ΙΔΟΎ ΤΟ ΦΆΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΎ, ΤΟΛΜΆΜΕ;

Η ΣΩΤΉΡΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΡΙΒΉ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΊΑΣ.

Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.

Όπως μας καθοδηγεί ανέκαθεν θέλοντας και μη, η εμφανώς σεβάσμια και σωτήρια επίσημη ιατρική επιστήμη, την οποία εμείς σαφώς και την υπηρετούμε αλλά αποδεχόμαστε, και μάλιστα την υπερδεχόμαστε κι όλας, όταν συνοδεύεται με συν Θεό, Μέριμνα Προνοίας Προστασίας βοηθείας ασφαλείας. Καθώς το εκάστοτε ιατρικό φάρμακο, της σωτήριας ανάρρωσης, δια της αποθεραπείας, θεωρείται ως είθισται πικρό, εν αντιθέσει όμως γλυκό και σωτήριο, για την περαιτέρω υγεία του ασθενή. Εν συνεχεία εν μέρει, αυτά λένε τα αμιγώς κοσμικά λόγια των επιστημών και εν γένει των γραμμάτων. Απεναντίας τα Εμπειρικά δόγματα της Νηπτικής Φιλοκαλίας, Πατροπαράδοτα Θεολογικά πνευματικά εν πολλοίς, συν τοις άλλοις, εσωτερικά λόγια του κηρύγματος, της ψυχής της αθάνατης Ορθόδοξης Πατερικής Ανατολής. Εν τω μεταξύ επίσης αναφέρονται ότι το σωτήριο πικρό Φάρμακο, είναι η γλυκιά εσωτερική Χριστιανική συντριβή, της Μετάνοιας του ανθρώπου, κατά την ορθώς Θεολογική έννοια του όρου, και κατά την ακραιφνώς κοσμική, η αυτομεμψία της αυτοκριτικής. Επομένως εάν όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, καθώς αλάνθαστος και αναμάρτητος, θεωρείται μόνο ο Πανάγαθος και Πολυέλαιος, Πολυεύσπλαχνος και Οικτίρμων, Τριαδικός και Τρισυπόστατος Αδιαίρετος και Ομοούσιος Σταυρικός και Αναστημένος Θεός, της κατεξοχήν Αγάπης και Ταπεινώσεως δια της σεμνότητας. Εν ολίγοις πρέπει κάποτε εν μέσω συντριβής, της σκληροτράχηλης και αλαζονικής, υπερήφανης εγωιστικής καρδίας μας, να πέσουμε εις στα γόνατα εκλιπαρώντας γονυπετής, ζητώντας το έλεος του Θεού Πατέρα, προφανώς πολύ δύσκολο πράγμα έως ακατόρθωτο, θεωρείται εις τις σύγχρονες ημέρες μας, λόγω σαφώς έντονης έλλειψης Θεολογικής Πατερικής Ορθόδοξης Πατερικής κατηχήσεως. Εν γένει γαλουχηθήκαμε εν πολλοίς, με την εκ δυτικής αιρετικής εσπερίας, Φραγκολεβαντίνικη αμιγώς ορθολογιστική, σχολαστική νοησιαρχία, της κατεξοχήν διανόησης των πάντων, συν τοις άλλοις, εμφανώς την σήμερον, προτιμούμε να φορέσουμε τρείς μάσκες προστασίας ή και ακόμη ακόμη του υπερβολικού βαθμού του αριθμού των τεσσάρων. Παράλληλα και να μην εξέλθουμε αν είναι δυνατόν ακόμη, και καθόλου, μα απολύτως καθόλου, από την οικία μας, λόγω τρομοκρατικού φόβου ως γνωστόν, και για ένα ολόκληρο εξάμηνο, αρκεί να σωθούμε, μισό χρόνο εν πολλοίς. Όπως επίσης να κρατάμε αποστάσεις υποτιθέμενης ασφαλείας 3 μέτρων, από τον κάθε συνάνθρωπο μας, που πλέον θέλοντας και μη βεβαίως, μετατράπηκε ως τον σύγχρονο εφιάλτη και εχθρό μας, ενώ εάν μπορούσαμε να τον σκοτώναμε και δολοφονούσαμε κι όλας, άνετα θα το είχαμε πράξει, ώστε να ζήσουμε εμείς και πάλι εμείς, δια της εγωιστική μας φιλαυτίας.

