Πιάσαμε πάτο, πιο κάτω δεν υπάρχει για να πάμε.





 Γεράσιμος Καλογεράκης – 

Φίλοι μου.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο γιατί εμείς δημιουργούμε την τύχη μας. Πιάσαμε πάτο, πιο κάτω δεν υπάρχει για να πάμε.

Ο ορυμαγδός των ΜΜΕ με τις σεξουαλικές επιδόσεις ενός  ομοφυλοφιλικού βδελύγματος, ήταν θεϊκό δώρο για την κυβέρνηση, αφού πέτυχε να αποσυντονίσει ψυχολογικά έναν ολόκληρο λαό.

Γιατί τόσος θόρυβος; Γιατί τόση υποκρισία; Η παροιμία λέει «όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες».

Θεωρήσαμε πολύ φυσικό το φιλί στο στόμα δύο βουλευτών μέσα στην βουλή όταν εγκρίθηκε ο νόμος περί ομοφυλοφίλων!!!. Αυτό το θεωρήσαμε πρόοδο και σεξουαλική απελευθέρωση!!! ανάλογη με την απελευθέρωση της Ελλάδας από την Γερμανική κατοχή!!!.

Πετάξαμε από χαρά με τον νόμο περί αλλαγής φύλλου από 15ον έτος της ηλικίας των παιδιών!!!. Ήταν το μόνο άλυτο πρόβλημα της Ελλάδος, και λύθηκε με την σεξουαλική απελευθέρωση από τον συντηρητισμό!!!.

Φουσκώναμε από υπερηφάνεια όταν ψηφίστηκε ο νόμος ότι οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά!!!. Αυτό θεωρήθηκε επίτευγμα!!! από τα ΜΜΕ ανάλογο με την κατάκτηση της σελήνης.

Στις τηλεοράσεις της τσόντας και της διαπλοκής, βλέπουμε σε ακατάλληλες ώρες, τα παιδιά δεν κοιμούνται, ηθοποιούς άνδρες και γυναίκες, να κάνουν τέχνη θεόγυμνοι επάνω στο κρεβάτι επιδιδόμενοι σε ερωτικές περιπτύξεις. Αυτό θεωρείται απελευθέρωση!!!. Κάτι ανάλογο με την απελευθέρωση του 1821.

ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ όταν το δικαστήριο της Χάγης νομιμοποίησε το κόμμα  παιδοφίλων της Ευρώπης, καθώς και την κτηνοβασία και δήθεν απορούμε για ένα ανθρωπόμορφο τέρας που ήταν γνωστός από το παρελθόν.

Ο λαός μας αποκαμωμένος από την κλεισούρα τόσων μηνών, την ανέχεια, την καταστροφή των περιουσιών του, την οικονομική δυσπραγία, τα πρόστιμα και τους εκφοβισμούς, βομβαρδίζεται επί 24-ωρου βάσεως με τις σεξουαλικές επιδόσεις ενός βδελύγματος.

Αντίθετα επικρατεί ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ για τους Τούρκους που αλωνίζουν στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα και όχι μόνο δεν τους εμποδίζουμε, όχι μόνο δεν τους ενοχλούμε αλλά παρ’ ολίγο να τους τους ζητήσουμε και συγνώμη που δεν τους υποδεχτήκαμε με λουλούδια. Η κυβέρνηση θεωρεί την ανωμαλία ενός τέρατος σπουδαιότερη από την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Νεκρική σιγή για τις συνεχιζόμενες ροές λαθρομεταναστών και την δημιουργία δομών σε όλο τον κορμό της χώρας, οι οποίες σε δεδομένη στιγμή  θα δράσουν σαν Πέμπτη φάλαγγα των Τούρκων, για τον αφανισμό μας.

Ο πιο αδυσώπητος εχθρός της Ελλάδας έχει όνομα και είναι, όλο το πολιτικό σύστημα που θέλει γκρέμισμα.

Συνέλληνες ξυπνήστε οι πολιτικοί οδηγούν την πατρίδα μας σε αφανισμό.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...