ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

 

«Είναι καιρός να σταματήσει η τρέλα. Η θνησιμότητα από τον covid-19 είναι 0,2% και στους πιο νέους 0,05%. Το 99% του πληθυσμού επιβιώνει από τον «Covid-19». Οι ασυμπτωματικοί να μην κάνουν τεστ γιατί δεν μεταδίδουν με κανέναν τρόπο τον ιό. Ενάντια σε έναν ιό που μπορεί να μεταλλαχθεί μεταξύ 15 και 30 φορές το χρόνο, έχει νόημα να σκεφτόμαστε τον εμβολιασμό 2, 3 ή ακόμα περισσότερες φορές το χρόνο»; Δήλωσε ο Βέλγος Martin Zizi, MD-PhD, Επιδημιολόγος, Βιοφυσικός, Καθηγητής Νεύρο-Φυσιολογίας του Βελγίου. Τέως Διευθυντής Επιδημιολογίας του Υπουργείου Άμυνας και τέως Επιστημονικός Διευθυντής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής. Σύμβουλος ΟΗΕ για τον βιολογικό αφοπλισμό και βίο-επιθεωρητής Unscom.

Φίλοι μου

Δεν θα σταματήσουν ποτέ τα Λοκντάουν πριν από ένα χρόνο διέσπειραν ταχύτατα τον κωρονοϊό, και τώρα επινόησαν τις μεταλλάξεις για να συνεχίσουν το έγκλημα κατά της Ελλάδας των 300 ευρώ πρόστιμο και την δικτατορία του πρωθυπουργού που εξαντλείται με επισκέψεις και φαιδρά τηλεοπτικά διαγγέλματα προσπαθώντας να πείσει τον λαό για την χρησιμότητα του εμβολίου, για να ελευθερωθούν από τον φόβο του κωρονοϊού σκλαβώνοντας τους Έλληνες στην νεοναζί στρίγγλα της Γερμανίας.

Αυτός ο ανεπαρκής πρωθυπουργός είναι που πρώτος που νομοθέτησε την ποινικοποίησή για όσους αρνούνται την επικινδυνότητα του κωρονοϊού.

Είναι αυτός που πρότεινε!!! Στην Ευρώπη το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Είναι αυτός που δεν αντιστέκεται στα ανθελληνικά σχέδια της Μέρκελ.

Είναι αυτός που αντί ν’ ασχολείται με τα εθνικά θέματα και ν΄ αντισταθεί στην Τουρκική επιθετικότητα που γκριζάρισε όλο το Αιγαίο μας μιλάει για την διπλή  μάσκα χάνοντας κάθε ίχνος σοβαρότητας.

Αδιαφορεί για τις συνεχιζόμενες ροές των ΛΑΘΡΟ-μεταναστών, η οικονομία βουλιάζει και αντί ν’ ασχολείται με τα καυτά προβλήματα προτιμάει τα τηλεοπτικά διαγγέλματα. Αυτό είναι το όλων σύνδρομο των δικτατόρων για την ανασφάλεια που νοιώθουν, εξαπατώντας τους λαούς για το δήθεν ενδιαφέρον τους.  

Ελπίζω πως ο λαός θα καταλάβει τα βρώμικα παιχνίδια Μητσοτάκη– Τσίπρα  και να τους στείλει στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ ή πακέτο στην μαμά Μέρκελ.

Γεράσιμος Καλογεράκης  

loading...