Ολομέτωπη επίθεση του ηθοποιού Αλέξανδρου Μπουρδούμη κατά της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Απ΄ αυτήν δεν λείπουν τα ονόματα των Δημήτρη Λιγνάδη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μπουρδούμης εναντίον Μενδώνη: «Ψεύδεστε φρικτά, μείζον πολιτικό σκάνδαλο» 

Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το Εθνικό Θέατρο συνεχίζουν να προκαλούν πολιτικούς τριγμούς, καθώς δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τις επιλογές της κυβέρνησης.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram εξαπολύει επίθεση στην Λίνα Μανδώνη…

Αναλυτικά η ανάρτησή του…

«Ψεύδεστε κυρία Μενδώνη. Φρικτά όμως. Ψεύδεστε μες τα μούτρα μας και είναι ωραίο τώρα αυτό; Ισχυρίζεστε πως γνωρίσατε τον Λιγνάδη τρεις μέρες πριν σας πει ο Μητσοτάκης να τον βάλετε διευθυντή του Εθνικού. Όμως ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, με κείμενο στα ΝΕΑ γράφει πως την περίοδο 2012-13 που ήταν πρόεδρος του Δ.Σ, του Εθνικού και διευθυντής της δραματικής σχολής απομάκρυνε τον καθηγητή Λιγνάδη γιατί υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του.

Γράφει ο Γεωργουσόπουλος “Δεν ανανέωσα τη σύμβαση του (Λιγνάδη) γιατί από τότε ακούγονταν διάφορα για την συμπεριφορά του. Δεν ήταν η αρμόζουσα απέναντι στους σπουδαστές, κάτι που όπως πληροφορήθηκα είχε συμβεί και στην σχολή του Δελλή (Ίασμος) στην οποία επίσης δίδασκε”.

Εσείς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ (2012-2013) ήσασταν Γ.Γ. Πολιτισμού Δύο τινά συμβαίνουν λοιπόν: ή τα γνωρίζατε όλα αυτά και συνειδητά συγκαλύψατε τον Λιγνάδη όταν σας έβαλε ο Μητσοτάκης να τον διορίσετε στο Εθνικό ή δεν γνωρίζετε ότι τον απέπεμψε ο Γεωργουσόπουλος για ανάρμοστη συμπεριφορά, οπότε υπήρξατε ανεπαρκέστατη Γ.Γ. ή το ένα ή το άλο κ. Μενδώνη.

Τρίτο δεν υπάρχει. ή μάλλον υπάρχει: Αν τα γνώριζε όλα και ο πρωθυπουργός και παρά ταύτα τον έβαλε διευθυντή και καθηγητή των παιδιών στο Εθνικό. Απ’ όπου και αν το πιάσεις μιλάμε για μείζον πολιτικό σκάνδαλο».



https://www.gazzetta.gr

loading...