Εν προκειμένω αυτό που λένε, ο θάνατος σου η ζωή μου, αλγεινώς πραγματοποιείται και ισχύει εντόνως δυστυχώς, εις τις τόσο εν μέρει αντιχριστιανικές ημέρες μας καθώς διανύουμε, με την όλη εν γένει μη εναρμονισμένη Θεολογικά Ορθοδόξως Πατροπαράδοτα, καθολική πράξη και συμπεριφορά μας. Εν αντιθέσει ξεχνούμε κατάφορα, ότι θεωρείται κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση του Τριαδικού και Τρισυπόστατου Αδιαίρετου και Ομοοουσίου Θεού μας, της κατεξοχήν Σταυρικής και Αναστάσιμης Αγάπης, δια της σεμνής Ταπεινώσεως, που πλέον τον θεωρούμε εχθρό της ζωής μας. Ως εκ τούτου προτιμούμε να εμβολιαστούμε πολλαπλές φορές, κάθε 20 ημέρες εάν γίνεται, ως τα σύγχρονα πειραματόζωα τοις πάσι, παρά να πέσουμε εις στα γόνατα και να εκλιπαρούμε τον Θεό Πατέρα μας και Κριτή Δημιουργό μας, για να μας ελεήσει μέσω της σωτήριας αυτοσυντριβής της Μετάνοιας. Επιπροσθέτως φοβούμαστε μήπως και τσαλακωθεί ο υπεφλίαρος εγωισμός, του αστραφτερού θεαθήναι, της υστεροφημίας μας εν πολλοίς, δια της κοσμικής ματαιότητας μας. Ως εκ τούτου μη δεχόμενοι να πέσουμε γονυπετής, απ΄τα εμφανώς άκαμπτα και σκληροτράχηλα γόνατα μας, λόγω της εμφανέστατης αδυναμίας που επιδεικνύουμε, δια της αγνοίας μας, έμπροσθεν του Προσωπικού μας Αναμμένου, δια του Πατροπαράδοτου Χριστιανικού Ορθοδόξου Καντηλιού, Εικονοστασίου μας, και εν γένει της Εικόνας της Θεομήτορος Παναγιάς μας. Εν τω μεταξύ ώστε να εκλιπαρήσουμε θερμώς μετανοημένοι, με καυτά δάκρυα εκ των εσωτερικών μας αναστεναγμών, τον Θεό Πατέρα Πλάστη μας και Δημιουργό μας, των εν γένει Κριτή των όλων, ώστε να μας συγχωρήσει και ελεήσει, για την διαρκώς χρονίως πολλαπλώς, αποστασία της αμετανοησίας μας που επιδεικνύουμε. Εν τω μεταξύ και προφανώς αυτή μας, η αμιγώς κοσμική, αυθαίρετη Θεολογική Ορθόδοξη Χριστιανική μας αποστασία της αμετανοησίας, έχει συνέπεια αντικτύπου, εις τω επουράνιο θυσιαστήριο. Εκ νέου, ώστε να μας δοκιμάζει τις Πνευματικές Ορθόδοξες αντοχές μας, των κεραιών ενστικτηρίων ο Θεός Πατέρας, το πόσο μετανοημένη και ζεστή Ορθόδοξη Πίστη διαθέτουμε, μέσω της καραντίνας της πανδημίας του κορωνοιού. Καθώς εν μέρει πρέπει και επιβάλλεται επειγόντως, και κανείς δεν αντιλέγει, σώφρων Ορθόδοξα Θεολογικά καταρτισμένος, ώστε να συνυπάρχουν ηπίως μετριοπαθώς, αρμονικά κινούμενες διακριτά ισορροπημένες, ως γεφυροποιό πνεύμα συζεύξεως συμπλεύσεως. Ως εκ τούτου η διαχρονικώς Εμπειρική Παράδοση της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστεως, με την σεβάσμια κοσμική ιατρική επιστήμη, την οποία εμφανώς ο ίδιος ο Θεός Πατέρας Κριτής Δημιουργός Πλάστης, επέτρεψε στους ανθρώπους, να σώζουν ζωές συνανθρώπων τους, προς δόξαν και Χάριν του Θεού όμως, και όχι προφανώς δια της δικής τους εγωιστικής αυτοπροβολής.

