Αυτό δεν λέγεται κράτος αλλά τριτοκοσμικό «μπάχαλο.»

 Η Ελλάδα των αθλίων πολιτικών θέσπισε:

-Πρόστιμο παραβάσεως της κυκλοφορίας 300 ΕΥΡΩ οι άλλες χώρες το έχουν 150 ΕΥΡΩ.

-Όποιος αμφισβητήσει την επικινδυνότητα του κορωνοϊού τιμωρείται μέχρι 3 χρόνια φυλακή.

-Νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό και τον απέσυραν μετά από την κατακραυγή της ΕΕ.

Φιλικότατα

Γεράσιμος Καλογεράκης

«Σας καταθέτω λοιπόν, για ιστορικούς λόγους, ότι οι μεταλλάξεις των στελεχών (B1.1.7/501Y.V1), (501Y.V2) (B1.1.28/501.V3) του κορονοιού SARS-Cov-2 (Covid-19) στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία αντίστοιχα,  ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ BNT162b2 με την εμπορική ονομασία Comirnaty των  Pfizer/BionTech  (που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός»), σύμφωνα με την συγκλονιστική μελέτη του Πανεπιστημίου Ροκφέλλερ και Βηθεσδά των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε την 26-01-2021, της οποίας επικεφαλής είναι η Κα Θεοδώρα Χατζηιωάννου.

Η εταιρεία αυτή έχει τιμωρηθεί κατ’ επανάληψη με πρόστιμα δισεκατομμυρίων ευρώ για κυκλοφορία δολοφονικών φαρμάκων και εμβολίων.

…………………………………………………………………………………………………..

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, το σηυλάκι της Μέρκελ, είχε προτείνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού το ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ η Ευρωπαϊκή Ένωση. Παιδί να σου λάχει.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης με το ψήφισμά του 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά από τα Ευρωπαϊκά Κράτη:

7.3.1. – να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν θα υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα για να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί,

7.3.2. – να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία (σ.μ.: υγεία απάντων, τόσο του ιδίου όσο και του περιγύρου του) ή για το γεγονός ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί,

Για το “Πιστοποιητικό Εμβολιασμού” αναφέρει:

7.5.2. – (επιτρέπεται) η χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού μόνο για τους εξής καθορισμένους σκοπούς: α) παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, β) των πιθανών παρενεργειών και  των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Όποιος κρατικός ή ιδιωτικός φορέας αρνείται να  εφαρμόσει το ψήφισμα αυτό μηνύστε τον.

…………………………………………………………………………………………………………………

-Η πανάθλια ΕΛΣΤΑΤ του Ελληνικού Δημοσίου που μαγείρεψε την χρεωκοπία της Ελλάδας σε μία πρωτοφανούς έκτασης πλαστογράφηση – παραποίηση των επίσημων δικών της στοιχείων για τον συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα για το έτος 2019 και 2020 που η ίδια είχε δώσει στην δημοσιότητα δείχνει το μέγεθος της προδοσίας της.

Συγκεκριμένα η ΕΛΣΤΑΤ παρουσίασε πως το 2019 είχαμε 117.171 θανάτους παραποιώντας το δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει η ίδια την 1η Οκτωβρίου 2020 για τα συγκεντρωτικά δεδομένα του 2019.

Σύμφωνα με το δελτίο που εκδόθηκε πριν από 120 ημέρες, οι θάνατοι το 2019 ανήλθαν σε 124.965 (63.088 άνδρες και 61.877 γυναίκες) και ήταν περισσότεροι σε ποσοστό 2.5% σε σχέση με τους θανάτους της κορωνο-χρονιάς του 2020, οι οποίοι ανέρχονται κατά την ΕΛΣΤΑΤ σε 121.444.

Άρα σε σχέση με το 2019, το 2020 είχαμε λιγότερους θανάτους στον γενικό πληθυσμό και άρα καταρρέει το κυβερνητικό αφήγημα περί της πανδημίας που έπρεπε να κλειδωθούν όλοι οι Έλληνες στα σπίτια τους.

Αυτό δεν λέγεται κράτος αλλά τριτοκοσμικό  «μπάχαλο.»

loading...