Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ ;;;

Σε προηγούμενες σχετικές τοποθετήσεις της Ε.Ο.Ν.αναφορικά με τον Λιγνάδη, αναφερθήκαμε πολλάκις στο διαφαινόμενο γεγονός πως το κίνημα #metoo έχει χάσει τον έλεγχο των καταγγελιών και πλέον πλήττονται πρόσωπα του βαθέως κράτους.
Ο Λιγνάδης είναι διακομματικό πρόσωπο, και είχε προσωπική φιλία με την οικογένεια Μητσοτάκη, την κ. Μενδώνη και την πρόεδρο της Κλεπτοκρατίας, κα Σακελλαροπούλου. Επιπλέον αυτού, είχε βραβευθεί από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης, το οποίο χρηματοδοτείτε επισήμως από την Γερμανική Πρεσβεία(μεταξύ άλλων) και έχει τροφοδοτήσει με στελέχη την Κυβέρνηση(Σκυλακάκης, Λιαργκόβας κλπ), πανεπιστήμια(ΕΚΠΑ, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), την επιτροπή της Αγγελοπούλου(δες Αριστείδης Χατζής – ο υβριστής του Καποδίστρια) κ.α.
Αυτό το οποίο, ωστόσο, δεν γνωρίζαμε, είναι αυτό το οποίο αποκάλυψε πρώτο το PRONEWS. Η ΜΚΟ που τροφοδοτούσε τα ανήλικα μεταναστόπουλα στον «φιλάνθρωπο & αντιρατσιστή», παιδεραστή σκηνοθέτη, είναι η οργάνωση που χρηματοδοτείτε ΕΠΙΣΗΜΩΣ από τον Τζόρτζ Σόρος, η «Solidarity NOW». Αυτό, όμως, το οποίο είναι εξόχως σημαντικό είναι το γεγονός πως το Solidarity NOW διοικείται από την πρώην ποταμίσια βουλευτή και εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Αντιγόνη Λυμπεράκη!
Το ζήτημα του Λιγνάδη έχει λάβει απίστευτες διαστάσεις, και κατά πάσα πιθανότητα βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Ως Ε.Ο.Ν. δηλώνουμε πως παρακολουθούμε στενά το θέμα και οιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης θα απαντηθεί! Η οικογένεια Μητσοτάκη (και όχι μόνο) είναι βαθιά μπλεγμένη στα κυκλώματα παιδεραστίας και δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία – Εθνικό Κίνημα Νέων

loading...