Όσον αφορά για το υποτιθέμενο και προκλητικά προβεβλημένο επιλεκτικώς μονομερώς, σωτήριο εμβόλιο της ανθρωπότητας, που θα μας σώσει, εναντίον της φονικής πανδημίας του Κορωνοιού. Παράλληλα εάν προφανώς επιθυμείτε την δική μου άσημη και ταπεινή, πλήρως περιθωριοποιημένη δια της απομονώσεως, αγράμματη άποψη, άλλωστε για αυτόν εναργώς τον λόγο, εισέρχεστε εις το προσωπικό μας ταπεινό blog tamystikatoubaltou, ώστε να αναγνώσετε την λεγόμενη απαγορευμένη και πλήρως περιθωριοποιημένη, δια της ασημαντότητας της άποψη μου. Εν τούτοις σας προτρέπω ανεπιφύλακτα καθημερινώς, να κάμνετε το Σωτήριο Σημείο του Σταυρού εις το Πρόσωπο μας, ως Καθολική Προστασία των ιώσεων. Συν τοις άλλοις, στο οικείο σας Ορθόδοξο Χριστιανικό Εικονοστάσι, έμπροσθεν από το αναμμένο καντήλι των Αγίων Εικόνων της Θεομήτορος Παναγιάς μας, και των συν αυτών Ορθοδόξων Αγίων, να προστρέχετε μέσω της ταπεινής Προσευχής σας. Άρα της ενδοεπικοινωνίας του ανθρώπου με τον Θεό, δια μέσω των άκτιστων ενεργειών του, όσες περισσότερες φορές μπορείτε, δια μέσω των γονυπετών μετανοιών, και θα σας φανερώσει περίτρανα ο Εμπειρικός Θεός την σωτήρια αλήθεια, εάν δηλαδή πρέπει ή δεν πρέπει να εμβολιαστείτε. Διότι θα πρέπει να μην κλονίζεται διόλου, η Ορθόδοξη Εμπειρική Πατροπαράδοτη Πίστη μας, ώστε να έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη εις τον Θεό Πατέρα, τον Κριτή μας και Δημιουργό μας, εναργώς όπως το μικρό παιδάκι τους γονείς του. Δεν σας το κρύβω ότι θλίβομαι βαθύτατα ενδομύχως, όταν ακούω τους υποτιθέμενους Ορθοδόξους Χριστιανούς, να υβρίζουν επαισχύντως τον Πρωθυπουργό της χώρας μας, τον Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη ακαλαίσθητα, διότι τον κατηγορούνε ότι τους φόρεσε το αντιχριστιανικό φίμωτρο της μάσκας, και εν γένει την απαγορευμένη καραντίνα της απομόνωσης του κορωνοιού. Εν τω μεταξύ όσοι γνωρίζετε τα κείμενα μου, ενδελεχώς εμπεριστατωμένως, εν αντιθέσει και όχι εν τάχει επιδερμικώς, τότε ευκόλως μπορείτε να τα αναγνώσετε, επειδή τα γραπτά μένουν και δεν τα παίρνει ο αέρας, όπως εναργώς συμβαίνει με τα κούφια και ανέξοδα λόγια, από το εν λόγω ημέτερο εμφανώς απαγορευμένο blog tamystikatoubaltou, εν ολίγοις είστε γνώστες προφανώς, ότι ποτέ μου δεν υποστήριξα ως υποστηρικτής την ΝΔ και πως θα μπορούσα άλλωστε. Παράλληλα άλλα το θέμα μας δεν είναι πολιτικό, ενώ όσοι επιφανείς ευέλπιδες επίδοξοι πολιτικοί καριέρας, αλλά και άλλοι πολλαπλοί αντιδραστικοί καχύποπτοι, συνωμότες μισαλλόδοξοι αδαείς τοις πάσι, λόγω προφανώς έλλειψης Ορθόδοξης Πατερικής τους Θεολογίας, δια της παραδόσεως κατηχήσεως, το κατατάσσουν εις την λεγόμενη ιδιοτελέστατη πολιτική τους φαρέτρα, των πολυποίκιλων συμφεροντολογικών τους σκοπιμοτήτων, καθώς διολισθαίνουν επικίνδυνα, δια του καιροσκοπικού τους λαϊκισμού.

