Μήπως τελικά δεν υπάρχουν ανθέλληνες;

Όλο και περισσότεροι Έλληνες πολίτες τα τελευταία χρόνια ρίχνουμε το φταίξιμο, για “λαθος” χειρισμους και αποφάσεις στις ηγεσίες σ αυτους που κρατούν τα κλειδιά της χωρας αλλα και σε αλλους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Αυτούς που κολλάμε την ετικέτα.. “Ανθέλληνας”.

Ας οριοθετησουμε λιγο τι είναι ο Ανθέλληνας. Ειναι αυτός που πράττει και ενεργεί κατα του συμφέροντος της Ελλάδος και υπέρ μιας μεγάλης “άγνωστης” αλλα διαφορετικης δύναμης καθε φορά.

Αυτος μπορει να ειναι καινούριο η ανακυκλώσιμο πρόσωπο, δηλαδή ο Ανθέλληνας μπορει να ειναι γνώριμο προσωπο που στο παρελθον και συνήθως αμεσω παρελθόν εχει πράξει κατα των συμφερόντων της χώρας.

Ειναι αυτός που πηρε την απόφαση, τον στιγματίσαμε εμεις οι πολίτες και ενίοτε τον περιθωριοποίησαμε απο την πολιτική σκηνη.

Για ποσο όμως;

Έχει υπολογιστεί οτι 2 χρόνια αποχής απο τα…. Ελληνικά ΜΜΕ (οχι απο τα κοινα και οχι απο θέσεις στην Ευρώπη) ειναι το καλυτερο πλυντήριο για περιπου 90% ανθελληνικής πλύσης.

Τι ψεμματα;

Ο κόσμος ξεχνάει και ξεχνάει οτι κάποιοι στιγματισαν το μελλον για πάντα με τις αποφάσεις τους, στο παρελθόν.

Κάποιοι που ΔΕΝ ηταν αλλα ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ, έκαναν την δουλεια τους εκ μερους της πραγματικής πατριδας τους, “εφυγαν” σαν Ανθελληνες  και ξανά ήρθαν μετα απο λίγο Σωτήρες, έτοιμη “καθαροι” σαν να βγηκαν μολις απο το πλυντήριο, αυτο που στην πραγματικότητα καθαρισε την σκεψη και την ηθική των πολιτων, την μηδενησε δηλαδή και παλι.

Αρα φταίει ο… 

Ανθέλληνας Πολιτικός η ο Ασυνείδητος Πολίτης;

 Στέντορας. 

loading...