ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ… ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ…

 Δόξα τω Θεώ, Παναγία μου Ελευθερώτρια, που κάτι αρχίζει να αχνοφαίνεται στην άκρη του τούνελ! Ο ΄Ελληνας ξυπνά, ο ΄Ελληνας αρχίζει, να αντιλαμβάνεται το ψέμα, την προδοσία, την πλεκτάνη που παίχτηκε εις βάρος του και ορθώνει το ανάστημά του! Και ο κύριος υπαίτιος αυτής της αφύπνισης και της εν δυνάμει αντίστασης δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Αποστολόπουλο: τον άνθρωπο που άναψε το φυτίλι και έβαλε μπουρλότο!

Και όχι μόνο έγραψε στα μέζεά του τα παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα και ξεφτίλισε το σύστημα παίρνοντας με το σπαθί του αθωωτική αποφασάρα σταθμό για μετακίνηση και μάσκες αλλά έδωσε και το καλό παράδειγμα σε όλους μας, για να το κάνουμε όπως εκείνος!

Και ακολούθησε δεύτερος θεματοφύλακας, που είχε το σθένος, να αρνηθεί στον Προμαχώνα Σερρών, να κάνει το τεστ μαζί με τα δύο του παιδιά και αφού συνελήφθησαν και έφαγαν 5000 Ε πρόστιμο έκαστος (!!!), πήγαν στο δικαστήριο και πήραν νέα πανηγυρική αθωωτική απόφαση! Και έπεται συνέχεια!

Γιατί, για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα, ο νόμος είναι με το μέρος μας! ΄Οχι ο κουλονόμος και οι βλα-ΚΥΑ αλλά ο υπέρτατος νόμος του κράτους, που δεν είναι άλλος από το Σύνταγμα καθώς επίσης και οι διεθνείς συμβάσεις! Yes!!!

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ:

Ναι αλλά όλο αυτό με την ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος δεν είναι κάτι καινούργιο και υπάρχουν κι άλλες ομάδες πιο παλιές, πιο έμπειρες! Ουάου! Για να κουνήσουμε λίγο το κεφάλι μας! Και τι είχαν κάνει όλοι αυτοί μέχρι τώρα; Μία οπή εις το ύδωρ! Ο καθένας κοίταζε τον εαυτούλη του και το προσωπικό του συμφέρον ενώ κάποιοι κινούνταν με ιδιοτελή κίνητρα! Τι λες τώρα!

ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ:

Και μέσα σε αυτούς υπάρχει και -τουλάχιστον ένας- επίδοξος δικτατορίσκος, που σου λέει:

“Πού να τρέχεις τώρα στα τμήματα; Δε μου στέλνεις καλύτερα εμένα την ιερά δήλωση και μαζί και μια δήλωση απόλυτης υπακοής του τύπου “υποταγή, πάει να πει θα γίνω λιώμα, υποταγή, πάει να πει θα γίνω γη” και όταν με τον καλό ξεφορτωθούμε τη χούντα του Βλα-κούλη, don’t worry, be happy! Εδώ είμαι εγώ για την επόμενη χούντα! ΄Οχι, παίζουμε!”

Και δεν είναι μόνο αυτός ο επίδοξος δικτατορίσκος αλλά και μέγας “στρατηγός” σαν τους τρελούς που παριστάνουν το Ναπολέοντα ένα πράγμα, που ανάθεμά τον και αν ξέρει πώς κρατάνε το όπλο αλλά ψάχνει για υποτακτικούς και ακολούθους με το στυλ του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”! Και ω, του θαύματος! Υπάρχουν ανεγκέφαλοι που τον ακολουθούν! Oh my God!!!

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:

Και αφου μπήκε ο οικοδόμος μπροστά…

Και αφού έβγαλε τα μάτια του, να διαβάζει τους νόμους…

Και αφού τους κατανόησε καλύτερα από όλους…

Και αφού άρχισε, να τους εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία…

Νά σου και οι καθηγητάδες, να του ζητούν, να τους δείξει το δρόμο και να προσφέρονται, να βοηθήσουν και να ακολουθήσουν:

Γιώργος Παύλος: Ο εξαίρετος καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας του ΔΠΘ και ηγετικό στέλεχος του Δικτύου Ελληνισμού ήταν από τους πρώτους που εμπιστεύτηκε τον Παναγιώτη και κανόνισε, να οργανώσει τηλεδιασκέψεις, ώστε να τον φέρει σε επαφή και με νομικούς με περγαμηνές:

΄Ενας εξ αυτών ο κορυφαίος συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, που χαρακτήρισε “ήρωα” τον Παναγιώτη αλλά θυμήθηκε παλαιότερες προσπάθειες που είχε κάνει και ο ίδιος και είχαν αποτύχει! Και του απαντώ:

΄Αλλες εποχές τότε, άλλες τώρα, κε καθηγητά! Πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι! ΄Η αντιδρούμε ή χανόμαστε!

