Και εγένετο κόμμα των “Ελεύθερων Δημοκρατών”…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Έγραφα την περασμένη Τρίτη 2/2/2021) στην ίδια στήλη, στο “Κόκκινο Πιπέρι”, πώς από τη στιγμή που η ελληνική Κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση ένεκα και της ανεπαρκούς κυβερνητικής αντιμετώπισης της επιδημίας του κορωνοϊού, ότι κάποια στιγμή θα αντιδράσει! Περιμένει να στοιχηθεί πίσω από κάποιον που έστω και στιγμιαία θα την εκφράσει! Κάποιον που θα είναι απέναντι σε όλους αυτούς! Γιατί “ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται”!

Έτσι έγραψα, δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση η πληροφορία που έχω, πως ο Γιώργος Τράγκας σκέπτεται να δημιουργήσει πολιτικό φορέα!

Στο δε άρθρο μου της Κυριακής στην Ελεύθερη Ώρα (7/2/2021), αναδείκνυα συνέντευξη του Αχαιού πρώην βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου με τη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ, σε εφημερίδα της Πάτρας, όπου ο Πρόεδρος του “Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος” έλεγε ότι:

“Σύντομα έρχεται η αναγγελία του νέου κόμματος. Ναι υπάρχει και αρχηγός, που δεν έχει πολιτευθεί στο παρελθόν”!

Έτσι χθες (8/2/2021) έγινε επίσημα η αναγγελία του κόμματος των “Ελεύθερων Δημοκρατών” με ανακοίνωση σε εξέδωσε το “Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα”:

«Τράγκας: “Διάβασα ότι θα κάνω κόμμα “δεξιότερα” της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα πιο δεξιό από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, πέραν αυτού η όλη πορεία μου δείχνει ότι ήμουν και είμαι μακριά από όσα πρεσβεύουν οι σημερινοί ακραίοι νεοφιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας.

Ως παλαιός Καραμανλικός, Κεντροδεξιός και ως ελευθερόφρων απεχθάνομαι τις ετικέτες και τα κομματικά κλισέ που έριξαν την Ελλάδα στα βράχια»!

Αγαπητοί συμπατριώτες συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμμαχητές,

τα δύσκολα τελευταία χρόνια (δυστυχώς όχι και λίγα) είμαι ένας από αυτούς που αντιδρούν, εναντιώνονται, και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την απελευθέρωση από τα δεσμά των δανειστών και την υγειονομική δικτατορία των – εντελλομένων – λοιμωξιολόγων.

Με την πεποίθηση αυτή πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σου. Σε λίγες μέρες ξεκινάμε μια δύσκολη μα και συναρπαστική εθνική προσπάθεια με τον Γιώργο Τράγκα ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ – ΑΡΧΗΓΟ και με πολιτικό όχημα ένα κινηματικό νέο πατριωτικό, που θέλει πάση θυσία να σπάσει το “γύψο” που μας έβαλαν και θα δώσει τη μάχη για να ξαναζήσουμε ΟΛΟΙ με Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία. Αυτά είναι τα τέσσερα ΑΣΤΕΡΙΑ του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις όπως γνωρίζεις συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο λαός με την ψήφο του με έστειλε στη ΒΟΥΛΗ, όπως αδιάακοπα κάνει από το 1989, που με εκλέγει Βουλευτή Αχαΐας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις αλληλοδιάδοχες σκληρές εκλογικές αναμετρήσεις.

Σου θυμίζω ότι παραιτήθηκα και απαρνήθηκα την υπουργική καρέκλα καθώς επίσης όταν και πάλι χρειάστηκε να πω όχι στα μνημόνια διεγράφην από τους ΑΝΕΛ στη 1η ψηφοφορία μαζί με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγουλη.

Αμετακίνητος στις αρχές μου και ασυμβίβαστος προσέρχομαι και σήμερα ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα στην νέα συμπαράταξη μάχης με μπροστάρη τον μαχητικό πατριώτη Γιώργο Τράγκα.

Η Ελλάδα μας είναι υπόδουλη στην Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη και απειλείται με “ακρωτηριασμό”. Το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο του τόπου προσβάλλουν συνειδητά την Ορθόδοξη πίστη μας και τις παραδόσεις μας και έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας στην αποχαύνωση και την υποτέλεια.

Ζούμε σε μία εποχή, που από μας εξαρτάται ο βηματισμός του Έθνους και το μέλλον των παιδιών μας τις επόμενες δεκαετίες. Είναι η ώρα να στήσει ο λαός τα δικά του αναχώματα και οδοφράγματα στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού και του εθνομηδενισμού.

