Ένας Δάσκαλος του Κρύσταλλου Βασιλείου ….

«Αγαπητά Όντα Φωτός και άνθρωποι στη Γη, οι Συνειδητότητες σας αυξάνονται με ρυθμό που ονομάζουμε« ταχύτητα ρεκόρ ». Ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί μια τέτοια επέκταση, με τόση δύναμη και ένταση, σε έναν τόσο μεγάλο αριθμό. .

Είστε πραγματικά καταπληκτικοί! Και τώρα πλησιάζετε στο επίπεδο που βρισκόσασταν όταν επιλέξατε για πρώτη φορά να ενσαρκωθείτε στη Γη.

 Ήσουν καθαρή ενέργεια. Αποφασίσατε σε ένα σημείο να μειώσετε τη Συνείδησή σας και να συμμετάσχετε σε αυτό το πείραμα, το οποίο βρίσκεται τώρα στη μέση της υλοποίησής του.

Όλοι, στη διάστασή τους, προσπαθούν να φτάσουν στο Φως, κάθε ένα ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται- όπως στην πραγματικότητα όλες οι διαστάσεις, μέσα σε ΟΛΑ.

Όλες οι διαστάσεις είναι αρμονικές μεταξύ τους, πράγμα που σημαίνει ότι όταν ανεβαίνουν οι ενέργειες της Γης, ακολουθούν όλα τα άλλα επίπεδα.

Ως Souls, συνεργαστείτε μέσα στη δική σας διάσταση και ταυτόχρονα, σε όλα τα Σχέδια.

Όταν οι Brave Souls επιλέγουν να ενσαρκωθούν σε ένα μέρος με πολύ χαμηλή συχνότητα σε ΟΛΑ, έχουν μια «ασφαλή πλάτη» και την πλήρη υποστήριξη όλων των άλλων Ψυχών σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Όλοι συνεργάζονται με τις άλλες διαστάσεις του Σύμπαντος, αλλά η συντριπτική πλειονότητα αυτών που ζουν στη Γη δεν το γνωρίζουν αυτό.

Προκειμένου να γνωρίζετε τις άλλες διαστάσεις, είναι απαραίτητο να αποκαταστήσετε ένα ορισμένο επίπεδο συνείδησης, ή με άλλα λόγια, πρέπει να επιτευχθεί κάποιος βαθμός εκ νέου μνήμης.

Όσο υψηλότερη είναι η Συνειδητότητα που αγγίζετε, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της εκ νέου μνήμης του Ποιος είστε και ποιος ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

Τώρα-Εδώ, πολύ κοντά μας, υπάρχουν πολλά Όντα Φωτός με τόσο μεγάλη Συνείδηση ​​που μπορούν να δουν, να ακούσουν, ακόμη και να γνωρίζουν άλλες διαστάσεις, χωρίς την ανάγκη διαλογισμού ή «ειδικών τεχνικών» σύνδεσης ή «μεταφοράς» ..

Η συνείδησή σας αυξάνεται συνεχώς. Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε το δικό σας μεγαλείο. Και το γεγονός ότι όλα στη ζωή σας αντικατοπτρίζουν πάντα το επίπεδο της Συνείδησής σας.

Λέγεται ότι αρχίζετε να ξυπνάτε και θέλετε να επιστρέψετε όσο το δυνατόν περισσότερο στις αναμνήσεις του Εαυτού σας, έως ότου φτάσετε στο σημείο όπου είστε ελεύθεροι, χαρούμενοι και συνειδητοποιώντας ότι είστε Αγνή Αγάπη και ότι κανείς δεν μπορεί να σας πληγώσει.