Ο δε αξιότιμος κος Βαθιώτης κόλλησε στο νομικό μέρος και επεσήμανε, ότι θα πρέπει, να γίνουν κάποιες διορθώσεις στην Ιερά Δήλωση.

Και πάλι με όλο το σεβασμό κε Βαθιώτη, κάντε τις χθες, γιατί δεν έχουμε καιρό για χάσιμο! Και όπως τόνισε και ο Παναγιώτης, αυτή η Ιερά Δήλωση με τις όποιες ατέλειές της μια χαρά δουλεύει και ελευθερώνει όσους την καταθέτουν και ενεργοποιούν το άρθρο 120 του Συντάγματος! Τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι θεματοφύλακες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ξεμάσκωτοι εν μέσω καραντίνας ενώ πολλοί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά τους και κανείς δεν μπορεί, να τους ενοχλήσει! Εσείς;

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ:

Το ΣΚ έγιναν δύο τηλεδιασκέψεις του Δικτύου Ελληνισμού με τη συμμετοχή και του Παναγιώτη και είχαν πολλά θετικά νέα και πολλούς αξιόλογους ομιλητές! Επιτέλους το Δίκτυο απαλλάχτηκε από κάποια βαρίδια που το κρατούσαν πίσω και άνοιξε τα φτερά του επιτελώντας σπουδαίο έργο, αφού προσπαθεί να συσπειρώσει το αγνό κομμάτι των Ελλήνων πατριωτών και επιστημόνων, που έχουν όλην την καλή διάθεση, να κάνουν όχι μόνο διαπιστώσεις αλλά και έργα!

Μάθαμε από τον ιατρό Ανδρέα Γιαννουλόπουλο για την ίδρυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής…

Από έγκριτους νομικούς για την πέραν πάσης αμφιβολίας αντισυνταγματικότητα των όσων βιώνουμε ελέω πανδημίας…

Από άλλους επιστήμονες βεβαιωθήκαμε για τα όσα τονίζαμε εδώ και καιρό για την αναξιοπιστία των τεστ και την επικινδυνότητα των εμβολίων, πράγματα τα οποία μπορούν, να κατατεθούν και ενώπιον δικαστηρίου με αποδείξεις…

Και βλέπουμε επιτέλους ιδίοις όμμασι μια κινητικότητα, την οποία πάλι θα αποδώσω στον Παναγιώτη, που έκανε το πρώτο βήμα, ώστε να ανυψώσει το ηθικό των Ελλήνων και να ξυπνήσουμε από το λήθαργο!

ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ:

Αυτήν τη στιγμή κατατίθενται καθημερινώς εκατοντάδες ιερές δηλώσεις ανά την Ελλάδα και αναμένεται προς το τέλος του μήνα, να έχουμε φθάσει τις 150.000! Καθένας παίρνει την προσωπική του απόφαση για το αν θα επιλέξει την ελευθερία ή τη σκλαβιά! Και, αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, πλέον δε θα καθαρίσει μόνο η ήρα από το σιτάρι αλλά και ο πατριώτης από τον προδότη!

Γιατί; Επειδή “ο σιωπών δοκεί συναινείν” και όσο δεν καταγγέλουμε το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που έχει διαπραχθεί εις βάρος της χώρας αλλά και του έθνους μας, είμαστε συνένοχοι σε αυτό!

ΟΙ … ΜΕΓΑΛΟΙ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ”…

“Εμείς θα κάνουμε προσευχή” λένε κάποιοι μεγάλοι Χριστιανοί!

Γιατί ρε παίδες, εμείς τι ακριβώς κάνουμε; Μπρίκια κολλάμε; Αλλά αφήστε μας εμάς! Πάρτε παράδειγμα το Στρατηγό Μακρυγιάννη, που και προσευχή έκανε και 5000 μετάνοιες την ημέρα και μετά έπιανε και το όπλο του και αγωνιζόταν υπέρ πίστεως και πατρίδος!

