Translate the article and read it to your Language

Μέλος του Ισλαμικού κράτους, είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε υπουργείο.Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος ..

 Επικίνδυνοι για την εθνική και την κοινωνική ασφάλεια, αυτού του τόπου, έχουν αποδειχτεί πλειστάκις, οι εκάστοτε κυβερνήσεις. 


Μια ακόμη δικαίωση της στήλης, καθώς μετά τους Γεώργιο Κασιμάτη, Γεώργιο Κοντογιώργη, Θεόδωρο Κατσανέβα, ήρθε η σειρά του Νικ. Κλειτσίκα, να επιβεβαιώσει, τις σχετικές αναφορές μου, εδώ και 4 χρόνια, ότι ο ένας Τζιχαντιστής, κατέχει υψηλόβαθμες θέσεις, σε Ελληνικά-κατοχικά υπουργεία. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου, στην επικράτεια, και το σχεδίου αφανισμού, ολοκληρώνεται χωρίς καμία αντίσταση.

 

Ένας από τους αρχηγούς του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού”, είναι υψηλόβαθμο στέλεχος, σε υπουργείο στην σημερινή κατοχική κυβέρνηση. Το ίδιο πρόσωπο, κατείχε υψηλή θέση, σε υπουργείο και στην προηγούμενη κυβέρνηση του Σύριζα. Ένας δολοφόνος του μαρτυρικού Συριακού λαού, έχει θέση, σε Ελληνικό υπουργείο. 

 

Η μεγάλη πατριωτική Συρία του Ασσάντ, απέρριψε  την νεοταξική "Αραβική Άνοιξη", που είχε ως στόχο την εγκαθίδρυση της Σιωνιστικής ηγεμονίας, στην περιοχή. Το Ισραήλ επιθυμεί να επεκτείνει την απόλυτη κυριαρχία του, στην Ανατολική Μεσόγειο, με την αμέριστη υποστήριξη της Αμερικής. Για αυτό συμμετέχουν οι Ισραηλινοί στον πόλεμο της Συρίας, ενάντια στον φιλέλληνα Ασσάντ. Η επιτυχία αυτού του επικίνδυνου, νεοταξικού σχεδίου, προϋποθέτει τον κατακερματισμό και την διαίρεση των κρατών της περιοχής. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δολοφονίες-γενοκτονίες, ο εκτοπισμός και η εξαθλίωση, προκειμένου οι νεοταξίτες να εγκαθιδρύσουν  την κυριαρχία και την λεηλασία, επί του πλούτου αυτών των λαών. Οι Σιωνιστές δεν συγχώρησαν στην αδούλωτη Συρία, την στήριξή της προς το δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Επίσης ο Αμερική και το  Ισραήλ, έχουν μεγάλο μίσος κατά της αιματοβαμμένης Συρίας, λόγω της μεγάλης υποστήριξης προς την Λιβανέζικη εθνική αντίσταση, η οποία προκάλεσε μια αποφασιστική ήττα, κατά της Ισραηλινής επιθετικότητας με την απελευθέρωση του εδάφους του Λιβάνου από την σιωνιστική κατοχή, και κατάφερε να προκαλέσει μια σημαντική ήττα στις Ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της εισβολής τους στο Λίβανο το 2006.

 

Η παγκοσμιοποίηση επιθυμεί να ανατρέψει την πατριωτική-Συριακή κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας τα πιστά και εξαρτημένα από αυτήν κράτη της περιοχής, με κορωνίδα την Τουρκία, καθώς και τα καθεστώτα της απόλυτης μοναρχίας των χωρών του Κόλπου, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα, που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη, είναι οι οργανώσεις, με θρησκευτικό μανδύα, οι οποίες με τις μεθόδους τους θέλουν την εγκαθίδρυση  μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του σιωνισμού.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΙΏΣΕΩΣ. 


Η μεγαλύτερη αιτία για τον πόλεμο στην Συρία, είναι η αρμονική συμβίωση, μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων. 


Αυτό είναι κάτι που ανατρέπει μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων, των εωσφοριστών της νέας τάξης, για σύγκρουση και πόλεμο μεταξύ των δύο θρησκειών (Χριστιανισμός και Ισλάμ).   


