Τα λεφτά είναι πολλά, οι ΜΚΟ είναι πολλές, οι εντολές των αφεντικών πιέζουν, κ οι πολιτικοί, έχουν “βάλει” το χέρι στο… μέλι.

 Με.. κουτοπονηριες και μεθοδεύσεις, απελπιδες βέβαια, η κυβέρνηση κινείται σε.. θολά νερά. Κηρύσσει τον Δήμο Ορεστιάδος σε.. κατάσταση έκτακτου ανάγκης, για… ν αποφύγει τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το ΚΥΤ Φυλακιου! Για να γλυτώσει ο κ. Μυταρακης για την αντεθνικα του πολιτική και ο πολιτικός του προϊστάμενος από την λαϊκή κατακραυγή. Στις 29 Δεκεμβρίου 2020 που ανακοινώθηκε στη “Διαύγεια” η απόφαση, ο Υπ. Προ. Πο. ήταν στις Καστανιες κι έκανε πως.. δεν έτρεχε.. τίποτα, συνομιλοντας με τον δήμαρχο κ. Μαυρίδη. 

Οι εβριτες αντιδρούν, σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία, που, σφυρίζει αδιάφορα, τα.. λεφτά είναι πολλά, οι ΜΚΟ είναι πολλές, οι εντολές των αφεντικών πιέζουν, κ οι πολιτικοί, έχουν… “βάλει” το χέρι στο… μέλι.     Αυτά σε απλά ελληνικα από μια κοινωνία που… έχει αγριέψει, άσχετα από τ ότι τα… μέσα δεν το δείχνουν αλλά.. “δείχνουν” τα… 40αρια της… επιτυχίας, της… αποτυχίας.

loading...