Τα κανάλια CNN , NBC πλήρωσαν 35.000 δολάρια το καθένα σε διαδηλωτές για την δημιουργία επεισοδίων στο Καπιτώλιο !!!

“Ο John Sullivan, πληρώθηκε 35.000 δολάρια για τη συμμετοχή του στις αναταραχές στα επεισόδια στο Καπιτώλιο απο το CNN και το NBC” ανέφερε ο δημοσιογράφος Κάιλ Τσένι της Politico.
Σε αρθρο της η Politico ανέφερε ότι ο Sullivan, ο οποίος είχε τραβήξει βίντεο με το θάνατο του διαδηλωτή υπέρ του Τραμπ, Ashli ​​Babbitt, στη συνέχεια, ανέβασε το βίντεο μεσα απο το καπιτώλιο με αρκετούς άλλους που τον ενοχοποιούσαν.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Politico:
Ο κατηγορούμενος, John Sullivan της Γιούτα, ισχυρίστηκε ότι παρευρίσκεται σε διαδηλώσεις ως δημοσιογράφος, ανεβάζοντας βίντεο μέσω του ιστότοπου του, Insurgence USA και των πλατφορμών κοινωνικών μέσων. Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Sullivan κατέθεσε ακόμη και τιμολόγια στο δικαστήριο, δείχνοντας ότι ο CNN και η NBC κατέβαλαν ο καθένας στην εταιρεία του Sullivan 35.000 δολάρια τον περασμένο μήνα για δικαιώματα βιντεοσκόπησης που μαγνητοσκοπούσε χαοτικές σκηνές έξω και μέσα στο Καπιτώλιο, συμπεριλαμβανομένου του θανατηφόρου πυροβολισμού διαδηλωτή Ashli ​​Babbitt από αστυνομικό του Καπιτώλιο των ΗΠΑ. .
Ωστόσο, οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι ο Sullivan δεν είναι απλός θεατής των διαμαρτυριών. Αντ ‘αυτού, λένε, ενθαρρύνει ενεργά τη βία, λέγοντας στους θεατές πώς να φτιάξουν Molotov και να αποφύγουν την ταυτοποίηση από την αστυνομία. Συνελήφθη τον περασμένο μήνα με κατηγορίες που προέκυψαν από τις ταραχές στις 6 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένης της παρέμβασης στην αστυνομία κατά τη διάρκεια αναταραχών .
Υπάρχουν πληροφορίες, οτι ο Sullivan πληρώθηκε και από άλλα δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων 5.000 $ από το Showtime’s The Circus.

Πηγη: Politico.com
loading...