Εν αντιθέσει αλλά θεωρείται ακραιφνώς πνευματικό Θεολογικό ζήτημα, του Άνω Σχώμεν τας Καρδίας, για όσους προφανώς βεβαίως ελαχίστους, διαθέτουν διορατικά αυξημένα πνευματικά, εσωτερικά μάτια, της ζωντανής και μη ράθυμης καθεστωτικής και καθώς πρέπει ψυχής τους. Ως εκ τούτου καθώς δεν θα πρέπει μονίμως ως εύκολη λύση, να κοιτάζουμε για το πρόβλημα τους άλλους, τον απέναντι συνάνθρωπο μας ως υπαίτιο, και να τον πετροβολούμε, ότι φταις εσύ για όλα, και ποτέ των ποτών εγώ, αλλά επιτέλους να πάρουμε τον εσωτερικό καθρέφτη της ψυχής μας, και να τον τοποθετήσουμε εάν προφανώς τολμούμε βεβαίως, έμπροσθεν του αστραφτερού προσωπείου του εγώ μας, ώστε να βρούμε τον φταίχτη. Επομένως τι περιμένατε, πως θα αντιδρούσε δηλαδή Ορθόδοξα Αξιοπρεπώς υπερβατικά διαφορετικά, μία αμιγώς κοσμική και πάρα πολύ υποτελής, κατώτερη των περιστάσεων, από την εκ αιρετική δυτική εσπερία ορμώμενη, ακραιφνώς ορθολογιστική, της σχολαστικής νοησιαρχίας και διανόησης τους, Καπιταλιστικής ΝΔ, εν γένει του πολυτελέστατου πάμπλουτου Κολλεγίου του Χάρβαλντ. Επειδή ολημερίς μεγατόνων, προσκυνά τον επιλεκτικώς μονομερώς, δια του καταναλωτικού χρήματος τοις πάσι, άρα θεωρούσατε πως θα ήξερε να σταθεί πολιτικώς, Εμπειρικώς Χριστιανικά αξιοπρεπώς, εις σε ακραιφνώς Πνευματικά Ορθοδόξως ζητήματα; Κάποτε είχα γράψει εκ παλαιόθεν χρόνων, ότι με χωρίζει με την ΝΔ, ένα μόλις γράμμα του Χ, εν αντιθέσει όμως, τόσο μα τόσο πολύ σημαντικό και συνάμα διαφορετικό, αναφέροντας τους, ότι άλλο πράγμα είναι το Κολλέγιο εκ δυτικής αιρετικής εσπερίας του Χάρβαλντ, και εντελώς διαφορετικό, η Έγκλειστη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, εις τα Πριγκιπόνησσα της κατεχόμενης Τουρκίας, εν έτη 1971 και νοών νοείτω. Εν ολίγοις την προστατευτική μάσκα εις το πρόσωπο, δεν μας την τοποθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Ιατρό Σκόρδα εάν τον προφέρω και ορθώς και τον συν αυτών Χαρδαλιά, αλλά ο ίδιος ο Θεός Πατέρας και Κριτής Καρδιογνώστης, Δημιουργός των πάντων, προς παραδειγματισμό περαιτέρω ταπεινού Θεολογικού σωφρονισμού. Επειδή ανοίγαμε τα στόματα μας ανεξέλεγκτα, χωρίς ίχνος φραγμό και αιδώ, ενώ κατηγορούσαμε συκοφαντικώς αγρίως δημαγωγικώς, τους πάντες και τα πάντα, προς άγραν στείρων εντυπώσεων, αλλά και ψηφοθηρικών κομματικών, ιδιοτελέστατων σκοπιμοτήτων, των εν γένει καταστάσεων. Εν προκειμένω δίχως σεβαστή ήπια μετριοπαθώς, διάκριση γεφυροποιών ειδικοτήτων, ως εκ τούτου και δεν ξέραμε το τι λέγαμε, απομακρυνόμενοι από τον Θεό Πατέρα, δια της εμφανής μας εγωιστικής, αποστασίας και της αμετανοησίας εν πολλοίς.