Πολλοί από εσάς αρχίζετε να αισθάνεστε ότι το μέρος στο οποίο βρίσκεστε και καλείτε “σπίτι” δεν ανήκει πλέον σε εσάς και θέλετε να μετακινηθείτε σε άλλο μέρος στη Γη. ένα μέρος … που μπορεί να έχουν περάσει όταν έκαναν ένα ταξίδι, ή … οποιοδήποτε άλλο μέρος (εκτός από το τρέχον) που ονειρεύονται ξανά και ξανά … Εκεί, κάπου, ένα μέρος που εγώ δεν ξέρω καν τι σημαίνει, αλλά νιώθω ότι είναι το απελευθερωτικό μέρος. που θα τους κάνει να νιώσουν χαρούμενοι, διαφορετικοί …. Σπίτι! … Αυτό “κάτι” που τους κάνει να μετατραπούν σε εαυτούς τους …

Από εδώ, στον Κρυσταλλικό Κόσμο, θα θέλαμε να σας περιγράψουμε το μέρος που ονομάζετε Ατλαντίδα.

Η Ατλαντίδα, ήταν ένα ψηλό μέρος στην επιφάνεια της Γης, των οποίων οι απόγονοι είστε σήμερα.

Στην αρχή, ήσασταν καθαρή ενέργεια, όταν επιλέξατε να ενσαρκωθείτε στη Γαία, για μια αποστολή να πειραματιστεί με χαμηλότερες ενέργειες.

Η αλήθεια μας είναι ότι εσείς ως Καθαρής Ενέργειας χρειάστηκε να εγκλιματιστείτε, έτσι ώστε να μπορείτε να μειώσετε εντελώς τη Συνείδησή σας, προκειμένου να είστε σε θέση να επιτρέψετε ένα επίπεδο ανθρώπινης ζωής στη Γαία.

Η ενέργεια της Γης, κατά την άφιξή σας, ήταν πολύ χαμηλή συχνότητα και για να μπορέσετε να προσαρμόσετε τις ενέργειές σας στις δικές της, περιοχές φωτισμού υψηλής συχνότητας δημιουργήθηκαν στην επιφάνεια της Γης, κατά συνέπεια σιγά-σιγά κατάφερε να προσαρμόσει τη συχνότητες και προσαρμογή.

Η Ατλαντίδα είναι μια διάσταση που βρίσκεται ακόμα σε διάφορα μέρη υψηλής συχνότητας στη Γη, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι όσοι (πέρα από την «κερδοσκοπία») έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτή η ήπειρος υπάρχει σε ένα συγκεκριμένο μέρος, είναι σωστή.

Το μέγεθος της Ατλαντίδας είναι ακόμα εδώ, αυτό είναι το «μυστήριο» για το οποίο προσελκύεστε τώρα σε ορισμένα μέρη.

Σε ένα μέρος όπου οι ενέργειες είναι αρκετά υψηλές, μπορείτε να ζήσετε την Αναγέννηση σας, την αναγνώριση και την αποδοχή της συνείδησης της Ατλαντίδας.

Η «πτώση» της Ατλαντίδας σήμαινε τη στιγμή που εσείς ως Υψηλά Ενεργά Όντα επιλέξατε να πάτε πολύ μακριά στα επίπεδα Συνειδητότητάς σας, όσον αφορά την αμνησία για να μπορέσετε να ξεχάσετε την Ανώτερη Αλήθεια σας, η οποία σας έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια εμπειρία. πολύ χαμηλό επίπεδο δόνησης.

Διαχωρίσατε από τη συνείδησή σας και από εκείνους που αγαπήσατε βαθιά, που ήταν πολύ, πολύ οδυνηρό εκείνη την εποχή.

Αργότερα, πολλοί από εσάς δυσκολευτήκατε να δημιουργήσετε αρμονικές και χαρούμενες σχέσεις Αγάπης, γιατί η ανάμνηση του πόνου που βιώσατε κατά τη διάρκεια του χωρισμού προήλθε από τα βάθη και «καταστράφηκε» ακόμη και η πιο εκπληκτική Αγάπη.

Πολλοί από εσάς έχουν ψυχές γύρω σας που φέρατε από την Ατλαντίδα σας

loading...