Για να μην ξεχνιόμαστε, πράγματα που επίσης γίναν τις τελευταίες μέρες:

-Εγκρίθηκε την Τρίτη κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια το ν/σ Λιβανίου, αυτό που είχε και το κομμάτι με τον “τρομονόμο στην τέχνη”, το οποίο “αφαιρέθηκε”. Μόνο που περιλαμβάνει κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το ότι οι τηλεοπτικές άδειες πήγαν από τα 3.5 εκατομμύρια στις 50.000€, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα μέτρα προς τέρψη καναλαρχών. 

-Η μισή Αττική χωρίς ρεύμα, προσφυγικές δομές στο έλεος του χιονιά και γενικά όλη η διαχείριση της Μήδειας μας κάνει χωρίς να το θέλουμε να κάνουμε συγκρίσεις με το Μάτι, μιας και στην τελική αυτοί το εργαλειοποίησαν προς όφελος τους. Μεταξύ άλλων, προς τέρψη και των εργολάβων έκλεισε η Εθνική Οδός από τον Χρυσοχοΐδη.

-Ε, στο μεταξύ τρέχει και ένα τελείως παράλογο lockdown, όπου συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση από τις 18:00 τα Σ/Κ, το οποίο μας έκανε να βλέπουμε λογική την απαγόρευση από τις 21:00, η οποία μας έκανε να βλέπουμε λογική την αποστολή μηνυμάτων για έξοδο, το οποίο μας έκανε να βλέπουμε λογικό το να μην μπορούμε να πάμε από τον έναν δήμο στον άλλον. Όλο αυτό ενώ εντάξει, δεν χρειάζεται νομίζω πια να μιλάμε για το ΕΣΥ, τη κακοδιαχείριση στο θέμα των εμβολιασμών και γενικά ότι αφορά τον τομέα της υγείας. Θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει σαφές και στον τελευταίο λοβοτομημένο αυτής της χώρας ότι δεν νοιάζονται για κανενός την υγεία.

-Το ν/σ για την παιδεία, που έχει και τους 1030 μπάτσους μεταξύ άλλων, το οποίο απ’ ότι φαίνεται πήγε πολύ καλά εισπρακτικά και γι’ αυτό ετοιμάζουν και σήκουελ.

-Για το οποίο ν/σ γίναν διαδηλώσεις, στις οποίες είχαμε εριστική αγάπη από μπάτσους με σκηνικά όπως του αστυνομικού που έσπασε με πυροσβεστήρα τα δόντια και το σαγόνι διαδηλωτή. 

-Μπατσική αυθαιρεσία επίσης και στις εκδηλώσεις στήριξης στον Κουφοντίνα και σίγουρα μου διαφεύγουν πράγματα από εκεί.

-Κάπου εδώ θα ήθελα να βάλω και το τραπέζωμα Κυριάκου στην Ικαρία, αλλά νομίζω δίπλα στα υπόλοιπα ωχριά. 

Αυτά είναι τα χοντρά που έχουν συμβεί ΜΟΝΟ μέσα στον Φλεβάρη. Σίγουρα θα μου διαφεύγει κανένα και άφησα επίσης τα μικρότερα που είναι επιπέδου “ο Πολάκης κάπνιζε”. Ναι, τα κύρια εργαλεία κριτικής στον Σύριζα από τα καθεστωτικά ήταν στο επίπεδο των λαθών της ΝΔ που δεν είναι καν άξια να αναφερθούν. Και αυτό για να προλάβω τους κακεντρεχείς δεν είναι υπέρ του Σύριζα, είναι κατά της ΝΔ. 

Αυτά τα λέω απλά ως ένας τύπος που δεν έχει ανοίξει τηλεόραση εδώ και χρόνια και που ρίχνει και μια ματιά στις ειδήσεις του internet, αποφεύγοντας τα μέσα που πήραν τα περισσότερα λεφτά από την λίστα Πέτσα.

Το screenshot από το twitter με κάνει να έχω κάποιες αφελείς αμφιβολίες για τα 39% ΝΔ που εμμονικά παρουσιάζει ο ΣΚΑΪ εδώ και πόσο καιρό. Το κόμμα που βγήκε με 39.85% το 2019, που ήδη έχει χάσει κάθε εθνικιστοτέτοιονα που τους πίστεψε για το μακεδονικό, κάμποσα φιλελέδια που κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει κανένας φιλελευθερισμός, μόνο λαϊκή δεξιά που εξυπηρετεί 5 οικογένειες, κάμποσους ηλίθιους που πήγαν εκεί γιατί “αντι-σύριζα”, κάμποσους αφελείς που σοκαρίστηκαν στις υποθέσεις συγκάλυψης παιδεραστών κλπ, κάμποσους που ξενερώσαν με τον κάθε “μεγάλο περίπατο” που ‘χει συμβεί από το 2019, κάμποσους απολιτίκ βλάκες που δεν τους άρεσε που αράζουν σπίτι όσο βολτάρει ο Κυριάκος. Ε νομίζω όλοι αυτοί δεν είναι και “0.85%”. Ούτε κάμποσοι άλλοι που ψήφισαν ΝΔ για το βόλεμα και βλέπουν να παίρνουν τα αρχίδια τους γιατί συνέβη και μία πανδημία στη μέση και άρα προηγούνται στο βόλεμα οι άμεσα δικοί τους. Να προσθέσουμε και κάμποσους απέχοντες από τις εκλογές, που επειδή αναγνωρίζουν πόσο επικίνδυνο θα ήταν ένα σενάριο να ξαναβγεί η ΝΔ θα πάνε και θα το ρίξουν πραγματικά οπουδήποτε ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Γενικά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν πάνω από 5 δαπίτες που απείχαν απ’ τις προηγούμενες εκλογές που θα το ρίξουν Κυριάκο. Οι μόνοι που ίσως σώσουν κάπως το 39% είναι οι Έλληνες του εξωτερικού. 

39% παίρνει η Νέα Δημοκρατία στο δείγμα των ατόμων που έχουν σταθερό τηλέφωνο και το σηκώνουν ακόμα κι όταν βλέπουν να καλεί άγνωστο νούμερο. Αυτό δείχνουν μόνο οι δημοσκοπήσεις, τίποτα άλλο.

loading...