Παράλληλα όπως επίσης, δεν επιθυμούσε κοσμικά υποκριτικά υπονομευτικά δολίως, και προφανώς Φαρισαϊκά, δια του άγονου και στείρου θεαθήναι, των κατεξοχήν απόμακρων και εκ του ασφαλούς εντυπώσεων, της αστραφτερής υστεροφημία μας, να ασπαζόμαστε τις Άγιες Εικόνες, των μορφών των Αγίων Ορθοδόξων Πατέρων μας. Εν συνεχεία υποτίθεται προσποιητά, επιλεκτικώς μονομερώς αμετροεπώς, ομιλούσαμε αλλά και κηρύτταμε με το στόμα μας, για την Ορθόδοξη Δογματική Πατερική Παράδοση. Εν αντιθέσει αλλά η σκληροτράχηλη καρδιά μας, των ουσιωδών σωτήριων χειροπιαστών πράξεων, των λύσεων εν πολλοίς, άλλα έπραττε, δίχως να υπηρετεί την σωτήρια Ορθοπραξία, εις τον πέριξ διπλανό μας πονεμένο συνάνθρωπο. Καθώς αδιαφορούσαμε υποτονικά δολίως, για την περαιτέρω τύχη του, καθώς θεωρείται κατ΄εικόνα καθ΄ομοίωση του Θεού Πατέρα Κριτή και Δημιουργό των Πάντων. Απεναντίας αλλά υπηρετούσαμε την καθεστωτική και συμφέρουσα ιδιοτελέστατη, επιφανής καθώς πρέπει Ορθοδοξία, αυτή που δεν σώζει και πονά τον πέριξ συνάνθρωπο μας. Συν τοις άλλοις, όλοι μα όλοι οι τομείς, μηδενός εξαιρουμένου, είναι βουτηγμένοι μέσα στην αδικία της διαφθοράς, παρανομίας δια της ακολασίας. Εναργέστατα αλγεινώς η ίδια η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, φάσκει και αντιφάσκει πολλαπλώς, εν γένει το αποκούμπι και η απέλπιδα παρηγοριά της προστασίας του κόσμου. Ως εκ τούτου χρειάζεται επειγόντως περαιτέρω κάθαρση, διαθέτοντας εις τους κόλπους της, έναν παράνομο πέρα έως πέρα θεολογικά, υψηλόβαθμο Αρχιερέα, Πατριάρχη Ιεροσολύμων από τον Μάιο του 2005. Καθώς καθαίρεσαν τα Σιωνιστικά αλλά και τα εσωτερικά ιδιοτελέστατα Κομματικά πολυποίκιλα συμφέροντα τοις πάσι, τον Νόμιμο Εκλεγμένο Επισήμως Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, τον Κύριο Ειρηναίο 2001-2005. Εν μέρει για όσους βεβαίως ελαχίστους, τους ελέγχει ακόμη κατάφορα, έστω και αμυδρώς, η Ορθόδοξη Χριστιανική αυθεντική και κρυστάλλινη συνείδηση τους, διότι έχουν Φόβο Θεού εις την καρδιά τους, και θα δώσουν λόγο απολογητικό, την επί του Φοβερού Βήματος του Θυσιαστηρίου, εις τον Κύριο και Θεό μας Χριστό, το Δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας και Αδιαιρέτου Ομοουσίου Αγίας Τριάδος. Επομένως τι πιστεύατε, ότι ό Παντοδύναμος και Πανάγαθος Θεός, Ενσαρκωμένος σε ταπεινό Άνθρωπο, δια μέσω του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, εκ Πνεύματος Αγίου και της Αειπάρθενου Θεοτόκου Παναγιάς μας, της Σταυρικής Αναστάσιμης Αγάπης, ευλογεί το εκάστοτε άδικο και την σκόπιμη πολιτική-θεολογική αυθαίρετη μεροληψία-παραλειψία; 