Καλώ κι εσένα λοιπόν, να γίνεις ΙΔΡΥΤΙΚΟ μέλος για να γράψουμε μαζί την ιστορία της αντίστασης στους “εισβολείς” της παγκοσμιοποίησης.

Γνωρίζεις από την κόψη του σπαθιού την τρομερή το Γιώργο Τράγκα κι εμένα. Σε διαβεβαιώ ότι όλοι ΜΑΖΙ, με ΠΙΣΤΗ και ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ, εμείς οι “ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ” μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Κανένας μόνος! Στείλε τα στοιχεία σου (μόνο ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου ταυτότητας) και γίνε σήμερα ιδρυτικό στέλεχος του νέου που γεννιέται. Σήκωσε ψηλά τα λάβαρα της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας και στρατεύσου στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ αυτού του συναρπαστικού και σκληρού αγώνα για να κρατήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ στη ζωή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Νίκος Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος»!

Από πλευράς μας θα περιμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματα του νέου πολιτικού φορέα, όπως πολιτικά στελέχη που θα επανδρώσουν αυτό το νέο πολιτικό εγχείρημα, για να διαπιστωθεί αν μπορεί να έχει μέλλον ώστε να ανατρέψει το σαθρό σημερινό πολιτικό καθεστώς που “ξεπουλάει” την Πατρίδα σε τιμή ευκαιρίας στον ξένο παράγοντα, δυστυχώντας τον ελληνικό λαό, ή αν θα εξαερωθεί σαν άλλους πολιτικούς σχηματισμούς που δημιουργήθηκαν προκειμένου να παίξουν τον ρόλο του “Δούρειου Ίππου” στο Σύστημα υφαρπάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού, και πουλώντας του “φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες”!

Οψόμεθα!!

Ανοικτή Επιστολή προς τους Υπουργούς Κεραμέως και Χρυσοχοΐδη με θέμα: Αντιδράσεις και Απεργιακές Κινητοποιήσεις “Καθηγητών” του Πανεπιστημίου Αιγαίου…

Από φίλο μας από την Ρόδο λάβαμε την παρακάτω επιστολή και την οποία θεωρούμε πολύ αξιόλογη παρέμβαση για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα των ημερών μας! Ο κ. Σπύρος Κατσούρης, είναι Νομικός, οικονομολόγος, πολιτειολόγος, εκπαιδευτικός, λογοτέχνης, αρθρογράφος, βραβευμένος Ποιητής, πρώην Τμηματάρχης Τραπέζης της Ελλάδος, Διευθυντής του Πολιτισμικού Μελαθρου Ρόδου:

«Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί.

Με αφορμή άρθρου καθηγητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ (3-2-2021, σελ.6) και την Απεργία που προκήρυξαν κατά την ψήφιση του Νομοσχεδίου για την Παιδεία, που είναι – ως λένε – αντίθετοι με την Αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια και στην κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, και καλούν και τους φοιτητικούς Συλλόγους σε κινητοποιήσεις σε όλα τα νησιά του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επειδή στο παρελθόν αντέδρασαν σε ανάλογα νομοθετήματα βελτίωσης των Πανεπιστημίων, αλλ΄ αυτοί ήθελαν να διαιωνίζεται το μπάχαλο και η Αναξιοκρατία σ αυτούς τους ευαίσθητους χώρους (βλ. άρθρα τους στη ΡΟΔΙΑΚΗ 6/8/2019 σελ.33 και 11/7/2020 σελ.30), για τα οποία έλαβαν από τον υπογράφοντα ανάλογες απαντήσεις αλλά και πρόσκληση για δημόσιο διάλογο σε τηλεοπτικό μέσο (βλ. ΡΟΔΙΑΚΗ 10/8/2019 σελ.34 και 9/8/2020 σελ.27) και επειδή επιμένουν να θέλουν το μπάχαλο, την Αναρχία, την Αναξιοκρατία, τον Νεποτισμό, την Συναλλαγή, τους Αιώνιους φοιτητές, το κακώς νοούμενο Πανεπιστημιακό Άσυλο και την Αναρχία, Σας καλώ:

Να μην υποχωρήσετε προ τοιούτων πιέσεων.

Να εφαρμόσετε στην πράξη την Κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου.

Να στείλετε αυτούς τους “καθηγητές” για μετεκπαίδευση σε Πανεπιστήμια της Δύσης για να δουν ιδίοις όμμασι την λειτουργία τους.

