσε μόνο τον κατηγορούμενο, αλλά δήλωσε επίσης ότι οι ίδιες οι αρχές παραβίασαν τους βασικούς νόμους της Γερμανίας.

Το εαρινό κλείδωμα της Θουριγγίας ήταν «καταστροφικά λανθασμένη πολιτική απόφαση με δραματικές συνέπειες για σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε το δικαστήριο, αιτιολογώντας την απόφασή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...