Διαμαρτυρίες Δ.Κουτσούμπας για το «κίναιδος» του Μ.Λαζαρίδη για τον Α.Βελουχιώτη: «Αθλιότητες»

 O γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας “επιτέθηκε” στον Μακάριο Λαζαρίδη, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «κίναιδο» και «παιδεραστή» τον Άρη Βελουχιώτη.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με θέμα «Η Δημοκρατία και η ποιότητα του δημοσίου διαλόγου»,  ο γ.γ του ΚΚΕ,  αναφέρθηκε στον Μακάριο Λαζαρίδη και είπε πως ο πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά κάποιους που «έχουν την αθλιότητα ως δεύτερη φύση τους».

Όπως υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε μια ανάρτηση «βγαλμένη από τον βούρκο του ναζιστικού Χρυσαυγιτισμού» και «τόλμησε να βάλει στο στόμα του τον Άρη Βελουχιώτη, τον ήρωα της μεγαλειώδους Εθνικής Αντίστασης κατά της ναζιστικής γερμανικής κατοχής, που το όνομά του είναι θρύλος και τραγουδήθηκε από όλο τον λαό μας πλην φασιστών και ταγματασφαλιτών».

Επίσης στάθηκε και στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου  ο οποίος στις 17 Νοέμβρη 2020 είπε τα εξής: «1.500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ αναφερόμενος στην εκδήλωση που έγινε τότε με όλα τα μέσα προστασίας και συμπεριέλαβε και σύσσωμη την ΚΟ του ΚΚΕ».

Παράλληλα υπέβαλε στον πρωθυπουργό το ερώτημα πως τα χαρακτηρίζει όλα αυτά, προσθέτοντας «αν δεν τα καθοδηγείτε άμεσα, τα ανέχεστε και τα καλλιεργείτε». Στη συνέχεια απευθυνόμενος στην κυβέρνηση είπε «μη σας πιάνει λοιπόν ο πόνος τώρα, για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν copy paste έτσι κι αλλιώς τον αυριανισμό κι αυτοί, ο οποίος πάντα είχε ειδικά το ΚΚΕ και τη συνεπή αριστερά στο στόχαστρο».

loading...