Να αξιολογήσετε τους εν λόγω καθηγητές για το έργο τους

Να ερευνήσετε αναλυτικά τους Ατομικούς Φακέλους αυτών και ιδίως στα Διδακτορικά τους Διπλώματα, τίνι τρόπω και πού τα απέκτησαν…

Να στείλετε στα σπίτια τους όσους κριθούν Ακατάλληλοι, για να διαμαρτύρονται από κει όσο θέλουν.

Να ερευνήσετε το πώς επικαλούνται το σύνολο των διδασκόντων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πώς δεσμεύουν έτσι όλους τους καθηγητές;!

Να τους στείλετε να διαβάσουν σχετικά άρθρα κορυφαίων καθηγητών και εκπαιδευτικών αρθρογράφων: Χρήστου Γιανναρά, Νίκου Παπαϊωάννου, Θ. Φορτσάκη, Φ. Κρανιδιώτη, Κώστα Σκανδαλίδη κλπ. Και επιμένω στις ανωτέρω προτάσεις μου, διότι:

Αρνούμαι να φορολογούμαι βαρέως και να πληρώνονται τέτοιοι καθηγητές, που διδάσκουν αναρχία, μπαχαλοκρατία, αναξιοκρατία, διεθνισμό, αριστερισμό, μουτζουρολογία, βιαιοπραγία κατά πρυτάνεων, ανθελληνισμό και παγκοσμιοποίηση στα παιδιά μας.

Αρνούμαι να υποθάλπω έμμεσα, την εγκληματικότητα, που διαιωνίζεται στην Ανώτατη Παιδεία μας, που την κατάντησαν δυστυχώς ουραγό του πολιτισμένου κόσμου, με την αγαστή συνεργασία των αιώνιων φοιτητών»!!

Το Μαξίμου ακούει;

Αλλά μια και ο λόγος στη Ρόδο, δείτε παρακάτω μια ηχηρή παρέμβαση της πρωινής εφημερίδας της Ρόδου “Η Ροδιακή”, όπως την αλιεύσαμε από την διαδικτυακή της έκδοση στις 5 Φεβρουαρίου 2021, για να καταλάβετε πως τα Δωδεκάνησα είναι και από τη σημερινή κυβέρνηση παρατημένα στην κακή τους μοίρα και απροστάτευτα στις επιθετικές ορέξεις του Τούρκου άρπαγα:

«Τέθηκε από τους βουλευτές Δωδεκανήσου το θέμα της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου αλλά… απάντηση δεν πήραν!

Η πρόταση για επαναφορά των μειωμένων συντελεστών έφθασε στο υπουργείο Οικονομικών (όπως έγραψε την Κυριακή “Η Ροδιακή”) αλλά έχουμε βάσιμες υποψίες ότι δεν θα τύχει αποδοχής!

Εκεί, στο συγκεκριμένο υπουργείο, κατοικοεδρεύει ομάδα μανδαρίνων και καρεκλοκένταυρων, η οποία μόλις ακούσει “Ρόδος” και “Δωδεκάνησα”… βγάζει καπνούς από τη μύτη!

Η ομάδα αυτή, διαχρονικά πολέμησε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, μέχρι που κατάφερε να τους καταργήσει!

Εάν πραγματικά επιθυμούμε την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών, οι πιέσεις θα πρέπει να γίνουν πιο ψηλά, σε πολιτικό επίπεδο. Θα το κάνουμε;»!!

Σημεία των καιρών…

Στις 4 Φεβρουαρίου 1843 έφυγε από τη ζωή ο Αρχιστράτηγος της Επαναστάσεως του 1821 και ο δημιουργός της Ελεύθερης Ελλάδος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!

Ωστόσο, παρ΄ ότι φέτος η Πατρίδα μας εορτάζει τα 200 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Οθωμανικό ζυγό, εν τούτοις η Ελληνική Πολιτεία τον ξέχασε! Καμιά εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε!

Είχε λοιπόν άδικο ο “Γέρος του Μωριά”, όταν είπε το 1825:

«Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους;»!

Αφού ο καπετάνιος Δημήτρης Νενέκος συνθηκολογούσε με τον Ιμπραήμ μη δυνάμενος να αντισταθεί στα προνόμια που του έταξε ο Ιμπραήμ και έτσι, αφού τον προσκύνησε ξεκίνησε να πολεμά εναντίον των Ελλήνων!

Τέτοιοι “Νενέκοι” εθνομηδενιστές, εθνοαποδομητές, υπάρχουν σήμερα μεταξύ μας;

Είναι εκείνοι οι Ελληνόφωνες των ημερών μας!!

loading...