(Πώς το αντιλαμβάνομαι προσωπικά: Βγάλτε εσείς το φίδι από την τρύπα, γιατί εμείς είμαστε κότες!)

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”:

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ;

Καλά, σοβαρά μιλάμε τώρα ή κάνουμε πλάκα; Θα μας στοχοποιήσει ποιος και γιατί; Θα μας στοχοποιήσει ο προδότης και τα τσιράκια του, επειδή δεν υπακούμε σε αυτόν αλλά στους νόμους και μάλιστα στον ύψιστο νόμο της χώρας μας, που είναι το Σύνταγμα; Τιμή μας και καμάρι μας! Αλλά αναρωτιέμαι: Τι θα κάναμε άραγε εν καιρώ γερμανικής κατοχής; Θα καθόμασταν στ΄αυγά μας, μην τυχόν και μας στοχοποιήσουν οι κατακτητές; ΄Ελα @@@@@ στον τόπο σου!

(Μετάφραση: Ξανά μανά κότες…)

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Ο ίδιος ακριβώς που εγγυήθηκε στον Παλαιών Πατρών Γερμανό, όταν σήκωσε το λάβαρο της επαναστάσεως του ΄21 ή στους οπλαρχηγούς, που ξεσηκώθηκαν ξυπόλητοι και ξεβράκωτοι απέναντι σε μια πανίσχυρη αυτοκρατορία και μέσα σε ένα αποτρεπτικό για τις επαναστάσεις ευρωπαϊκό κατεστημένο!

(Τρις κότες)

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Βασιζόμαστε στους νόμους, στο Σύνταγμα, στα ανθρώπινα δικαιώματα, σε διεθνείς συμβάσεις κλπ., κλπ. Δεν κάνουμε τίποτε παράνομο! Αν όμως περιμένετε, να έχετε έναν δικηγόρο, να τρέχει από πίσω σας και να σας κανακεύει, μην τυχόν και σας κόψουν πρόστιμο τα όργανα της (νέας) τάξης (πραγμάτων), τότε λυπάμαι αλλά δεν κάνετε για θεματοφύλακες! Αν θέλετε, μαθαίνετε τα βήματα που ακολουθούμε και τα ακολουθείτε κι εσείς! Είναι τύπου franchise!

(Κοκοκοκοκο…)

Και ολοκληρώνω με προσωπικές διαπιστώσεις και όποιος γουστάρει τις δέχεται, όποιος δε γουστάρει καλή καρδιά!

Αυτό που ψάχναμε ως τώρα όλοι εμείς που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα, την κατοχή, τη χούντα ελέω κορωνοϊού που βιώνουμε, το ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουν, τον αφανισμό του έθνους μας κλπ. κλπ. ήταν ο τρόπος αντίστασης! Και αυτόν μας τον έδειξε ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος βάζοντας το κεφάλι του στο ντορβά και δίνοντας παράδειγμα αυταπάρνησης και αυτοθυσίας! Μας απέδειξε, ότι αυτό που κάνει, όχι μόνο είναι 100% νόμιμο αλλά και δουλεύει!

Επομένως οι επιλογές μας είναι οι εξής δύο:

΄Η ακολουθούμε, τον αντιγράφουμε, καταγγέλουμε την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και βγαίνουμε ελεύθεροι από το κλουβί που μας έχουν φυλακίσει…

΄Η καθόμαστε στα τέσσερα, όπως ακριβώς επιθυμούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και…

Αν φορέσουμε επτά μάσκες τη μία πάνω από την άλλη, κάνουμε ένα εμβόλιο το μήνα και τρία πρωκτικά τεστ την ημέρα (πρωί, μεσημέρι, βράδυ σαν την αντιβίωση ένα πράγμα) παίζει και να μας επιτρέπουν, να βγαίνουμε μέχρι τη γωνία, για να πετάξουμε τα σκουπίδια! Ουάου!

Γιατί, παίδες, ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ενώ η σκλαβιά σου προσφέρεται αφειδώς, χωρίς καν να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου …

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ (ΕΠ)ΑΝΑΣΤΑΣΗ…

Φιλιά…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

[email protected]

loading...