Γ.Τράγκας: «Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία θα είμαι παρών στις εκλογές»

 Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, προχωράει στην ίδρυση νέου κόμματος, με την συμμετοχή του Νίκου Νικολόπουλου, όπως αποκάλυψε εχθές ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος.

Η ανακοίνωση της δημιουργίας του νέου κόμματος θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες, σκοπός του κόμματος ουσιαστικά είναι να δοθεί μία δυνατή «φωνή» στους πατριώτες και σε όσους πολίτες «βράζουν» με τις πολιτικές της κυβέρνησης τόσο στα θέματα της πανδημίας, όσο φυσικά και στα εθνικά. 

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Γ.Τράγκας:

«Μόλις επέβαλε τα νέα περιοριστικά μέτρα και έσπρωξε ακόμη πιο βαθιά στην ύφεση τους Έλληνες πολίτες, ξεπόρτισε ο ίδιος και ξεδιάντροπα πήρε μέρος σε ομαδικά γεύματα στην Ικαρία. Όλη η Ελλάδα τον αποδοκιμάζει για τις ακραίες ενέργειές του, τη φτώχεια και το θάνατο που έφερε, και κυρίως για τη βαθύτατη υποκρισία του, χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικογένειας Μητσοτάκη.

Όλη η Ευρώπη τον έκραξε για όσα κάνει στην Ελλάδα παριστάνοντας τον «άγγελο- προστάτη» της υγείας των ισοπεδωμένων Ελλήνων. Ο γαλλικός και βρετανικός Τύπος χλευάζει και αποδοκιμάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό, γιατί επιβάλει σε όλους τους άλλους ακραία και φασιστικά μέτρα τα οποία δεν τηρεί για τον εαυτό του.

Πότε στις παραλίες το καλοκαίρι, πότε στην Πάρνηθα και πότε στην Ικαρία, ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου αποδεικνύει ότι είναι ασύστολα ψεύτης, υποκριτής και ασόβαρος πολιτικός.

Γιατί ως πρώτος πολίτης της χώρας επιδεικνύει με κραυγαλέο τρόπο ότι «σκοτώνει» τους συμπολίτες του με τα lockdown, τα οποία δεν εφαρμόζει ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ούτε κανένα μέλος της οικογενείας του!

Παντού στην Ευρώπη χαλαρώνουν σταδιακά τα μέτρα για τον κορονοϊό, διότι με το πέρασμα του χρόνου είναι λιγότερο τοξικός και θανατηφόρος. Όλες οι απόψεις του ανεκδιήγητου Κυριάκου Μητσοτάκη απορρίπτονται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων και από την γερμανική κυβέρνηση. Το Βερολίνο κατάφερε ηχηρό ράπισμα στον πολιτικά ανόητο, με κατηγορηματική ανακοίνωσή του εναντίον του ταξιδιωτικού διαβατηρίου, του υγειονομικού πιστοποιητικού, που εισηγείται και ζητάει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Το ίδιο και τα Ηλύσια Πεδία και άλλες κυβερνήσεις Ευρωπαϊκών κρατών.

Ο Μητσοτάκης έγινε περίγελος σε όλη τη Γηραιά ήπειρο και ιδιαίτερα επικίνδυνος για την οικονομία και κυρίως για τα εθνικά θέματα αυτήν την εποχή. Πρωταγωνιστεί σε έναν θίασο σκιών με υπουργούς που κουβεντιάζουν από πίσω του πόσο γελοίος είναι και πόσο ελλιποβαρής στα σοβαρά κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά θέματα!

Παντού έχουν αρχίσει να λειτουργούν οι χώροι εστίασης τουλάχιστον μέχρι τις έξι το απόγευμα, εκτός από την Ελλάδα στην οποία ισοπεδώνονται εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και πεθαίνουν οικονομικά εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Οι Γάλλοι ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για να απολαύσουν σε ένα εστιατόριο ένα γεύμα ή ένα δείπνο. Στην Ιταλία συμβαίνει το ίδιο. Όλα είναι ανοιχτά μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Παντού γίνονται ανακοινώσεις για εθελοντικό και δωρεάν εμβολιασμό. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει η φραστική βία και η χυδαία πλύση εγκεφάλου των μέσων ενημέρωσης που προωθούν τα σχέδια του Μητσοτάκη και των δυνάμεων της οικονομικής κατοχής.

