Το βίαιο ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε σε άγρια δολοφονία και συντάραξε τη Μυτιλήνη

 Ένας 32χρονος ηλεκτρολόγος σκότωσε και έκαψε στο τζάκι μια 27χρονη γυναίκα όταν αυτή θέλησε να ξεφύγει από το άρρωστο πάθος του. Το έγκλημα που σόκαρε ένα νησί.

Ήταν μέσα Μαρτίου του 2005, όταν ένας κάτοικος της Μυτιλήνης ανέβηκε τα σκαλιά του αστυνομικού τμήματος της πόλης και ζήτησε να δει τον Διοικητή.

Ο γιός του, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ομάδα νεαρών που διακινούσαν ναρκωτικά. «Θέλω να βοηθήσεις το παιδί μου και εγώ θα σου αποκαλύψω ένα φονικό που έγινε εδώ και είναι ακόμη κρυφό» είπε στον αξιωματικό της αστυνομίας.

Η αφήγηση του πάγωσε τον συνομιλητή του και άνοιξε έναν από τους πιο σκοτεινούς φακέλους ανθρωποκτονίας που απασχόλησαν ποτέ την Ελληνική Αστυνομία.

Η φρικτή ιστορία που αποκάλυψέ στην αστυνομία, για να βοηθήσει το παιδί του πήγαινε πέντε χρόνια πίσω, το καλοκαίρι του 2000, όταν η 27χρονη τότε Τούλα, γέννημα θέμα της πόλης, χωρίζει μετά από δικαστικές περιπέτειες που δίνουν την επιμέλεια του παιδιού της στο πρώην σύζυγό της, που φεύγει από το νησί.

Μόνη και χωρίς δουλειά καταφεύγει για βοήθεια σε έναν παλιό της φίλο, τον Γιώργο, με τον οποία μάλιστα στο παρελθόν διατηρούσαν ερωτική σχέση, παντρεμένο πλέον, 32 χρόνων ηλεκτρολόγο.

Ο Γιώργος την καλεί να μείνει στο σπίτι του, μαζί με τον ίδιο και την σύζυγό του, την 28χρονη Αρετή. Το ζευγάρι δεν καλή φήμη στην γειτονιά που ζούσε, και μάλιστα τους είχε αφαιρεθεί η γονική μεριμνα του παιδιού τους, το οποίο μεγάλωνε σε ίδρυμα.Η Τούλα εκείνη την εποχή δεν είχε πολλές επιλογές, και δέχεται να μείνει με το ζευγάρι.

Και από εκεί ξεκινά μία μοιραία πορεία που θα την οδηγήσει σε έναν άγριο θάνατο.

Η ανάγκη που οδήγησε σε βίαιο ερωτικό τρίγωνο και στη συνέχεια σε άγρια δολοφονία

Σύντομα η συγκατοίκηση της 27χρονης με το ζευγάρι εξελίχθηκε σε ένα ερωτικό τρίγωνο, το οποίο ουσιαστικά συγκρατούσε ο Γιώργος με τον φόβο και την βία.

Όπως αποδείχθηκε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, όχι μόνο είχε ταυτόχρονες ερωτικές επαφές με τις δύο γυναίκες, αλλά έβαζε την μία ή την άλλη να βιντεοσκοπεί τις πράξεις, τις οποίες στην συνέχεια παρακολουθούσε με άρρωστη ευχαρίστηση.

Η σύζυγός του δεν αντιδρούσε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς όμως να δείχνει και ότι απολάμβανε την ερωτική συμπεριφορά του 32χρονου συζύγου της.

Μετά τον πρώτο χρόνο, η Τούλα άρχισε να συζητά με τον Γιώργο το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλη περιοχή του νησιού. Αυτό τον έκανε έξαλλο.

Αρχικά με απειλές, οι οποίες συνεχώς γινόντουσαν και πιο άγριες και τελικά με κακοποίηση και ξυλοδαρμούς την κρατούσε ουσιαστικά φυλακισμένη, με πόρτες και παράθυρα κλειδωμένα, και συνέχιζε να την χρησιμοποιεί σεξουαλικά.

Το δράμα κορυφώθηκε το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου του 2002.

Η Τούλα ξεπέρασε τα όρια της αρνήθηκε να ξαπλώσει μαζί του και επιχείρησε να βγει από το σπίτι. Τότε ο 32χρονος άρπαξε ένα κλαδί από το ξύλα που είχε για το τζάκι, την χτύπησε στο κεφάλι και την σκότωσε.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο φρικτή από την ίδια την δολοφονία. Μπροστά στα μάτια της έντρομης και σε κατάσταση σοκ συζύγου του, έκαψε το πτώμα της Τούλας στο τζάκι.

Έκαιγε δυνατή φωτιά ολόκληρο το βράδυ μέχρι που έμειναν τα γυμνά οστά μέσα στις στάχτες. Στην συνέχεια τοποθέτησε τα οστά σε ένα μεταλλικό κουτί και τα έκρυψε στην αποθήκη του σπιτιού.Οι επόμενοι δύο μήνες ήταν μια κόλαση για την Αρετή. Ο φονιάς πλέον, σύζυγό της, την κρατούσε μονίμως κλειδωμένη μέσα στο σπίτι και την βασάνιζε.

Μέχρι που κατάφερε να έρθει σε επαφή με έναν παιδικό της φίλο και να του ανοίξει την καρδιά της. Τον άνδρα που την επόμενη μέρα ανέβηκε τις σκάλες του αστυνομικού τμήματος για να σώσει το δικό του παιδί, με αντάλλαγμα το φρικτό μυστικό.

https://sputniknews.gr/

loading...