Αλβανός μαχαίρωσε Ελληνίδα φοιτήτρια στο Τορίνο

 Απειλούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα την σκοτώσει

Οργισμένος από τον χωρισμό τους, ένας Αλβανός πρώην σπουδαστής στο Τορίνο επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην σύντροφό του για να την σκοτώσει.

Η 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 27χρονο Jetmir Kurtsmajlaj, όμως όταν εκείνη του ζήτησε να τραβήξουν χωριστούς δρόμος, εκείνος τυφλώθηκε από μίσος και φθόνο.

Ο 27χρονος Αλβανός που είναι πρώην σπουδαστής στο Πολυτεχνείο του Τορίνο, περίμενε την 20χρονη Γ.Κ. σε πάρκινγκ κοντά στο μετρό και της επιτέθηκε χτυπώντας την με αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ιταλικής αστυνομίας και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ η 20χρονη φοιτήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η Γ.Κ. υποβλήθηκε σε εξάωρο χειρουργείο και πλέον οι γιατροί καθησυχάζουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει» λέει η αδερφή της

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα LaStampa, η  αδερφή της 20χρονης, κατήγγειλε ότι η Γ.Κ. δεχόταν απειλές από τον πρωήν Αλβανό σύντροφό της: «Δεν είδα ποτέ τον δράστη, δεν ξέρω πώς συναντήθηκαν. Ωστόσο, γνωρίζω πως είχε γίνει επικίνδυνος, φοβερά επικίνδυνος. Την απειλούσε στο Instagram, της έγραφε πως θα τη βλάψει και θα τη σκοτώσει. Μάλιστα, είχε εντόπισει τον πρώην φίλο της αδερφής μου και τη γιαγιά μας στην Ελλάδα και τους έλεγε πολλές κακοήθειες. Της είπα να τον αναφέρει στην αστυνομία, γιατί κάποιος σαν αυτόν δεν μπορεί να παραμείνει ελεύθερος. Φαινόταν ότι ήταν πεπεισμένη, αλλά τότε δεν το έκανε» είπε χαρακτηριστικά.

loading...