Ότι ο Θεός θα κάνει τα στραβά μάτια, των εμφανώς υψηλόβαθμών κοσμικών, καθεστωτικών καθώς πρέπει ταγών, παραλείψεων των ανθρώπων εν πολλοίς. Παράλληλα που καθιέρωσαν δικούς τους νόμους, των πολυποίκιλων αυθαίρετων συμφεροντολογικών ανισοτήτων, τρώγοντας και καταβροχθίζοντας το μεγάλο ψάρι το μικρό. Εν προκειμένω εις την αποκρουστική ζούγκλα, της βιαιότητας που δημιουργήθηκε, αλλά και αναρριχήθηκε πλην εμμέσως και σαφώς, υπονομευτικά δολίως υποχθονίως, πάντοτε ώστε να υπερισχύει ο καθεστωτικός νόμος, του ισχυρού και πλουσίου δυνατού, έναντι του ανίσχυρου αδυνάτου. Ενώ θα επιδοκιμάζει συνεχώς, τα άθεα και αήθη άνομα, αυθαίρετα συμφέροντα των καλοαναθρεμμένων προυχόντων επιφανών ανθρώπων, της πλειοψηφίας των βολεμένων πολλών, έναντι της άσημης και πλήρως απομονωμένης μειοψηφίας των αδυνάτων, και δεν θα επέμβει την ώρα την κρίσιμη καθοριστικά και καταλυτικά, παρεμβαίνοντας κάποτε, άμεσα δραστήρια ακαριαία; Εν συνεχεία ώστε να επιβάλει τον Νόμο του δικαίου Κριτή Θεού, με τον δικό του τρόπο, όπως αυτός νομίζει και εμφανώς ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας, ώστε να αποκαταστήσει και υπερασπιστεί τους φτωχούς και αδυνάτους, εν γένει αδικημένους ανθρώπους, διότι το μοναδικό αποκούμπι τους, θεωρείται Ο Δημιουργός Πλάστης και Πατέρας τους Θεός. Εν κατακλείδι περίσσεψε προ πολλού, η αδικία εις τον κόσμο τούτο, ξεχειλίζοντας το ποτήρι της υποτονικής αδιαφορίας δια του αναστεναγμού, είτε αφορά σε Θεολογικό επίπεδο, είτε σε Πολιτικό-Οικονομικό-Αθλητικό-Εθνικό-Επαγγελματικό-Ιδιωτικό-Κομματικό-Συγγενικό, Προσωπικό και ου το καθεξής. Καθώς όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου, αποδειχθήκαμε πάρα πολύ λίγοι, κατώτεροι των περιστάσεων, επιεικώς το λέγω, και παραβήκαμε κατάφορα τις Θεοβάδιστες και Θεοσώτηρες Πατροπαράδοτες Ουράνιες Εντολές, του Θεού Πατέρα Κριτή και Δημιουργού των Πάντων, του Άναρχου Θεού, και τώρα έφτασε η ώρα της Κρίσεως και εν γένει της απολογίας του καθενός μας. Εν γένει ας προσευχηθούμε ταπεινώς, νοερώς καρδιακώς Εμπειρικώς, ο πέλεκης της τιμωρίας μας, να είναι όσο γίνεται περισσότερα ανώδυνος, διότι ο Θεός της Αγάπης, δεν είναι Τιμωρός. Εν αντιθέσει όμως, αλλά όταν ξεφεύγουν τα τέκνα του, και εμείς ξεφύγαμε κατά πολύ, και αυτό είναι το μόνο σίγουρο και βέβαιο, άλλωστε το γνωρίζει ο καθένας μας και η καθεμία μας ξεχωριστά, εις τον εσωτερικό του μικρόκοσμο. Εν δυνάμει τότε θα πάρει το σωτήριο σωφρονιστικό Φραγκιέλιο, εάν το προφέρω και ορθώς, καθώς δεν είμαι κανένας έγκριτος Θεολόγος του επίσημου αναγνωρισμένου πανεπιστημίου. Παρά ένας άσημος αγράμματος και πλήρως περιθωριακός ψαράς εκ της Ιουδαίας, των σύγχρονων απόμακρων επαρχιακών άξεστων Κουφαλίων, όπως έπραξε εναργώς εις τον Ναό του Σολωμόντος, και θα εκδιώξει τους πωλητές που μετέτρεψαν αλγεινώς τον Οίκο του Πατρός του, ως Οίκο Εμπορίου και κέρδους εν πολλοίς. 

