Το βρώμικο κόλπο με τις δύο δόσεις του εμβολίου που περισσεύουν…

Το κόλπο απλό για αδίστακτους: Κάθε μπουκαλάκι εμβολίου έχει δυνατότητα, σύμφωνα με την ελληνική «πατέντα» να δώσει 5 έως 7 δόσεις εμβολίου για ισάριθμα άτομα. Οι μιλημένοι που έχουν μπάρμπα στην ιατρική και κυβερνητική Κορώνη καταγράφουν 5 εμβολιασμούς και δηλώνουν ότι το περιεχόμενο εξαντλήθηκε!
Μένουν άλλες δυο δόσεις όμως. Το μπουκαλάκι δεν πάει στα σκουπίδια, αλλά εμβολιάζονται (εκτός κάθε σειράς και καταγραφής;) άλλα δυο άτομα!
Με τη μέθοδο αυτή και με συμμετοχή γιατρών σε καίριες θέσεις έχουν ήδη εμβολιαστεί -σύμφωνα με πληροφορίες μας- μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφοι και φυσικά συγγενείς και φίλοι πολιτικών που είναι στα μέσα και στα έξω.
Εμβόλια με το σταγονόμετρο: για τους λίγους και ισχυρούς
Η Ελλάδα πήρε αισχρά μικρό αριθμό εμβολίων αν και στις καίριες θέσεις των τριών φαρμακευτικών κολοσσών είναι Έλληνες, δηλαδή Μπουρλάς (Pfizer), Πάγκαλος (Astra Zeneca) και Σεϊκέλις (Novartis), ενώ το Ισραήλ έχει ήδη εμβολιάσει περίπου 2 εκατομμύρια κατοίκων του και μάλιστα με σειρά και τάξη, ανάλογα με τους κινδύνους και όχι ανάλογα με το μέσον που έχει κανείς για να κάνει στη συνέχεια «περατζάδες».
Είναι αληθές ότι -σύμφωνα με τα στοιχεία ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων- έχουν πεθάνει από κορωνοϊό 600 δημοσιογράφοι και ότι δίδεται προτεραιότητα σε εμβολιασμούς δημοσιογράφων που τρέχουν στο πεζοδρόμιο και σε νοσοκομεία να καλύψουν ρεπορτάζ κορωνοϊού. Το ερώτημα που απευθύνουμε είναι: έχει ληφθεί μέριμνα εμβολιασμού δημοσιογράφων αυτής της κατηγορίας στην Ελλάδα;
Από την δική μας έρευνα, ακούσαμε ηχηρά ονόματα ως εμβολιασθέντα με τον τρόπο αυτό, αλλά καθώς δεν είναι δυνατόν να έχουμε ντοκουμέντα με νόμιμο τρόπο καλούμε την Δικαιοσύνη να ξεκινήσει μια έρευνα για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές.
Με όποια αξιοπιστία θα έχει η έρευνά της βέβαια. Το σημειώνουμε καθώς πιά γίνεται φανερό ότι έχουμε Δικαιοσύνη δυο «τάξεων». Μία για τους ισχυρούς και μία για τους υπόλοιπους. Μια Δικαιοσύνη που αποτελείται από «βλάκες» δικαστικούς λειτουργούς και μια από «έξυπνους».
Έτσι οι βλάκες εργάζονται 3-4 χρόνια φτιάχνουν ογκώδεις δικογραφίες για επώνυμους και σε δίκες που κρατούν 4-5 χρόνια, για τους ισχυρούς… έξυπνοι δικαστές τους αθωώνουν. Π.χ. ο Λαυρεντιάδης αθωώθηκε σχεδόν για βαρύτατες κατηγορίες, τις οποίες απήγγειλε η Δικαιοσύνη μετά από έρευνα πολλών ετών. Καταδικάστηκε για κάτι «ψιλά» που θα καθαρίσουν κι αυτά στον δεύτερο βαθμό, εκτός και αν βρεθεί εισαγγελέας και ασκήσει έφεση…
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2021/02/news-02022021.html
ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://ypervasitv.gr/blog/

loading...