CHRISTIAN SCHUBERT:«TO ΠAΡATETAMENO LOCKDOWN ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ»!

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΩΝ…
ΒΙΝΤΕΟ

Ο Καθηγητής Ψυχο-νευρο-ανοσολόγος Christian Schubert:Ο ιός είναι και βιοψυχoκοινωνικός.

Οι συνέπειες του φόβου του άγχους που ενσπείρει η διαχείριση κρίσης είναι πολύ πιο θανάσιμες από τον απλό βιολογικό ιό αφού καταστέλουν το ανοσοποιητικό.

To παρατεταμένο lockdown προκαλεί ασθένειες που είναι πιο επικίνδυνες παρά προστατεύει από τον coronavirus!!!!
Σε μια διάλεξη στη Στοκχόλμη στις 19 Δεκέμβρη 2020, πολυάριθμοι επιστήμονες και ειδήμονες εκφράστηκαν για το τέλος της πανδημίας COVID και διοχέτευσαν εξηγήσεις για αυτό που για το τι την προκάλεσε και τι συντηρεί αυτήν την παγκόσμια κρίση. 
Ο Αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Innsbruck ο Ψυχο-νευρο-ανοσολόγος Christian Schubert έχει μελετήσει και αποδείξει ότι τα υπερβολικά υγειονομικά μέτρα προκαλούν άγχος και ότι αυτός είναι ένας φορέας για την εξάπλωση της νόσου μέσω της μείωσης του ανοσοποιητικού συστήματος.
 To μακροχρόνιο lockdown, για παράδειγμα, προκαλεί ασθένειες που είναι πιο επικίνδυνες παρά προστατεύει από τον coronavirus. 
Ο Christian Schubert εξηγεί τη σημασία της συνεκτίμησης της κοινωνικής και ψυχολογικής διάστασης της επιδημίας, διότι αυτά τα στοιχεία επηρεάζουν άμεσα την υγεία του πληθυσμού. 
Αποδεικνύει επιστημονικά εδώ ότι το χρόνιο άγχος και το κλίμα του φόβου οδηγούν σε καταστολή της ανοσολογικής απόκρισης του ανθρώπινου σώματος.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...