Σήμερα που η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται, από μία πολεμική σύρραξη στην Συρία, και εξαιτίας των σχεδίων, για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, από την Τουρκίας του Ερντογάν, είναι επιτακτική ανάγκη, να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου όσο και τις πιθανές αλλαγές συνόρων. Η σύγκρουση των πολιτισμών, Χριστιανισμός-Ισλάμ, που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι πρό των πυλών, και χρειαζόμαστε δίπλα μας, τον μοναδικό μας σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή. Τον Φιλέλληνα Μπασάρ Ασσάντ. Ήδη ζούμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την αθρόα εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της. 


Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών. 


Στα πλαίσια του αφανισμού, του Ελληνικού έθνους, οι δικτάτορες στην Ελλάδα, έκλεισαν την Συριακή πρεσβεία στην Αθήνα, και προέβησαν σε μια σειρά εχθρικών – προδοτικών ενεργειών, εις βάρος της νόμιμης κυβερνήσεως της Δαμασκού, και του Συριακού έθνους. Όλα αυτά τα έκαναν για να χάσει η Ελλάδα, τον μοναδικό πραγματικό της σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή, την Συρία. Οι κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα, όπως αναφέρω από το 2012, στηρίζουν με κάθε μέσον και τρόπο, τους δολοφόνους του Συριακού λαού, τον “Ελεύθερο Συριακό στρατό”. Δυστυχώς η Ελλάδα συνδράμει, με κάθε τρόπο στην στήριξη του “ελεύθερου Συριακού στρατού”, τον οποίο βομβαρδίζει ο “αιμοσταγής δικτάτορας” Ασσάντ και ο “κακός” Πούτιν. Η επίσημη Ελλάδα, με όλες τις κυβερνήσεις των μνημονίων από το 2011 ως το 2020, προσφέρει  φιλοξενία, προστασία, άσυλο και κάθε είδους διευκολύνσεις, στους δολοφόνους “δημοκράτες” τους “μετριοπαθείς εξεγερμένους”, του “ελεύθερου Συριακού Στρατού”, για να πέσει η νόμιμη κυβέρνηση του Ασσάντ. Το σύνολο του σαθρού πολιτικού συστήματος, στην κατοχική Ελλάδα έχει πληγεί από επιλεκτική αμνησία.


Εν τούτοις ο Ελληνικός λαός, δεν ξεχνά, ότι ακριβώς 33 χρόνια από  την Ελληνοτουρκική κρίση τον Μάρτιο του 1987, και την βοήθεια, του φιλέλληνα Χαφέζ Ασσάντ, στο Ελληνικό έθνος, σε αντίθεση με το υπόδουλο πολιτικό σύστημα και τις κατοχικές Ελληνικές κυβερνήσεις που πολεμούν στο πλευρό της Τουρκίας, του ΝΑΤΟ εναντίον του Συριακού λαού.  Στις 17 Απρίλιου 2021, θα συμπληρωθούν 75 χρόνια από την Ανεξαρτησία της Συρίας. 


Το Συριακό έθνος μπήκε στον  χρόνο, της μεγαλύτερης νεοταξικής-εωσφορικής επίθεσης στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.


Η μαρτυρική Συρία δέχεται ακόμη πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα σιωνιστικά αραβικά δικτατορικά καθεστώτα και την επίθεση από τον κορωνοϊό, μαζί με το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς να έχουν την έγκριση του ΟΗΕ. Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια. 


ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 

Η Γερμανία είναι υπεύθυνη για την δημιουργία του φοβερού πολέμου, στην αιματοβαμμένη και μαρτυρική Συρία.

 

Η Γερμανία έχει κάνει συμφωνία με το Κατάρ, ώστε να περάσει αγωγός, από την Συρία, με στόχο, να είναι ενεργειακά ανεξάρτητη από την Ρωσία. 


Όμως ο μεγάλος πατριώτης Μ. Ασσάντ, δεν αποδέχτηκε τα σχέδια του Κατάρ και των Γερμανών, ώστε να περάσει ένας αγωγός μέσα από το Συριακό κράτος.


Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει, ένας πολύ αιματηρός πόλεμος στην Συρία (2011-2020). 


Με την αντίσταση του Μ. Ασσάντ, και του Συριακού λαού, άλλαξαν όλα τα δεδομένα σε γεωστρατηγικό επίπεδο. Η λύση πλέον στο τεράστιο ενεργειακό πρόβλημα, θα δοθεί με την υποστήριξη του Ιρακινού Κουρδιστάν και άλλων κρατών. Το Ιρακινό Κουρδιστάν, η Τουρκία, το Ισραήλ, και η Ελλάδα, θα τροφοδοτούν την Ευρώπη με το αέριο του Ιρακινού Κουρδιστάν, και άλλων κρατών. Για αυτό θα κατασκευασθεί ένας νέος αγωγός, ο οποίος θα είναι υποθαλάσσιος και θα ξεκινάει από το Κατάρ και το Ισραήλ, και θα ενώνει την Κύπρο με την Ελλάδα, την Ιταλία και την Αυστρία.


ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧEΔΙΟ. 


Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο αγωγός θα περάσει μέσω της Κρήτης, για αυτό μεταξύ άλλων έχουμε όλα αυτά, τα  περί ανεξάρτητης Κρήτης, τα τελευταία χρόνια, από τους φιλογερμανούς πολιτικούς. 


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ,

ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.


Για να είναι ενεργειακά ανεξάρτητη η Γερμανία, έχει κάνει συμφωνία με το Κατάρ, σχετικά με την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.


Εδώ και χρόνια, έχει συμφωνήσει η Γερμανία με το Κατάρ, ότι σε αντάλλαγμα, σχετικά με την απρόσκοπτη παροχή, φυσικού αερίου, θα παραδώσει την Ν. Ευρώπη, 

στο Κατάρ το οποίο θα την μετατρέψει σε Μωαμεθανικό

κράτος.  Θα έχουμε με την αναβίωση της Οθωμανικής

 αυτοκρατορίας, η οποία εκτείνονταν σε Βόρεια Αφρική-Ισπανία, Ιταλία, και Ελλάδα εκείνους τους αιώνες. 


Στην σύγχρονη εποχή, με βάση την συμφωνία Γερμανίας, Τουρκίας και Κατάρ, και με την έγκριση της Αμερικής και της Ρωσίας, η νέα Οθωμανική αυτοκρατορία των Σαρακηνών, θα περιλαμβάνει την ήδη κατακτημένη

Ελλάδα, την Ιταλία, από τα Δυτικά και το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κλπ, από τα Ανατολικά. 


Τα επεκτατικά σχέδια του Ερντογάν και των υποστηρικτών του (Γερμανία-Κατάρ), δεν σταματούν, στην Συρία, την Λιβύη, και το Ιράκ. 


Οι χάρτες οι οποίοι έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί, δεν γίνονται τυχαία. 


Αυτοί οι χάρτες αποτυπώνουν με ακρίβεια, τα εωσφορικά σχέδια του Κατάρ της Γερμανίας και της Τουρκίας. 


Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, η Γερμανία με διάφορες συνθήκες-νόμους, όπως η Σένγκεν και το Δουβλίνο, επέβαλε τα εκατομμύρια των παράνομων Αγαρηνών μεταναστών στην Ευρώπη. 


Εν τούτοις γιατί οι Σύριοι και ο Ασσάντ, δεν είναι εύκολη λεία, για τους νεοταξίτες, για αυτό η Γερμανία, δεν έχει πλέον ανοιχτά τα σύνορα της, για τους Μουσουλμάνους. 


Το ίδιο με την Γερμανία, έκαναν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, οι οποίες έκλεισαν τα σύνορα τους. Με την αλλαγή της διαδρομής, του ενεργειακού αγωγού, αποφάσισαν ταυτόχρονα να γίνει Τουρκικό έδαφος μόνον η Ελλάδα.


