Έβαλε πατάτα στο αιδοίο της για αντισύλληψη και… φύτρωσε!

 Συνήθως η… μαμά έχει έτοιμη μία συμβουλή για κάθε ιατρικό πρόβλημα. Ωστόσο η 22χρονη κοπέλα από την Κολομβία πιθανότατα θα το σκεφτεί καλά πριν εφαρμόσει ξανά τα “ματζούνια” της μητέρας της…

Η… τουλάχιστον περίεργη είδηση έρχεται από την Κολομβία, όπου στην πόλη Honda, μία 22χρονη κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο παραπονούμενη για έντονους κοιλιακούς πόνους.

Όταν οι γιατροί την εξέτασαν, έντρομοι διαπίστωσαν πως μέσα στον κόλπο της φύτρωνε μία… πατάτα!

Η κοπέλα, αρκετά ντροπιασμένη, εξήγησε πως την είχε συμβουλεύσει η μητέρα της να βάλει την πατάτα στα… ενδότερά της για να αποφύγει μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη!

Η μητέρα μου είπε πως αν δεν θέλων να μείνω έγκυος, θα πρέπει να βάλω μία πατάτα εκεί μέσα και την πίστεψα” είπε χαρακτηριστικά η άγνωστη κοπέλα, όπως αναφέρει το τοπικό δίκτυο ενημέρωσης HSB Noticias.

Αφού άφησε την πατάτα στην… θέση της για περίπου δύο εβδομάδες, άρχισε να νιώθει έντονους κοιλιακούς πόνους αφού η πατάτα είχε… βλαστήσει βγάζοντας ρίζες στα ιδιαίτερα σημεία της 22χρονης.

Όταν η νοσοκόμα εξέτασε την ασθενή, νόμιζε αρχικά πως ειχε πέσει θύμα κάποιας κακόγουστης φάρσας, αφού έβλεπε τις ρίζες στο εσωτερικό του κόλπου της, με την πατάτα να αφαιρείται τελικά χωρίς εγχείρηση και χωρίς ιατρικές συνέπειες για τη νεαρή Κολομβιανή.

Η σεξουαλική εκπαίδευση στην Κολομβία έγινε υποχρεωτική σε ολόκληρη τη χώρα τη δεκαετία του ’90 με την ελπίδα οι νέοι να συζητούν πιο ανοιχτά για την σεξουαλική τους ζωή, ωστόσο δε φαίνεται να έχει απτά αποτελέσματα, αν σκεφτούμε πως μία 22χρονη κοπέλα ήταν τόσο αφελής για να αφήσει τα προφυλακτικά, τα αντισυλληπτικά χάπια και τις άλλες συμβατικές μεθόδους αντισύλληψης και τελικά να εναποθέσει τις ελπίδες της στην… πατάτα.

loading...