Αυτήν την στιγμή συντελείται στον Δήμο Μαραθώνος της Αττικής ένα έγκλημα που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί το έθνος.

Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε η πιο σημαντική μάχη στην ιστορία, η μάχη που έσωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό και που διαφύλαξε το ελεύθερο πνεύμα της Δύσης, θα μετατραπεί σε μία νέα Μέκκα. Εκεί όπου βρίσκεται το Τρόπαιο της μάχης, θα γίνει τζαμί, όπου οι Μωαμεθανοί θα προσεύχονται για την ταχεία εξισλάμιση του τόπου. Ο τύμβος των Μαραθωνομάχων θα γίνει ένας ανοικτός βόθρος προς εξυπηρέτηση των αναγκών των νέων κατοίκων. Η Νέα Μάκρη μάλλον θα έχει την τύχη της παλαιάς Μάκρης: θα εξελιχθεί σε μία πλήρως Μουσουλμανική Πόλη. Και το ιερό των Αιγυπτίων Θεοτήτων στην Βραυρώνα θα καταντήσει μία παραγκούπολη αφού η παρακείμενη εγκαταλελειμμένη Αμερικανική Βάση θα εξυπηρετήσει άψογα αυτές της ανάγκες. Αντίο στον Μαραθώνα και αντίο στην Ελλάδα.

«Κώδωνα» κινδύνου κρούει για τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες η “Ομάδα Πολιτών Μαραθώνα”, με αφορμή ένα εξωφρενικό συμβάν εις βάρος δύο γυναικών και των ανήλικων παιδιών τους στη Νέα Μάκρη:

Η κ. Πατιτή μαζί με τον οκτάχρονο γιό της, μία φίλη της και την ανήλικη κόρη της φίλης της, είχε αποφάσισε να επισκεφθεί την παραλία Νέας Μάκρης για να καταγράψει σε κάμερα και τηρώντας τους νόμους, την παρουσία ενός υπερβολικού αριθμού μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ήθελε να τραβήξει ένα βίντεο που θα αποδείκνυε ότι ήδη έχουν μεταφερθεί νέοι παράτυποι μετανάστες στο γνωστό ξενοδοχείο «Marathon Beach» που λειτουργεί ως δομή (η οποία ανήκει σε πρώην Δήμαρχο της Νέας Μάκρης, μέλος της Νέας Δημοκρατίας).

Έχοντας φθάσει, επιχείρησε καταρχήν να φωτογραφήσει τον παράνομο αγωγό λυμάτων της Δομής που ρυπαίνει το παραλιακό μέτωπο.

Τότε εμφανίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της ιδίας, της φίλης της και των ανήλικων παιδιών τους.

Εκείνες φοβούμενες έτρεξαν προς το κτήριο του Ναυτικού Ομίλου οπού υπήρχε πλήθος κόσμου.

Παράλληλα ένας αλλοδαπός με μηχανάκι που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ερχόταν καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα – με σκοπό να κτυπήσει τα παιδιά τους.

Η κ. Πατιτή μόλις τον είδε του έκανε νεύμα να πάει πιο σιγά αλλά εκείνος άρχισε τότε να την απειλεί και να την εξυβρίζει. Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν άλλοι τρεις μετανάστες οι οποίοι αρχίσαν ενώπιον του κόσμου να την απειλούν και μάλιστα λέγοντας της ότι «τις γυναίκες στην χώρα τους τις γκαμάνε, τους κόβουν τον λαιμό και τους φοράνε μπούργκα».

Επίσης, όπως καταγγέλλει η ομάδα:

«Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε η πιο σημαντική μάχη στην ιστορία, η μάχη που έσωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό και που διαφύλαξε το ελεύθερο πνεύμα της Δύσης, η Μάχη του Μαραθώνα, θα μετατραπεί σε μία νέα Μέκκα.

Εκεί όπου βρίσκεται το Τρόπαιο της μάχης θα γίνει τζαμί, όπου οι Μωαμεθανοί θα προσεύχονται για την ταχεία εξισλάμιση του τόπου.

Ο τύμβος των Μαραθωνομάχων θα γίνει ένας ανοικτός βόθρος προς εξυπηρέτηση των αναγκών των νέων κατοίκων.

Η Νέα Μάκρη μάλλον θα έχει την τύχη της παλαιάς Μάκρης: θα εξελιχθεί σε μία πλήρως Μουσουλμανική Πόλη.

Και το ιερό των Αιγυπτίων Θεοτήτων στην Μπρέξιζα θα καταντήσει μία παραγκούπολη αφού η παρακείμενη εγκαταλελειμμένη Αμερικανική Βάση θα εξυπηρετήσει άψογα αυτές της ανάγκες».

loading...