Ποιος τους ακούει πια. Μας τα πρήξατε με τον Κορονοϊό!

Μόλις το 6% των πολιτών ενημερώνεται πια από τα δελτία ειδήσεων. Το 79% των Βρετανών αδιαφορεί πλέον για τα μέτρα. Αρχίζω και τους λυπάμαι που ξοδεύουν τόσο χρήμα για προπαγάνδα και κανείς δεν τους ακούει πια.

Φαντάζομαι το 6% είναι κάτι παππούδες και γιαγιάδες στα πρόθυρα άνοιας που απλά έχουν ανοιχτή την τηλεόραση για παρέα. Μια-δυο ώρες μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έχουν ξεχάσει τι είδαν.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι σταμάτησα και γω να γράφω για κρούσματα, μεταλλάξεις, εμβόλια, απαγορεύσεις και μέτρα.

Καταρχάς κάτι το οποίο γίνεται επί ένα χρόνο δεν αποτελεί πια είδηση. Δεν μπορεί να αποτελεί είδηση μιας και μεταδίδεται όλη μέρα σε όλα τα κανάλια και άπαντες γράφουν για το θέμα σε όλες σχεδόν τις σελίδες. Επί ένα χρόνο.

Η «πανδημία» αυτή θα μπορούσε να θυμίζει απλά μια κακή γρίπη. Πως; Το έχω γράψει επανειλημμένα. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. Όσοι έχουν ψάξει το θέμα γνωρίζουν για τα PCR Test, γνωρίζουν πόσοι δηλώθηκαν ότι πέθανα με Covid και πόσοι πέθαναν από Covid (τεράστια διαφορά). Αυτοί οι οποίοι ψάχνουν γνωρίζουν για την ιβερμεκτίνη και ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί πότε από την ιατρική κοινότητα διότι απλά θα σήμαινε το τέλος της «πανδημίας». Όσο για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να γράψω τίποτε πια μιας και δεν θα καταλάβουν ποτέ. Τσάμπα κόπος.

Για τα εμβόλια έχω ξεκάθαρη άποψη εξαρχής. Ας τα κάνουν. Όσοι θέλουν ας τα κάνουν. Θα πρότεινα όλα μαζί. Πιάνει καλύτερα. Από 2-3 στο κάθε μπράτσο. Για καλύτερα αποτελέσματα καλό θα ήταν να τα κάνουν κάθε 3 μήνες. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω κανένα. Ας τα κάνουν υποχρεωτικά, ας βγάλουν πιστοποιητικά, διαβατήρια, κάρτες, RFID ή ό,τι άλλο θέλουν. Δεν θα το κάνω και αν χρειαστεί δεν θα πάω πουθενά για κάποιο διάστημα. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Μπορεί να μην μπορέσεις να μετακινηθείς για ένα διάστημα και να χάσεις τη δουλειά σου. Εκεί θέλει την τόλμη το θέμα.

Κανείς δεν θέλει τα εμβόλια. Μην ακούτε τι λένε εκεί στα ΜΜΕ. Στην πραγματικότητα ψάχνουν γέροντες και γριές με μερική άνοια για να τα ξεφορτωθούν. Απειλούν ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να τα κάνει μπας και πουλήσουν κανένα. Οι υπόλοιποι αρνούνται. Ούτε καν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό δεν θέλει να τα κάνει. Οι τολμηροί απλά λένε όχι, οι άλλοι χτυπάνε ξύλο όπως ο Τσιόδρας ή κάνουν το σταυρό τους. Είναι ισχνή μειοψηφία αυτοί που τρέχουν στα εμβολιαστικά κέντρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο ιός μεταλλάσσεται. Αυτό αποτελεί είδηση όσο και το «η γη γυρίζει». Ίσως αποτελεί είδηση μόνο για αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη. Προφανώς και μεταλλάσσεται (όπως όλοι οι ιοί) αλλά τα εμβόλια κάνουν για τα πάντα. Ότι μορφή υπάρχει σήμερα και οποιαδήποτε θα έρθει στα επόμενα 30 χρόνια. Μιλάμε για ιατρικό θαύμα αυτά τα εμβόλια. Πως δεν πήρε Νόμπελ ακόμα κανένας είναι απορίας άξιο.

