Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου ιδρυτικό μέλος του νέου Πολιτικού φορέα “Ελεύθεροι Άνθρωποι” με ηγέτη τον Γ.Τραγκα

Δημοκράτες- σες, συμπατριώτες, Ελεύθεροι Πολιορκημένοι Συνέλληνες, Ελάτε μαζί μας στο Νέο πολιτικό φορέα ,
” ελεύθεροι άνθρωποι„ με ηγέτη το στιβαρό, ευαίσθητο παλαίμαχο δημοσιογράφο, τον άνθρωπο – αγωνιστή Γιώργο Τράγκα να αναταράξουμε τα λιμνάζοντα – στάσιμα – θολά νερά της στασιμότητας και οπισθοδρόμησης και να τα βάλουμε στο Αυλάκι της ευημερίας και της προόδου.
Ιδιαίτερα επιτρέψτε μου να σας αναφέρω ότι κατάγομαι από το όμορφο και ξακουστό χωριό Κούκο Πιερίας που έδωσε και εξακολουθεί να δίνει μάχες κατά του ναζισμού, του φασισμού, για ειρήνη, δημοκρατία και πρόοδο. Εχω μέσα μου τα σπέρματα της αντίστασης και γαλουχήθηκα από τα νάματα της ελευθερίας και του ανθρωπισμού. Είμαι γιός αντιστασιακού με πολιτική κοινωνική δράση στην πορεία μου. Είμαι εγγονός αγωνιστή – θύματος της Εθνικής αντίστασης.
Τώρα πιο ώριμοι και περιπλανώμενοι, αλλά σταθεροί και αταλάντευτοι σε αρχές – αξίες, πεποιθήσεις, χωρίς κομματικά αναχώματα και ιδεολογικές εμμονές – ιδεοληψίες, προχωράμε στην παρούσα συγκυρία να ενώσουμε όλους εσάς πού θέλετε να αλλάξει αυτή τη νοσηρή κατάσταση επωφελεία του κοινωνικού συνόλου. Η απλή αναλογική που ισχύει στις ερχόμενες εκλογές βοηθάει, ώστε ο λαός με την ψήφο του να αναδείξει με ακρίβεια και αντιπροσωπευτικότητα αυτούς που επιθυμεί.
Τα προβλήματα θα αντιμετωπισθούν καλύτερα με υπερκομματικές – συμμαχικές διακυβερνήσεις. Οι πολιτικοί άνδρες που κυβερνούν το λαό πρέπει ανεξάρτητα της διάθεσής των, όταν δεν μπορούν πρέπει να παραχωρούν τη θέση τους με θεσμικές δημοκρατικές διαδικασίες, να αλλάζονται ή να γίνονται εκλογές. Να είναι φιλόσοφοι, να διαβουλεύονται, να επιλύουν τα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα προς όφελος του λαού. Να είναι ηγήτορες και όχι άχρωμοι – ανίκανοι, κατώτεροι των πραγμάτων.
Συνέλληνες γρηγορείτε, εμείς θέλουμε και μπορούμε.
Αλλάζουμε γιατί βουλιάζουμε, πάμε μπροστά όχι στο Μεσαίωνα.
Παρακαλώ όσοι επιθυμούν να μας ακολουθήσουν.
Τηλ. Επικοινωνίας 6998066260 και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
[email protected]

loading...