Η υπόθεση πλέον εξελίσσεται σε μείζον πολιτικό σκάνδαλο. – ΒΙΝΤΕΟ

 Στη χτεσινοβραδινή συνέντευξή  του στη Μελέτη ο Βασίλης κατέθεσε τη μαρτυρία του για το πώς κακοποιήθηκε σε ηλικία 15 ετών από το «γνωστό σκηνοθέτη». Ο Βασίλης είναι αυτός που έχει κάνει και την περίφημη μήνυση. Έχοντας προηγηθεί η ανάλογη μαρτυρία του Νίκου Σ., γίνονται ακόμα ακόμα πιο προκλητικές:

-η ολιγωρία της εισαγγελίας που δεν επεμβαίνει ενώ βοά ο τόπος,

-η στάση της κυβέρνησης (και όχι μόνο της Μενδώνη) που δεν έχουν πράξει τα στοιχειώδη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών,

-οι μεθοδεύσεις ενός ολόκληρου συστήματος εξουσίας που δίνει μάχη με νύχια και με δόντια για να προστατευτεί ο «γνωστός σκηνοθέτης», ασκώντας κάθε είδους πιέσεις και συκοφαντώντας τα θύματα.

Η υπόθεση πλέον εξελίσσεται σε μείζον πολιτικό σκάνδαλο.

Οι τελευταίες εξελίξεις συνιστούν δημοσιογραφική δικαίωση για την Nathalie Hatziantoniou και το 20/20 Magazine που έκαναν την αρχική αποκάλυψη. Αποτελούν επίσης κόλαφο για όσους μίλαγαν για «πολιτική σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ». Για αυτούς τους τελευταίους θα μπορούσε να απορεί κανείς πώς κοιμούνται ήσυχα τα βράδια, αλλά νομίζω ότι εδώ και καιρό έχουν «απελευθερωθεί» από τους ηθικούς ενδοιασμούς.

«Ο Βασίλης Κυπαρισσόπουλος που μήνυσε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό όταν ήταν 15 ετών μιλά για όλους και για όλα»

Λίνα Μενδώνη, καλοκαίρι 2020 στη βουλή απαντώντας στον Πάνο Σκουρολιακο: “Αμφισβητείτε το ήθος του Δημήτρη Λιγνάδη”; 

Μενδωνη, Ζαχαρέα, Φλυτζάνη, Μανδηλαρά στις τρύπες σας!

loading...