Τα λοκντάουν φυσικά και προσπαθούν να τα επιβάλλουν για καμιά δεκαετία. Οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 40% μέσα σε ένα μόλις χρόνο. Γιατί να θέλουν να ανοίξουν οι οικονομίες. Πείτε μου ένα λόγο. Κάθε μέρα που είναι κλειστά τα μαγαζιά ξεφορτώνονται ανταγωνιστές. Διαλύουν τη μεσαία τάξη που τους εκνευρίζει. Δεν έχουν κανένα λόγο να μας αφήσουν να ζήσουμε ως άνθρωποι. Δεν αποτελεί πια είδηση ούτε το λοκντάουν, ούτε το σκληρό λοκντάουν, ούτε το σαδομαζοχιστικό λοκντάουν. Τους εξυπηρετεί. Φυσικά και θα τα παρατείνουν ως το 2030.

Με τα ΜΜΕ δεν ασχολείται κανένας πια. Δεν βλέπω πια δελτία ειδήσεων και δεν μπαίνω στις πατσαβουροσελίδες τους. Δεν με ενδιαφέρουν.

Ασχολούμαι με τα χόμπι μου και τελευταία περνάω μέρος του χρόνου μου στο Reddit και για την ακρίβεια εδώ: reddit.com/r/wallstreetbets. Φτάσαμε αισίως τα 8,2 εκατομμύρια. Αυτή τη βδομάδα το πρόγραμμα λέει.. ασήμι.

Περιμένω πότε θα ανακοινωθεί καμιά πορεία εδώ στη Γερμανία για να πάρω τον εξοπλισμό μου να γυρίσω κανένα βιντεάκι. Να περπατήσουμε και λίγο γιατί βάλαμε όλοι 10 κιλά με αυτούς τους μαλάκες που μπλέξαμε. Πορείες είχε και έχει ως τώρα Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία και Αυστρία. Μπορεί να μου ξέφυγε κάποια χώρα γιατί όπως έγραψα πριν δεν βλέπω ειδήσεις. Φαντάζομαι σύντομα θα αρχίσουμε και δω. Άντε να ξεπιαστούμε.

Απαγορεύσεις και μέτρα επιβάλλουν όλη μέρα. Βάλτε 5-6 μάσκες, αν κάνετε το λάθος και ταξιδέψετε Κίνα ετοιμαστείτε να στηθείτε στα 4 να σας χώσουν ένα κουτί μπατονέτες στον κώλο για να σας ξεφτιλίσουν παντελώς ως άνθρωπο. Να δηλώσετε ολική υποταγή στο κουμμουνιστικό κόμμα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιμένει όλος ο πλανήτης να κάνει εμπόριο με ένα καθεστώς που κάνει εμπορία οργάνων και φέρεται στους πολίτες του (στην καλύτερη περίπτωση) σαδιστικά; Το μεγαλύτερο τυραννικό κράτος του κόσμου; Προσωπικά προσπαθώ να αγοράζω όσα λιγότερα Κινέζικα προϊόντα μπορώ. Πολλές φορές όμως δεν έχω την επιλογή!

Ο κόσμος πλέον αγνοεί τα μέτρα. Όταν είναι σχετικά σίγουρος ότι δεν θα τον πιάσουν και δεν θα του επιβάλλουν κάποιο από τα παντελώς αντισυνταγματικά πρόστιμα τους γράφει κανονικά. Η ζωή συνεχίζεται. Στο βαθμό που μπορεί να συνεχίζεται.

Αυτά φίλοι μου. Έγραψα το άρθρο γιατί κάποιοι αναγνώστες με ρώτησαν γιατί δεν γράφω πια συχνά για τον ιό. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω πια. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα. Αν προκύψει κάτι που πραγματικά αποτελεί είδηση θα επανέλθω.

Ως τότε:

Σας φιλώ στο κούτελο.

Τομ

https://tomsnews.io/post/2365

loading...