Αγαπητη πλέμπα, δεν είναι για όλους ο χιονιάς το ίδιο…Τι να τα κάνεις τα εκχιονιστικά, όταν έχεις τα κανάλια!

Έχει αποκλειστεί ολόκληρη η Αττική με μια μέρα χιονόπτωση. Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα και άνθρωποι έχουν πεθάνει.

Ο Πατούλης όμως ποζάρει όλο καμάρι δίπλα στη χιονισμένη Βουλή και ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται χαμογελαστός να απολαμβάνει τον εσπρέσο του στο Ντα Κάπο.

Ο δε Χρυσοχοΐδης κλείνει προληπτικά την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας για να μην πληρώσει πρόστιμο η ιδιωτική εταιρεία που τη διαχειρίζεται – η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, με διευθύνοντα σύμβουλο τον πεθερό του υπουργού Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη.

Γιατί όχι; Αφού τα κανάλια τους έχουν βγάλει εντελώς από το κάδρο των ευθυνών. Εμφανίζουν μια κατάσταση σαν να ενέσκηψε πάνω μας η μεγαλύτερη θεομηνία από καταβολής κόσμου. 

Ο ένας «ρεπόρτερ» μπουσουλάει στο χιόνι για να «δείξει» πόσο πολύ χιόνισε. Ο άλλος οδηγεί στην εντελώς καθαρή Αθηνών – Λαμίας και λέει ξεδιάντροπα «Άγιο είχαμε, καλά έκαναν και την έκλεισαν». Ο τρίτος πάει βόλτα με το εκχιονιστικό στο Κολωνάκι που δουλεύει νυχθημερόν για να μη σταματήσει να χτυπά η καρδιά της αριστείας.

Καμία αναφορά στην ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού ή σε υπεύθυνους που ολιγώρησαν. Μόνο η «πρωτόγνωρη» κακοκαιρία την οποία παρακολουθούμε σαστισμένοι. Με πιο σαστισμένους τους δημοσιογράφους. 

Ας φωτογραφηθούμε λοιπόν όλοι μέσα στο χιόνι – πρωθυπουργός, περιφερειάρχης, υπουργοί. 

Ας απολαύσουμε το μαγευτικό σκηνικό. Ζήσε τον μύθο σου στη χιονισμένη Αθήνα! 

Τι να τα κάνεις τα εκχιονιστικά, όταν έχεις τα κανάλια…

loading...