Με αυτόν τον τρόπο και οι Ευρωπαίοι, δεν θα κινδυνεύουν από τους Αγαρηνούς, και οι Τούρκοι, το Κατάρ, και η Γερμανία, θα έχουν καταφέρει να εκπληρώσουν όλα τους τα σχέδια. Πίσω από τον Ερντογάν, είναι χώρες όπως το Κατάρ, οι οποίες τον χρηματοδοτούν, με τεράστια ποσά, για να επιτύχει τους σκοπούς του. 

 

Η παγκοσμιοποίηση επιθυμεί να ανατρέψει την πατριωτική-Συριακή κυβέρνηση, με τα πιστά και εξαρτημένα από αυτήν κράτη της περιοχής, με κορωνίδα την Τουρκία, καθώς και τα καθεστώτα της απόλυτης μοναρχίας, των χωρών του Κόλπου, όπως είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα, που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη, είναι οι οργανώσεις, με θρησκευτικό μανδύα, οι οποίες με τις μεθόδους τους θέλουν την εγκαθίδρυση, μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΙΏΣΕΩΣ. 

 

Η μεγαλύτερη αιτία για τον πόλεμο στην Συρία, είναι η αρμονική συμβίωση, μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων. 

 

Αυτό είναι κάτι που ανατρέπει μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων, των εωσφοριστών της νέας τάξης, για σύγκρουση και πόλεμο μεταξύ των δύο θρησκειών (Χριστιανισμός και Ισλάμ).   

 

Oι Χριστιανοί της Συρίας μάχονται με τον Ασσάντ, για να γλυτώσουν τον Χριστιανισμό, την Συρία, και  τις οικογένειες τους, από τους Ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, και του Κατάρ. Ο Σύριοι του Ασσάντ, και οι Ιρανοί μάχονται υπέρ της Ελευθερίας και των Aξιών του παγκόσμιου πολιτισμού. 

 

Εάν οι αντίπαλοι της Συρίας επικρατήσουν, τότε η ανθρωπότητα θα πληρώσει τεράστιο τίμημα, καθώς θα είμαστε για πάντα σκλάβοι. Μικρότερο κόστος θα έχουν το Ιράν η Ρωσία και η Κίνα. 

 

Εάν όμως κερδίσουν οι Σύριοι, τότε η νέα τάξη, θα έχει δεχτεί, το πιο καθοριστικό πλήγμα, σχετικά με την αναβίωση του παγκόσμιου κράτους.

 

Στην δημοκρατική Συρία του Ασσάντ, έχουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο συμβιώσεως μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων. 

 

Οι Σύριοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, είναι πεπεισμένοι, ότι ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι τα δύο πόδια-στηρίγματα του έθνους, και ότι κανένα κράτος, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τα στηρίγματα-πόδια του. 

 

Σήμερα που η Ανατολική Μεσόγειος δονείται από μία παγκόσμια-πολεμική σύρραξη, στην Συρία, και εξαιτίας των σχεδίων, για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, από την Τουρκία του Ερντογάν, είναι επιτακτική ανάγκη, με βάση τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν για την μοιρασιά του υπάρχοντος πλούτου όσο και τις πιθανές αλλαγές συνόρων, να συμμαχήσουμε, με την Συρία, την Ρωσία, και το Ιράν. 


Η σύγκρουση των πολιτισμών-θρησκειών (Χριστιανισμός-Ισλάμ), που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι πρό των πυλών, και χρειαζόμαστε δίπλα μας, τον μοναδικό μας σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή, τον Φιλέλληνα Μπασάρ Ασσάντ. Ήδη ζούμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την αθρόα εισβολή των Σουνιτών Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, και την αποδόμηση της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού πολιτισμού. 


Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι πιθανόν, ο μεγαλύτερος όλων των εποχών. 


Στα πλαίσια του αφανισμού, του Ελληνικού έθνους, οι δικτάτορες στην Ελλάδα, έκλεισαν την Συριακή πρεσβεία στην Αθήνα, και προέβησαν σε μια σειρά εχθρικών – προδοτικών ενεργειών, εις βάρος της νόμιμης κυβερνήσεως, της Δαμασκού, και του Συριακού έθνους. Όλα αυτά τα έκαναν για να χάσει η Ελλάδα, τον μοναδικό πραγματικό της σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή, την Συρία. Οι κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα, όπως αναφέρω από το 2012, στηρίζουν με κάθε μέσο και τρόπο, τους δολοφόνους του Συριακού λαού, τον “Ελεύθερο Συριακό στρατό”. Δυστυχώς η Ελλάδα συνδράμει, με κάθε τρόπο στην στήριξη του “ελεύθερου συριακού στρατού”, τον οποίο βομβαρδίζει ο “αιμοσταγής δικτάτορας” Ασσάντ και ο Πούτιν. 


