«Έκρηξη» Σταρόβα: «Μου γράφουν “π…τη χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου”» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας με βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube

απαντά σε αρνητικά σχόλια που δέχεται μετά την τοποθέτησή του για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος έχει καταγγελθεί από γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση.

«Πέρασα μία βδομάδα δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας τα σχόλιά σας στο κανάλι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταρόβας και τόνισε πως «υπάρχει μάλιστα ένας τύπος, ο οποίος φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από τα θετικά σχόλια: “Δεν είναι έτσι, ψέματα λέει”. Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε, είσαι άρρωστος, χρειάζεσαι βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως δεν τον πειράζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά «όταν φτάνεις στο σημείο να λες “ρε π…στη χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου”, το διανοείστε; Αυτό είναι χειρότερο από σεξουαλική παρενόχληση».

«Δεν βρήκα καμία δικαιολογία για να γράψει κανείς κάτι τέτοιο. Δεν είστε ευαίσθητοι, είστε αρπακτικά ζώα» εξήγησε ο κ. Σταρόβας, προσπαθώντας να ερμηνεύσει τη φύση των σχολίων που δέχεται.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών, ο Δ. Σταρόβας αναφερόμενος στον καταγγελλόμενο ηθοποιό, είχε πει πως είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα.

loading...