Σήμερα το πρωί θα μάθουμε τι ανακάλυψε ο ΠΟΥ εκεί στην Κίνα και θα διαπιστώσουμε πόσο δίκαιο είχε ο Τραμπ και ο Μάικ Πομπέο που έλεγαν ότι αυτός ο ιός έχει αποδράσει από κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Κίνας. Αυτό θα συμβεί σήμερα που αρχίζει η δίκη του Τραμπ στη Γερουσία. Την ίδια ώρα ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο κύριος Μπάιντεν, δηλώνει ότι μπορεί να μην υπάρξει σύγκρουση με την Κίνα αλλά πιθανότατα θα πάμε σε ακραίο ανταγωνισμό!

Συμπτωματικά εντελώς, ο άνθρωπος που κέρδισε δισεκατομμύρια, ο Μπιλ Γκέιτς δηλώνει ότι μετά την απειλή του κορονοϊού έρχεται η απειλή της κλιματικής αλλαγής και της βιοτρομοκρατίας, δηλαδή των τρομοκρατών που θα σπέρνουν ιούς σε διάφορες περιοχές. Πιθανότατα κάτι ξέρει ο άνθρωπος που επενδύει στα εμβόλια!

Αρκετά σάιτ γράφουν ότι ετοιμάζομαι να ανακοινώσω κόμμα. Η ελληνική κοινωνία στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης είδε να γεννώνται μια σειρά από κόμματα που στη συνέχεια την πίκραιναν και την απογοήτευσαν. Στη διάρκεια του μνημονίου είδε εκατοντάδες εκπροσώπους της όλων των αποχρώσεων δεξιών και αριστερών να την προδίδουν ψηφίζοντας «ναι» στη Βουλή εναντίον του λαού, της οικονομίας του τόπου και των εθνικών συμφερόντων. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη από παρόμοια κόμματα που ξεκινούν με μεγάλα λόγια και πυροτεχνήματα, και καταλήγουν σε αντιλαϊκούς συμβιβασμούς μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο.

Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από μια όρθια κοινωνία, χωρίς πείνα και χωρίς ανεργία. Κυρίως έχει ανάγκη από ελευθερία, πολυφωνία, ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών, ενδυνάμωση της Δικαιοσύνης και κυρίως από την πραγματική και ολόψυχη προάσπιση των εθνικών θεμάτων, της Ανεξαρτησίας του τόπου. Η Ελλάδα βαρέθηκε να ακούει συνέχεια τα ίδια λόγια από πλήθος παλαιών και νέων εισερχομένων πολιτικών.

Ο λαός της κουράστηκε από τη συνεχιζόμενη κάθοδο του βιοτικού επιπέδου και από την εξάλειψη των ελπίδων για ένα καλύτερο μέλλον. Επί μνημονίου οι Έλληνες μετανάστευσαν μαζικά. Σήμερα επί κορονοϊού και επί Κυριάκου Μητσοτάκη ζούνε τον ενταφιασμό της εθνικής οικονομίας και έναν κυβερνητικό θίασο σκιών. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τη γέννηση ενός παρόμοιου κόμματος. Έχει απόλυτη ανάγκη από μια όρθια κοινωνία που να την εκφράζει ένα παλλαϊκό κύμα ελευθέρων δημοκρατικών πολιτών που ανήκαν ή ανήκουν σε όλες τις γνωστές πολιτικές παρατάξεις. Χωρίς ετικέτες, χωρίς κλισέ.

Όσοι πιστεύουμε στην Ελευθερία, στη Δημοκρατία και στην ιστορία αυτού του τόπου, έχουμε υποχρέωση ,σε όποια ηλικία και αν εβρισκόμεθα, να βοηθήσουμε να ανατραπεί αυτός ο κατήφορος. Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία θα είμαι παρών σε αυτές τις εκλογές. Θα υπάρξουν αργότερα περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εγχείρημα, που δεν είναι αποκλειστικά δικό μου αλλά αποτελεί παρότρυνση και συμμετοχή χιλιάδων πολιτών σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος».

loading...