Νίνα Δ.Παυλίδου: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΤΣΕΤΗ ΤΗΣ!!!

Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια μίλησαν επιτέλους οι εισαγγελείς και δικαστές αυτής της χώρας!! Το ερώτημα είναι γιατί τώρα και όχι πριν ένα, πριν δύο, πριν πέντε χρόνια. Ένας ανυπεράσπιστος λαός που παλεύει για την δικαίωση του, για τα λάθη του συστήματος, για την θωράκιση των τραπεζών απέναντι σε μία κοινωνία που πένεται και που κάθε μέρα βλέπει την κατάσταση σου ολοένα και να χειροτερεύει.

Το ασφαλιστικό μπορεί να είναι η επιτομή και η αρχή της ρήξης με το σάπιο πολιτικό σύστημα, την Ευρώπη των χαμένων αξιών αλλά και τις δεκάδες εκατοντάδες αδικίες που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν προϊδεάζει όμως ότι οι δικαστές και εισαγγελείς της χώρας αποφάσισαν πλέον να συμπαραταχθούν με τον λαό και την αποκατάσταση των δικαιωμάτων του.

Η χώρα πλέον με το τρίτο μνημόνιο έχει παραδώσει όλα τα κυριαρχικά της δικαιώματα στους ξένους και οι εδώ ντόπιοι ολιγάρχες μαζί με το υπηρετικό τους προσωπικό κοιτάνε πως θα βρουν τρόπους ασυλίας για να μην μπορέσει ποτέ ο λαός να τους δικάσει και να τους στείλει στις μαύρες καλένδες της ιστορίας!!

Το ξέρουν όλοι μέσα στη ΒΟΥΛΗ και οι τωρινοί 300σοι και οι προηγούμενοι 300σοι αλλά και οι πιο προηγούμενοι. 

Παρόλα αυτά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό έστω και αυτήν την ύστατη ώρα θα πρέπει οι δικαστές να συμπαραταχθούν με τον λαό με τους πολίτες μέχρι την τελική νίκη.

Θα είναι μια νίκη που θα γραφτεί για πολλούς αιώνες στην ιστορία!!

Η Ελλάδα βρέθηκε στη δύνη ενός πειράματος χωρίς τέλος. Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι και η φτωχοποίηση του λαού ήταν ένα δημιούργημα για να μπορέσει η νέα τάξη να επιβάλλει πράγματα και καταστάσεις σε έναν απείθαρχο λαό που ακόμη και στην παρακμή του έδειξε τον ανθρωπισμό του, δίνοντας τροφή και περίθαλψη σε χιλιάδες θύματα των ίδιων των εχθρών της -δανειστών- της που ισοπέδωσαν την Σύρια!!

Αν πράγματι οι δικαστές αυτής της χώρας δεν κάνουν συντεχνιακά παιχνίδια είναι πλέον οριστικό να περάσουν στην αντεπίθεση. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΑΠΛΑΙΤΟ ΦΩΣ, να δικαιωθούν χιλιάδες οικογένειες για θανάτους και αυτοκτονίες από την κρίση και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αναμόρφωση της χώρας.

ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΙ που ισοπέδωσαν μια χώρα βάζοντας το δίλλημα σε έναν λαό ότι με το ευρώ δεν θα πεινάσει ο λαός.

Με νοσοκομεία χειρότερα από τις χώρες του τρίτου κόσμου με σχολεία χωρίς θέρμανση με τα σώματα ασφαλείας να νοικιάζουν από δωρεές βασικά εργαλεία της δουλειάς τους και με έναν λαό να τρώει το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο.

Σαφέστατα το εγχείρημα είναι τρομερά δύσκολο, ωστόσο καμία επανάσταση δεν έγινε χωρίς να χυθεί αίμα. Δεν γνωρίζω τι λένε οι ειδικοί αλλά είμαι σε θέση να πιστεύω ότι η σωτηρία της χώρας μπορεί και είναι εφικτό να έρθει από το τελευταίο κάστρο της δημοκρατίας. ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!

Ως Πρόεδρος της Ελλήνων Πολιτεία είμαι παγερά αδιάφορη για το τι λένε οι διάφοροι αναλυτές στα κανάλια της ντροπής και ο προσχηματικός διάλογος για Εθνική Ανασυγκρότηση είναι ένα παραμύθι χωρίς δράκο.

Και φυσικά ως Πρόεδρος ενός φορέα με κέντρο τον Έλληνα πολίτη τολμώ να πω δημόσια ότι για να ανασυνταχθεί η χώρα θα πρέπει πλέον να γίνει ένα δικαστικό πραξικόπημα ή εκτροπή όπως θέλετε πείτε το. Να αφήσουν οι δικαστές τα στυλό και να περάσουν στην δράση να αναλάβουν για 3-5 χρόνια την εξουσία και μαζί με τον λαό να ξαναφέρουν την χαμένη ελπίδα που σκότωσαν όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης.

Η Ελλάδα είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου και αυτό μας το αναγνωρίζει ολόκληρη η ανθρωπότητα εδώ και αιώνες.

Η Ελλάδα πρέπει να βρει μέσα στις χαμένες ευκαιρίες της έναν νέο Τερτσέτη και έναν νέο Πολυζωίδη!!!!

Η Προεδρος

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Νίνα Δ.Παυλίδου.

loading...