Ανοιχτή επιστολή προς τον Καθηγητή κ. Τσιόδρα!

 

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

 

Κύριε Καθηγητά!

Είστε επικεφαλής της Επιτροπής του Υπουργείου υγείας, κατά του κορωνοϊού! 

Θα έπρεπε να είχατε μεριμνήσει έγκαιρα και σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας, να υπάρχει το θαυματουργό φάρμακο regeneron!. 

Αυτό το φάρμακο δόθηκε σε άτομα από την αρχή της ασθενείας τους, σε 16 Νοσοκομεία της Αγγλίας και η επιτυχία του φαρμάκου ήταν 100%!!!. 

Δεν πέθανε κανένας!!!

Εάν το εν λόγω φάρμακο το χορηγούσατε αμέσως στα άτομα που ημερησίως βγαίνουν θετικά στον κορωνοϊό, αφού πρώτα είχατε ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, από τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, τα εξής : 

Όποιος, μετά από μοριακό τεστ, βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό, αμέσως (εάν είναι δυνατόν την ίδια ημέρα) να πάει στο πλησιέστερο Νοσοκομείο ή Κέντρο υγείας, για να του δοθεί το φάρμακό regeneron, εντελώς δωρεάν!!!. 

Και να τονίζατε με έμφαση :

Σε όποιον δοθεί το φάρμακο regeneron, δεν θα μένει στο Νοσοκομείο, αλλά θα επιστρέφει στο σπίτι του και εκεί θα περάσει τον κορωνοϊό, σαν να είχε μια απλή γρίπη!!!.

Αυτή την υγειονομική ασπίδα (με το φάρμακο regeneron με επιτυχία 100%), εάν είχατε μεριμνήσει, να εφαρμόζετε σε όλα τα Νοσοκομεία, έως ότου επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης στο 70%, θα είχαν σωθεί και θα διασώζονταν και στο μέλλον χιλιάδες Έλληνες από τον κορωνοϊό!. 

Και η αείμνηστη μαθήτρια ηλικίας 16 ετών από τη Θήβα, που ασθένησε από κορωνοϊό (παρά τα υποκείμενα νοσήματα που είχε) θα ήταν σήμερα ανάμεσα μας!!!

Εσείς δε , κ. Καθηγητά, που γνωρίζετε περισσότερο από τον καθένα μας, ότι το φάρμακο regeneron έχει επιτυχία 100%, γιατί δεν ενημερώσατε τον κ. Μητσοτάκη να εφαρμόσει μια τέτοια υγειονομική ομπρέλα σε εμάς, κατά του κορωνοϊού?

Και εάν τον έχετε ενημερώσει και ο κ. Πρωθυπουργός αρνήθηκε να εφαρμόσει ένα τέτοιο σωτήριο σχέδιο ,΄γιατί δεν παραιτηθήκατε από επικεφαλής της Επιτροπής υγείας και φεύγοντας να καταγγείλετε τον Πρωθυπουργό?

Εάν εφαρμόζατε αυτή τη συγκεκριμένη ομπρέλα που θα μας προστάτευε από τον κορωνοϊό, σιγά σιγά οι ΜΕΘ θα άδειαζαν και δεν θα προτείνατε στον κ. Πρωθυπουργό το 2ο λοκντάουν, που ζούμε τώρα επί τρεις μήνες, ούτε καν θα σκεπτόσασταν για 3ο καθολικό λοκντάουν, που σκέπτεστε σήμερα!!!

Γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη αμέλεια σας, κ. Καθηγητά, χωρίς αμφιβολία, φέρετε τεράστια ευθύνη για τους χιλιάδες θανάτους των συμπατριωτών μας, εξαιτίας του κορωνοϊού και θα φέρετε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη εάν συνεχίσετε την ίδια ταχτική και πεθάνουν και άλλες χιλιάδες Έλληνες!. 

Και εάν συνεχίσετε να προτείνετε και άλλο καθολικό λοκντάουν, ρίχνοντας την οικονομία μας στο γκρεμό και τα εκατομμύρια των ανέργων σε πλήρη απόγνωση!!!. 

Τους δε Έλληνες, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, να βρίσκονται σε πολύ κακή ψυχική κατάσταση, με τις καταθλίψεις να τραβάνε την ανηφόρα!!!

Και κυριολεκτικά εξανίσταμαι, κύριε Καθηγητά, ενώ γνωρίζετε ότι το φάρμακο regeneron όταν δίνεται έγκαιρα εξασθενεί σε μέγιστο βαθμό τον κορωνοϊό και έτσι οι ασθενείς νοσούν ελαφρά και σώζονται από τον ιό (όπως συνέβη με τον κ. Τραμπ και τον Αρχιεπίσκοπο μας κ. Ιερώνυμο), εσείς δυστυχώς το αγνοήσατε παντελώς, με αποτέλεσμα να έχουμε χιλιάδες θανάτους και ένα 2ο παρατεταμένο λοκντάουν, το οποίο σκέπτεστε να το μετατρέψετε ξανά σε καθολικό λοκντάουν και τότε αλίμονο σε όλους μας!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...