Ως εκ τούτου αποκαταστήστε άμεσα, όσο ακόμη προλαβαίνουμε την οργή του Θεού, πριν ξεσπάσει μπόρα καταιγίδας, ακόμη μεγαλύτερης και ανεξέλεγκτής φονικής πανδημίας, εξολοκλήρου εις στα πρόσωπα μας, την καταφανέστατης αδικίας και σκόπιμης μεροληψίας, που συντελέστηκε από τον Μάιο του 2005. Εν ολίγοις εδώ και 15 ολόκληρα συναπτά έτη, χρόνια, καλλιεργείται το καταφανέστατο άδικο, υπονομευτικά δολίως υποχθονίως, που υπάρχει στο Ελληνικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, με έναν παράνομο Μοιχεπήβάτη Πατριάρχη πέρα έως πέρα, με βάση όλους τους Πατροπαράδοτους κανόνες, της Ορθόδοξης Θεολογία μας, δια της παραδόσεως, εις τον θρόνο της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, εν γένει τον Νόμιμο Επισήμως Εκλεγμένο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Μακαριώτατο Κύριο Ειρηναίο 2001-2005. Διότι όταν υποτονικά φοβικά αδιαφόρως, δια της απραξίας της αγνοίας κινούμενοι που επιδεικνύουμε, αδιαφορούμε για την περαιτέρω τύχη της μοίρας, του Επισήμως Αναγνωρισμένου Πατριάρχη μας, των Ιεροσολύμων, τότε δεν θα αδιαφορούμε, και για τον άσημο πέριξ διπλανό μας συνάνθρωπο; Ο εκάστοτε Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Θεωρείται Τόπος και Τύπου Χριστός, είδα κάποιους Ανθρώπους στους Αγίους τους Τόπους, να Σταυρώνουν πάλι τον Χριστό, τώρα πια τους ξέρεις τους ξέρω και εγώ, και σταμάτα να λες δεν ξέρω και δεν μπορώ, ο νοών νοείτω. Παράλληλα άκουγα εκ παλαιόθεν χρόνων βεβαίως, κάποιους επιφανείς λαοπρόβλητους επιλεκτικώς, Χριστιανούς Ορθοδόξους, με τους Μεγάλους και συνάμα Εντυπωσιακούς ανέξοδους Σταυρούς, του κατεξοχήν άγονου και στείρου Θεαθήναι των εντυπώσεων, απεναντίας όμως, όχι απλά δεν ενδιαφέρονται για τον πέριξ άσημο και απομονωμένο συνάνθρωπο τους, να μην χρησιμοποιήσω την λέξη θυσιάζονται. Εν τω μεταξύ λέγουν, όταν μου πειράξουν και προσβάλουν, την Ορθόδοξη Αμώμητη Πίστη των Πατέρων μας, θα φωνάξω θα ενεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν, μιμούμενοι το ρητό του Ήρωα της Εθνικής Επαναστάσεως και εν γένει Παλιγγενεσίας του 1821, του Ιωάννη Μακρυγιάννη. Και σας ερωτώ ευθαρσώς ευλόγως, ο Επίσημος Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων ο Κύριος Ειρηναίος 2001-2005, που καθαιρέθηκε παρανόμως τον Μάιο του 2005. Εν μέρει για ψαχτείτε λιγάκι περαιτέρω ενδελεχώς εμπεριστατωμένως, και όχι εν τάχει επιφανειακώς αφρόνως, το τι διεξήχθη και έγινε, πίσω από τις φανταχτερές και προβεβλημένες καθεστωτικές επιλεκτικώς, διεφθαρμένες δημοσιογραφικές κάμερες, της σκόπιμης μεροληπτικής δημαγωγικής, εμπαθέστατης συστημικής παραπληροφόρησής. Καθώς ότι λάμπει δεν σημαίνει, πως πρόκειται και περί καθαρού χρυσού. Επομένως δεν θεωρείται κατάφορη προσβολή και καταπάτηση, της Ορθοδόξου Χριστιανικής αμώμητης Πίστεως μας; Τότε λοιπόν γιατί σιωπούνε αδρανώς, εμφανώς φοβικά, υποτονικά αδιαφόρως υποτελώς, και μη Ορθοδόξως Αξιοπρεπώς Ασυμβίβαστα Υπερβατικά; Απλούστατα γιατί φοβούνται και τρέμουνε, να πάμε κόντρα στα ποικίλα ισχυρά ιδιοτελέστατα συμφέροντα τοις πάσι, διότι είμαστε πλήρως εναγκαλισμένοι, ελεγχόμενοι και εξαρτώμενοι από δαύτα.

