Ο σύζυγος της προσπαθεί να ξεριζώσει ένα τεράστιο δέντρο…ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ όμως τα μάτια σας από το αγροτικό

 Στις 9 Αυγούστου 2015, ένας υπερφιλόδοξος ιδιοκτήτης σπιτιού προσπαθεί να ξεριζώσει ένα ογκώδες δέντρο από την αυλή του στο Julian, NC, χρησιμοποιώντας μόνο την ιπποδύναμη ενός αγροτικού φορτηγού Dudge.

Με την σύζυγό του να αποθανατίζει την προσπάθεια, το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα ξεκαρδιστικό και γι’ αυτό διαδόθηκε τόσο γρήγορα στο internet και έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους που το έχουν δει στο YouTube.

Ήταν πραγματικά αδύνατον να ξεριζώσεις ένα τέτοιου όγκου δέντρο χωρίς να χρησιμοποιήσεις αλυσοπρίονο τουλάχιστον. Γι’ αυτό και ήταν αναμενόμενο πως όλο αυτό το εγχείρημα θα πήγαινε πολύ άσχημα. Το σίγουρο ήταν πως ο προφυλακτήρας του θα ξηλωνόταν από το πίσω μέρος και θα βρισκόταν στον αέρα.

Αν πάλι δε γινόταν αυτό, τότε το δέντρο ναι μεν θα ξεριζώνονταν αλλά θα έπεφτε πάνω στο φορτηγάκι προκαλώντας τεράστια ζημιά!

Μόλις ακούγεται η σύζυγος να λέει «Έτοιμοι! Ρίξε το δέντρο», η καταστροφή είναι έτοιμη να συμβεί!

Και μπορεί να έχετε δει πολλά videos που να ξεκινάνε κάπως έτσι και να καταλήγουν πραγματικά στραβά, το συγκεκριμένο, μετά τα πρώτα 26 δευτερόλεπτα, αποκαλύπτει την μοίρα του δέντρου και σίγουρα δεν μπορεί κανείς να προβλέψει την συνέχεια!

loading...