Η επίσημη Ελλάδα, με όλες τις κυβερνήσεις των μνημονίων από το 2011 ως το 2020, προσφέρει  φιλοξενία, προστασία, άσυλο και κάθε είδους διευκολύνσεις, στους δολοφόνους “δημοκράτες” τους “μετριοπαθείς εξεγερμένους”, του “ελεύθερου Συριακού Στρατού”, για να πέσει η νόμιμη κυβέρνηση του Ασσάντ. 


Ευτυχώς για το Ελληνικό έθνος, άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες των νεοταξικών-πολιτικών βοθρολυμάτων, ο Ελληνικός λαός, δεν ξεχνά, ότι ακριβώς 33 χρόνια από  την Ελληνοτουρκική κρίση τον Μάρτιο του 1987, και την βοήθεια, του φιλέλληνα Χαφέζ Ασσάντ, στο Ελληνικό έθνος, σε αντίθεση με το υπόδουλο-πολιτικό σύστημα, και τις κατοχικές Ελληνικές κυβερνήσεις που πολεμούν στο πλευρό της Τουρκίας, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. του τέταρτου Ράιχ, εναντίον του Συριακού λαού.  Στις 17 Απρίλιου 2020, 74 χρόνια από την Ανεξαρτησία της Συρίας, το Συριακό έθνος μπήκε στον ένατο χρόνο, της μεγαλύτερης νεοταξικής-εωσφορικής επίθεσης, στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.

Η μαρτυρική Συρία δέχεται πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα σιωνιστικά Αραβικά δικτατορικά καθεστώτα, και παράλληλα έχουμε το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς να έχουν την έγκριση του ΟΗΕ. 


Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι Ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, που οι αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν και τίμησαν πρώτοι, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια. 

 

Από το έτος 2010, το Ελληνικό σύνταγμα έχει καταλυθεί, καθώς έχει γίνει πραξικόπημα, και η πατρίδα μας, είναι υπό Τουρκογερμανική κατοχή.

Οι δύο βασικοί-διαχρονικοί πυλώνες, του Ελληνισμού, έχουν καταρρεύσει, κατά γενική παραδοχή. Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή, των Κομνηνών και την εποχή της Αλώσεως της αυτοκρατορίας, το 1204 μ.Χ., Όπως τότε, το ίδιο και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή- απαξίωση και απομόνωση. Έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία, με την επικράτηση της Γερμανικής κατοχής. Εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Κατά γενική παραδοχή, όλων των Ελλήνων, έχουμε παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία υπό Γερμανική εποπτεία. Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και στον αφανισμό, με την επερχόμενη Ισλαμοποίηση, και την Ελλάδα, να γίνεται επισήμως, Τουρκική αποικία-επαρχία, υπό γερμανικό έλεγχο. Η σχεδιασμένη εισβολή των Ισμαηλιτών κατακτητών, οργανώθηκε από τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί που διοικούν την Ευρώπη, από τα πανάρχαια χρόνια, είχαν άριστες σχέσεις με την Τουρκία.


Γιατί οι νεοταξίτες προσπαθούν να αφαιρέσουν την εξουσία από τον νόμιμο πρόεδρο στην Συρία και τον αποκαλούν “δικτάτορα” και “κτήνος” ;


Οι Εωσφοριστές θέλουν να ρίξουν τον Ασσάντ διότι υπό την προστασία του, συνυπάρχουν ειρηνικά οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το εμποδίσουν με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση αυτή η εξαιρετική συνύπαρξη, να γίνει παράδειγμα, και σε άλλα έθνη. Ο πρόεδρος Ασσάντ θα έπρεπε να παίρνει κάθε χρόνο το βραβείο νόμπελ και όλα τα σχετικά βραβεία, με βάση αυτό το οποίο έχει επιτύχει. Δυστυχώς όχι μόνον δεν βραβεύεται, αλλά παράνομα και καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, τον πολεμούν και επιθυμούν τον αφανισμό του οι νεοταξίτες. Τα ίδια βραβεία θα έπρεπε να λαμβάνουν και οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους δια την παραδειγματική τους συμβίωση.