Υστερόγραφο Μετονομάστε την Επιφανή και Λαοπρόβλητη, Μεγαλεπήβολη Πλατεία Αριστοτέλους, της Συμπρωτεύουσας Προσφυγομάνας Θεσσαλονίκης, του Πολιούχου Μυροβλήτου Αγίου Δημητρίου και Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης Αγίου Γρηγορίου του Παλάμά, εν γένει την Κεντρική Βιτρίνα της Πόλεως, ως ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ ΑΓΊΟΥ ΠΑΎΛΟΥ. Εν ολίγοις τον Ιδρυτή της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας της Θεσσαλονίκης, έστω και πάρα πολύ εμφανώς διαχρονικώς, χρονίως πολλαπλώς ετεροχρονισμένα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, αποκαταστήστε την καταφανέστατη αδικία. Συνάμα όπως επίσης Πραγματοποιήστε, εναργώς πάλι το ίδιο μεγαλεπήβολο Όραμα, έστω και πάρα πολύ ετεροχρονισμένα πολλαπλώς χρονίως, και το Επίσημο Τάμα του Επαναστατημένου Έθνους, των Ρωμιών Ελλήνων Πατριαρχικών εξ ανατολών. Παράλληλα καθώς Πραγματοποιήθηκε και εμφανώς αθετήθηκε ο όρκος τους, το 1829, εις την Τέταρτη Εθνική Συνέλευση του Άργους, στην Επαναστατημένη Ελλάδα, του Πρώτου Κυβερνήτη της χώρας μας, του Αγίου της Πολιτικής Ιωάννου Καποδιστρίου, ώστε να ανεγερθεί εις στην Πρώτη Πρωτεύουσα, του ελεύθερου Ελληνικού Κράτους, άρα εις τας Αθήνας. Εν προκειμένω με Μία Μεγαλοπρεπή Εκκλησία προς Τιμήν, του Σωτήρα Μεσσία της Οικουμένης, δια της Απανταχού Ανθρωπότητας, Θεανθρώπου Σταυρωθέντα και Αναστάντα Ιησού Χριστού μας. Εν δυνάμει καθώς μας γλύτωσε και μας απάλλαξε, από την απάνθρωπη κτηνώδη βάρβαρη αποκρουστική, Μουσουλμανική τυραννία, δια της θηριωδίας των 400χρόνων, δια της Επιφανής Μεγαλοπρεπής και Μεγαλεπήβολης Εκκλησίας, της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, που θα εορτάζει έκαστος έτους, κάθε 6 Αυγούστου. Εν τέλει να πάψουν επιτέλους, να διοργανώνονται τα σαφώς αήθη και άθεα, αποκρουστικά υπονομευτικά δολίως, εθνικά ειδωλολατρικά και παγανιστικά κατάλοιπα, των καρναβαλιών τοις πάσι. Ως εκ τούτου δια του σαφώς κοσμικού εμπορικού κέρδος, των μασκών του προσωπείου, του Θεού χρήμα και προσκύνα, εις την Πόλη των Πατρών της Αχαίας, του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Αγίου Ανδρέου, αλλά και στην Ξάνθη, Λεμεσό της Κύπρου και όπου αλλού διεξάγονται, δια της κατάφορης αποστασίας και αμετανοησίας που επιδεικνύουμε, εις τον Θεό Πατέρα Κριτή και Δημιουργό των Πάντων. Σας ευχόμαστε καλή πνευματική λευτεριά, αλλά και ανάρρωση εν πολλοίς, προς όλους μας, μηδενός εξαιρουμένου, καθώς όλοι μας, είμαστε κάτω από τα αδιάκοπα μάτια των οφθαλμών, του Άναρχου Θεού Πατέρα Κριτή και Δημιουργού των πάντων, δια της Αγίας Τριάδος, ο νοών νοείτω. Συν τοις άλλοις, δια των εμφανώς άσημων και πλήρως περιθωριοποιημένων, και συνάμα απομονωμένων ψαράδων της Ιουδαίας, των σύγχρονων απόμακρων επαρχιακών άξεστων και προφανώς περιθωριοποιημένων, δια της απομονώσεως Κουφαλίων.

Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.

Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

Θεριά οι άνθρωποι δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν. Χίλιες φορές να γεννηθείς τόσες θα σε σταυρώσουν. 

Ο λάτρης της Ελληνικής Ιστορίας ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.     

loading...