Παγκόσμιοι «τριγμοί»! Κινεζικός «τυφώνας» στις ΗΠΑ, ρωσικό τελεσίγραφο στην Ευρώπη

Ύπουλο σχέδιο εκ των έσω για την Αμερική – «Αν θέλετε ειρήνη, προετοιμαστείτε για πόλεμο», δήλωσε σήμερα ο Σεργκέι Λαβρόφ

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ ισχυρίζονται πως το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας εργάζεται για να υπονομεύσει την κυριαρχία των Αμερικανών, να καταστρέψει την οικονομία και να γονατίσει το αμερικανικό κράτος, προκαλώντας «τυφώνα» που αναμένεται να πλήξει τα πάντα.

Σημειώνεται πως Κίνα έχει στα χέρια της ένα “πυρηνικό όπλο” το οποίο θα μπορούσε να “γονατίσει” την οικονομία των ΗΠΑ: Τα αμερικανικά ομόλογα Δημοσίου, καθώς ο «Δράκος» είναι από τους μεγαλύτερους αγοραστές τους. Σε περίπτωση που η Κίνα άρχιζε να “ξεφορτώνεται” μαζικά τα αμερικανικά ομόλογα, θα οδηγούσε σε ραγδαία αύξηση των επιτοκίων από την μεριά της FED κάτι που θα οδηγούσε την αμερικανική οικονομία σε αδιέξοδο, επιφέροντας στον πλανήτη ραγδαίες εξελίξεις.

Με άλλα λόγια η αμερικανική οικονομία είναι, εν τίνι μέτρω, εξαρτημένη από την Κίνα και σύμφωνα με τους «The Epoch Times» η επιρροή του Κ.Κ.Κ. προσπαθεί να διεισδύσει από την πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και το Χόλιγουντ έως την Γουόλ Στριτ, τον ακαδημαϊκό χώρο και την τεχνολογία, όπου το Πεκίνο έχει κάνα άλματα σε τομείς όπως οι ψηφιακές συναλλαγές, η βιομετρική αναγνώριση προσώπου, η αξιολόγηση πολιτών μέσω του συστήματος αξιολόγησης κ.α.

«Για δεκαετίες, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έχει εργαστεί για να ανατρέψει την κατάσταση στις ΗΠΑ και σχεδόν πέτυχε», γράφει οι Times και παραθέτουν παραδείγματα:

Επιρροή πολιτικών
Στήριξη διεθνιστικών-κομμουνιστικών ομάδων στις ΗΠΑ που αυξάνουν τις κοινωνικές συγκρούσεις
Οικονομική διείσδυση στο Hollywood
Αξιοποίηση επιρροής στην Wall Street για να διαμορφώσει αμερικανικές πολιτικές (σ.σ. προώθηση ακόμα πιο αριστερόστροφων μέτρων στην Αμερική κάτι που «γονατίζει« τις επιχειρήσεις και άρα μειώνει την παραγωγική δύναμη των ΗΠΑ, την οποία είχε «σηκώσει« ο Τραμπ)
Εξαγωγή των συστημάτων λογοκρισίας και παρακολούθησης στις ΗΠΑ (σ.σ. αφού πρώτα δοκιμάστηκαν επιτυχώς στην Κίνα)

Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, εφόσον λάβουμε υπόψη τα προαναφερθέντα ρεπορτάζ, θα είναι οι ΗΠΑ να «κομμουνιστικοποιηθούν» και να καταρρεύσουν, ενώ ο αμερικανικός λαός θα ζήσει πρωτόγνωρες εποχές, χειρότερες από τα μέτρα του κορωνοϊού. Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε παγκόσμιους τριγμούς στην οικονομία αλλά και στην γεωπολιτική.

ΡΩΣΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ

Οι παγκόσμιοι τριγμοί θα ενισχυθούν σε περίπτωση που η Ρωσία κάνει πράξη την σημερινή απειλή-«βόμβα».

Συγκεκριμένα, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να διακόψει τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση που η τελευταία, την πλήξει με οδυνηρές οικονομικές κυρώσεις.

«Δεν θέλουμε να απομονωθούμε από τον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο site του υπουργείου.

«Είμαστε έτοιμοι. Αν δούμε ξανά ότι υπάρχουν κυρώσεις που μπορεί να δημιουργήσουν κινδύνους για την οικονομία μας, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων τομέων της. Δεν θέλουμε να απομονωθούμε από τον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλετε ειρήνη, προετοιμαστείτε για πόλεμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεργκέι Λαβρόφ σύμφωνα με το Sputnik.

Όπως αντιλαμβάνεστε όλα κρέμονται από μία κλωστή και η «παγκόσμια ειρήνη», την οποία προωθούν οι Μεγάλες Δυνάμεις, μπορεί από την μία στιγμή στην άλλη να καταρρεύσει.

loading...