Οι «εκλεκτοί» ενώνονται: Κάλεσμα σωτηρίας του πλανήτη

 Ετοιμάζουν τον δρόμο…

Ο Bill Gates, o οποίος βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, το τελευταίο διάστημα, ζήτησε στενότερη συνεργασία με τον επικεφαλής της πολυεθνικής Amazon, Τζεφ Μπέζος, με σκοπό να καταπολεμήσουν την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, η οποία αποτελεί μεγαλύτερη απειλή, σύμφωνα με τον ίδιο, για την ανθρωπότητα από ό,τι ο κορωνοϊός.

Οι «εκλεκτοί» διεθνιστές μαζεύονται για να… «σώσουν» τον πλανήτη ή να ετοιμάσουν, επηρεάζοντας κυβερνήσεις και αποφάσεις για μέτρα περιορισμού, ενδεχομένως τον δρόμο για έναν «παγκόσμιο σωτήρα».

«Οι θάνατοι θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια καθώς θα υπάρχουν περισσότεροι καύσωνες, δασικές πυρκαγιές και το σημαντικότερο καθώς θα χάνεις τη δυνατότητα να βγεις έξω και να καλλιεργήσεις οτιδήποτε βρίσκεται κοντά στην γραμμή του ισημερινού», ισχυρίστηκε ο Γκέιτς, μιλώντας στο Bloomberg TV.

«Η επένδυση στην καταπολέμηση μελλοντικών προβλημάτων αποτελεί τεστ για την ανθρωπότητα», υπογράμμισε.

Τι έχει άραγε στο μυαλό του ο Μπιλ Γκέιτς;;;

Μία επένδυση στην οποία ήδη εμπλέκεται ο Μπέζος που έχει επενδύσει περισσότερα χρήματα για την καταπολέμηση της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής από τον ίδιο τον Γκέιτς ($10 δισ. έναντι μερικών δισ., αντίστοιχα), χρήματα που πάνε στην επιβολή συγκεκριμένων πολιτικών στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030.

Ο Γκέιτς έχει παρουσιάσει την… ιδέα του για το “Green Premium”, ήτοι την εφαρμογή ενός μηχανισμού που θα μειώνει την διαφορά μεταξύ των τιμών παραδοσιακών μηχανημάτων που βασίζονται σε καύση υδρογονανθράκων, με τις πιο “πράσινες” εναλλακτικές τους όπως τα ηλεκτρικά οχήματα, έτσι ώστε να κυριαρχήσουν τα δεύτερα.

Με άλλα λόγια, οι δύο… «φιλάνθρωποι» θα φροντίσουν η πρόσβαση στην νέα αυτή τεχνολογία να μην είναι ακριβή για τον μέσο καταναλωτή, χρησιμοποιώντας τα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους για να μειώσουν τις τιμές.

Τέλος, θέλοντας να προωθήσει, ίσως, ένα άλλο νόμισμα, ο συνιδρυτής της Microsoft δήλωσε πως ο ίδιος δεν είναι οπαδός του Bitcoin και προειδοποιώντας τους μικρούς επενδυτές για τον κίνδυνο να παρασυρθούν από την κερδοσκοπική μανία.

Υποστήριξε δε, πως η ενέργεια που χρειάζεται για την “εξόρυξη” ενός bitcoin είναι υπερβολικά υψηλή, ενώ δεν υποστηρίζει συγκεκριμένους επενδυτές που ποντάρουν στο Bitcoin.

Για τον Έλον Μασκ είπε: «Ο Έλον έχει πάρα πολλά χρήματα και είναι πολύ έξυπνος και μετρημένος, οπότε δεν ανησυχώ για την αυξομείωση των Bitcoin του. Πιστεύω όμως πως οι άνθρωποι που τα ρίχνουν όλα σε αυτή τη μανία κάνουν λάθος, και αν δεν έχουν όσα χρήματα όσα ο Έλον, θα πρέπει να προσέξουν που ποντάρουν».

O Bill Gates προτείνει, εκτός των άλλων, και την προώθηση του κρέατος εργαστηρίου σε όλα τα σπίτια.

loading...