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Είναι φαιδρό, πρόστυχο και άνανδρο, διότι οι άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης, που “διδάσκουν” την διαφορετικότητα, την πολυπολιτισμικότητα και τα δικαιώματα των θρησκευτικών-εθνολογικών μειονοτήτων, να μάχονται την μοναδική κυβέρνηση που υποστηρίζει στην πράξη διαχρονικά τις ίδιες αξίες με εκείνους. Η Συρία είναι το μοναδικό ελεύθερο μωαμεθανικό κράτος. Όλες οι θρησκευτικές μειονότητες, έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους μωαμεθανούς. Ο Ασσάντ είναι ο προστάτης των Χριστιανών στην Συρία. Όσο παραμένει στην εξουσία, δεν κινδυνεύουν οι Χριστιανοί. Ο πρόεδρος απέδειξε, ότι μπορεί να κρατήσει ενωμένο αυτό το εύθραυστο εθνοθρησκευτικό οικοδόμημα, μέσα στο Συριακό κράτος. Είναι ο εγγυητής της παρουσίας των Χριστιανών στην Συρία. Οι Μουσουλμάνοι, οι Αλεβίτες, οι Χριστιανοί και οι διάφορες θρησκευτικές μειονότητες, είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Ασσάντ, διότι είναι ο προστάτης της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους. Όλοι γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη πτώση του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, θα οδηγήσει στην πλήρη εξολόθρευση και την θανάτωσή τους, από τους νεοταξίτες, σε περίπτωση που οι τελευταίοι αναλάβουν την εξουσία στην Συρία. Για αυτό όλες οι θρησκευτικές μειονότητες, πολεμούν με φανατισμό για να σώσουν την πατρίδα τους, από την νέα τάξη και όλους τους υπόλοιπους, ώστε να επιστρέψουν στην ευημερία του παρελθόντος. Επίσης δεν επιθυμούν να παραμείνει στην εξουσία ο Ασσάντ διότι δεν ξεπούλησε τον ενεργειακό πλούτο της χώρας του, έναντι πινακίου φακής, και γιατί έχει υπό τον έλεγχο του, την κεντρική τράπεζα της Συρίας. 


Η κεντρική τράπεζα της Συρίας, δεν είναι ελεγχόμενη από τους τοκογλύφους της νέας τάξης. 

 

Τον Μάρτιο του 2020, ο κατ εφημισμόν εμφύλιος στην Συρία, συμπλήρωσε το ένατο έτος. 

 

Στην αιματοβαμμένη Συρία, πολεμούν σαπισμένοι-ηθικά μισθοφόροι, από 85 και περισσότερες διαφορετικές χώρες. 

 

Εντούτοις οι εωσφοριστές τον πόλεμο αυτό, τον ονομάζουν “εμφύλιο”. 

 

Η Συρία έγινε ένα από τα πιο αιματοβαμένα έθνη, στην παγκόσμια ιστορία. 


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ :


Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ; Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ; Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμπόδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους. Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

* Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.


Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες-Σημίτες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν εωσφοριστές του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Σημίτες.


Από το έτος 2006, όταν ξεκίνησα να γράφω, την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο, που προτείνει τον συνδυασμό :


Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός-Παγκράτιο, ιστορική γνώση, με μοναδικό σκοπό, την δημιουργία Ελλήνων ανωτάτης ποιότητας. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση να εξουσιάζει, θέλει τους Έλληνες ανήθικους και απαίδευτους. Η κακία είναι αμάθεια, μας δίδαξε ο Ύπατος των Φιλοσόφων ο Αριστοκλής. Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας, είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας, και εθνική-κοινωνική καταστροφή. 

https://philosophoshypatia.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :