ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣτΕ;

 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗ! Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ;

Το Συμβούλιο Επικρατείας στη Ρώμη την 26η Ιανουαρίου 2021 αποφαίνεται μετά από προσφυγή γονέων ότι ο μαθητής δεν χρειάζεται να φορά

μάσκα στο σχολείο καθώς δεν υπάρχει στην σχολικά τάξη και οξύμετρο για να μετρά την επάρκεια σε οξυγόνο ούτε αναστέλλει το συνταγματικό του δικαίωμα μάθησης να πηγαίνει σχολείο κι ας είναι άνευ μάσκας αφού όπως λέει η απόφαση διατρέχει κίνδυνο αναπνευστικής κόπωσης.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ :

Ιταλική Δημοκρατία

Συμβούλιο Επικρατείας

στο δικαστήριο (τρίτο τμήμα)

Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε το παρόν

ΔΙΑΤΑΓΜΑ

σχετικά με την υπ΄αριθμόν προσφυγή του γενικού μητρώου 653 του 2021, των κ.κ. -ΟΜΙΣΙΣ- και –OMISSIS – μόνοι τους και υπό την ιδιότητα τους της άσκησης της γονικής επιμέλειας επί του ανηλίκου –OMISSIS-, που εκπροσωπήθηκε και υπερασπίστηκε από τους δικηγόρους Francesco Scifo και Linda Corrias…..

ΚΑΤΑ

Προεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, Αυτόνομη Επαρχία Bolzano, Διευθυντή -ΟΜΙΣΙΣ, Υπουργείου Υγείας, Υπουργείου Εσωτερικών, Υπουργείου Παιδείας….για τη μεταρρύθμιση του προληπτικού διατάγματος του Περιφερειακού Διοικητικού Δικαστηρίου του Lazio (πρώτο τμήμα) αρ. -OMISSIS-, που έγινε μεταξύ των μερών, σχετικά με την υποχρέωση μάσκας στο συνεχές σχολείο για παιδιά κάτω των 12 ετών.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...