Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ

 




Της Λέττας Καλαμαρά – 

Οι καθημερινές εθνικές και παγκόσμιες αποκαλύψεις παιδεραστίας παίρνουν τη μορφή πολιτικής χιονοστιβάδας  με πρωτοφανείς νομικές συνέπειες για την εποχή μας. Για πρώτη φορά μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αρχίζει να διογκώνεται η ανάγκη για τη διαλεύκανση τυχόν εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, κατά Παιδιών και Κρατών, από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα.

Οι αποκρουστικές καταγγελίες παιδεραστίας που  συσχετίζουν πολιτικά πρόσωπα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς και οι συνεχείς αποκρουστικές καταγγελίες κακοποίησης νέων που εμπλέκουν πρόσωπα που έχουν κυβερνήσει σε προηγούμενες εξουσίες αποδεικνύουν το βάθος των εγκλημάτων και κυρίως τη διασύνδεσή σεξουαλικών εγκλημάτων με τη διακυβέρνηση της Ελλάδας και/ή ακόμα χειρότερα την εθνική επικράτειά της.

Η σεξουαλική εκμετάλλευση και οτιδήποτε άλλο ασυνόδευτων παιδιών που εδώ και καιρό βρίσκονται υπό την προστασία του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, σε συνδυασμό με το ταυτόχρονο διορισμό από την Κυβέρνησή του ατόμων με βεβαρημένο κοινωνικό ιστορικό, δημιουργούν εύλογες απορίες. Στο μεταξύ η χρονική συνταύτιση των ντροπιαστικών γεγονότων για την κοινωνία και τη χώρα μας με το σουλατσάρισμα, για πρώτη φορά από τη Μικρασιατική Καταστροφή, του τουρκικού ερευνητικού πλοίου ΤΣΕΣΜΕ στο Αιγαίο, δημιουργούν ένα σύνθετο παζλ εξελίξεων, με αβέβαιο τέλος για πρόσωπα, καταστάσεις και χώρα.

Τα κακοποιημένα παιδιά διακινήθηκαν από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, τα οποία τα πέρασε αθρόα ως παράνομα εισερχόμενα από την Ανατολή στη Δύση μέσω της γέφυρας των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και του Έβρου ποταμού. Διάφορες αχαρτογράφητες ΜΚΟ ανέλαβαν το ιεραποστολικό έργο της φιλοξενίας τους με τη δυστυχή όμως κατάληξη εκ του αποτελέσματος κάποια από αυτά να μετατραπούν σε αντικείμενα ικανοποίησης των εκλεκτών του καθεστώτος στους οποίους δόθηκε κατ’επιλογή κρατική εξουσία. 

Η ικανοποίηση κρυφών και απαγορευμένων παθών από δημόσια πρόσωπα είναι δεδομένο ότι κατέστησε αυτά τα πρόσωπα ευάλωτα στη λήψη πολιτικών αποφάσεων ενδεχομένως και υπό το καθεστώς εκβιασμού δημοσίευσης των πράξεών τους σε μέσα ενημέρωσης ανατολικής ιδιοκτησίας ή/και άλλων αγνώστων funds πηγών εσόδων εντός και εκτός Ε.Ε.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα επιμένει στη δημιουργία μία γκρίζας ζώνης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, από τον Έβρο ποταμό, τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, το Καστελόριζο μέχρι την κατεχόμενη Κύπρο, ώστε να μπορεί να διακινεί χωρίς κρατικό έλεγχο ουσίες, εμπορεύματα, ανθρώπους-σκλάβους και παιδιά-θύματα. Η παρουσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και του Λιμενικού καθώς και αμιγώς του ελληνικού πληθυσμού αποτελούν εμπόδιο. Ο έλεγχος με κάθε μορφή ακόμα και της εσωτερικής οργάνωσης και στελέχωσής τους στον ανώτατο βαθμό αποτελεί αυτοσκοπό για την εκτέλεση του σχεδίου που βρίσκεται σε προχωρημένη φάση. 

Η αποίκιση των εν λόγω περιοχών και μετατροπή τους σε ισλαμικούς τόπους σύντομα, μέσα από τη δημιουργία ισλαμικών δομών-χωριών-πόλεων και ανεξέλεγκτες γεννήσεις, υπηρετεί το παραπάνω σχέδιο προφανώς το οποίο εκτελείται αθόρυβα. Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκεται  η φτωχοποίηση των ελληνικών πληθυσμών των οποίων η αντοχή εξαντλείται  μπροστά στα υποσχόμενα πιλάφια των ξένων funds επενδυτών και των φιλανθρωπικών αρωγών παγκόσμιας εμβέλειας. 

Ο ενεργειακός αγωγός EastMed αποτελεί το κόκκινο πανί για το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα καθώς απαιτεί κρατικές δομές διέλευσης, ισχυρή ασφάλεια και ελέγχους. Αυτές είναι συνθήκες αντίξοες για το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που κλονίζουν όχι μόνο τα εγκλήματα και τις “αγαθοεργίες του” αλλά δημιουργούν και τις συνθήκες για την ενεργειακή απελευθέρωση της Ευρώπης. Η αγορά του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος στις πλατείες και τα σαλόνια της Ευρώπης απειλείται από το νέο μοντέλο ενεργειακών δικτύων ζωής. 

Έκπληξη παρόλο αυτά αποτελεί η απόλυτη σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την επίσκεψη του σε Κύπρο και Ισραήλ σχετικά με την υλοποίηση του αγωγού East-Med για το εθνικό συμφέρον, ενώ παράξενη χαρακτηρίζεται η διαρροή αντιπροσώπου ισχυρής χώρας περί ακύρωσής του ενάντια στο στρατηγικό συμφέρον της χώρας που εκπροσωπεί. Κανείς δεν θέλει να πιστεύει ότι η Δύση δεν επιθυμεί την σταδιακή ενεργειακή απεξάρτησή της από τη Ρωσία και εναποθέτει τις ελπίδες της σε φορτία περιορισμένης χωρητικότητας και γκρίζες περιοχές μεταφορών.

Εν κατακλείδι, Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, βιασμένα παιδιά, ακόρεστοι κρατικοί λειτουργοί, μέσα παραπλάνησης και εθνικός ακρωτηριασμός έχουν την ίδια αρχή και τέλος στον αέναο κύκλο του ανθελληνισμού. Τα υπόλοιπα σύντομα στις οθόνες μας εις το όνομα της πανδημίας και της κλιματικής αλλαγής που προκαλεί μετακίνηση πληθυσμών, κεφαλαίων και παιδιών, αναμφίβολα.

Όπως δήλωνε και ο τιμητικά επιλεγμένος υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας: “Κυριάκος Μητσοτάκης, ο καλύτερος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης”. Θα συμπληρώναμε της Ελλάδας, από το 25ο Μεσημβρινό και δυτικά μέχρι το Ντουμπάι της Εθνικής Άμυνας μας…

loading...