Οι νέοι δεν έχουν λόγο να μείνουν στον Έβρο, δεν υπάρχει μέλλον, η υπογεννητικότητα έχει φτάσει στα κόκκινα. κ. Πρωθυπουργέ

 Είμαι ένας από αυτούς που σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να δει τον τόπο του να παρακμάζει με τέτοιες “επενδύσεις”. κ. Πρωθυπουργέ σας ενημερώνω αν δεν το γνωρίζετε ότι πέριξ των οικισμών που θέλετε να δημιουργήσετε το hot spot υφίστανται πάνω από 65 σπίτια εγκαταλελειμμένα. 

Οι νέοι δεν έχουν λόγο να μείνουν στον Έβρο, δεν υπάρχει μέλλον, η υπογεννητικότητα έχει φτάσει στα κόκκινα. κ. Πρωθυπουργέ πότε θυμάστε τελευταία κάποιον Υπουργό ή Πρωθυπουργό οποιασδήποτε Κυβερνήσεως να έχει μεταβεί στον Έβρο και ειδικά στο Βόρειο, να κόψει κορδέλα για τα εγκαίνια μιας μεγάλης επένδυσης που θα δώσει πνοή στον τόπο; Είμαι ένας από αυτούς που καθημερινά συναντώ και ακούω ιστορίες ανθρώπων που ζουν δίπλα από τα σύνορα να μην μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια από τον φόβο τους, λόγω των επιθέσεων που δέχονται από τους λαθρομετανάστες. 

Που τους σταματούν στον δρόμο, τους ληστεύουν, τους χτυπάνε, τους κλέβουν τα οχήματα τους για να φτάσουν στον προορισμό που θέλουν. Είμαι ένας από αυτούς που μαζί με την αστυνομία και τον στρατό σαν μια γροθιά ένωσα τις δυνάμεις μου για να αποτρέψω την εισβολή στον τόπο μου. Είμαι ένας από αυτούς που δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα δώσετε εντολή στους αστυνομικούς να χτυπήσουν όλους εμάς, τα αδέρφια τους, τους γονείς τους που τον Μάρτιο δίναμε την μάχη δίπλα δίπλα, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσετε την απόφαση σας.

loading...