Φαίνεται πως γέρασα και δεν καταλαβαίνω αυτά που γίνονται στην τριτοκοσμική πατρίδα μας. Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει:

-Γιατί όποιος αμφισβητεί τον εξοχότατο ιό «Covid-19» τον κυνηγάει ο εισαγγελέας; Αυτό αποτελεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ φαινόμενο της χώρας των ΛΑΘΡΟ-μεταναστών και των πολιτικών λαμόγιων!!!!

-Γιατί όποιος αμφισβητήσει την επικινδυνότητα, της Πανούκλας, της χολέρας, της έμπολα, του έιτζ, του τύφου, της γρίπης των πτηνών, της Ασιατικής και της Ισπανικής γρίπης, του κίτρινου πυρετού με τα εκατομμύρια θύματα μπροστά στα οποία ο ιός «Covid-19» μοιάζει ο φτωχός συγγενής δεν ενοχλείται ο εισαγγελέας;

-Γιατί στις πανδημίες αυτές, όχι επιδημία του «Covid-19», το εμβόλιο δεν ήταν υποχρεωτικό, ούτε χρειαζόταν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ούτε μάσκα και ποτέ δεν εφαρμόστηκε «Λοκντάουν»; Τότε απομόνωναν τους προσβληθέντες τους θεράπευαν και λυνόταν το πρόβλημα και η ζωή συνεχιζόταν κανονικά.

-Γιατί οι διασωληνωμένοι από άλλες αρρώστιες αναφέρονται ως θύματα του «Covid-19»; Δεν μπορεί να επικρατεί στον ιατρικό κόσμο η δικτατορίας του κορωναϊού όπου ασθενείς να πεθαίνουν από διάφορους λόγους και να αναφέρονται ως θύματα του «Covid-19».

Οι Αμερικανοί γιατροί ο Dr Dan Erickson και ο Dr Artin Massihi, του πανεπιστημίου Irvine της νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ ερεύνησαν με πολύ προσοχή το φαινόμενο «Covid-19» επί 5.213  προσβληθέντων από τον ιό και έδωσαν συνέντευξη την 22.4.2020 στο «Coffee Road» και παρουσίασαν τα συμπεράσματα τους.

-Ο συγκεκριμένος ιός covid-19, είναι κατασκεύασμα ειδικών εργαστηρίων, είναι γνωστός από την προηγούμενη δεκαετία και μάλιστα είχαν γίνει ιατρικές μελέτες στην επίδραση επί του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου.

-Η τωρινή εμφάνιση του είναι μια καινούργια πιο επικίνδυνη μετάλλαξη του ιού αλλά διαπιστώσαμε ότι το 96%!!! των κρουσμάτων θεραπεύτηκαν και ένα ελάχιστο ποσοστό καταλήγει από άλλες παθήσεις που ήδη προϋπήρχαν μαζί με τον «covid-19» και όχι λόγω αυτού.

Φίλοι μου

Το θέμα είναι πολιτικό όχι ιατρικό και εμείς τα πρόβατα καθόμαστε μαντρωμένα πιστεύοντας όλες αυτές τις ανοησίες που μας σερβίρουν τα δελτία ειδήσεων κάθε ημέρα !!!!!

Οι πολιτικοί ραγιάδες κάθε φορά θα παρουσιάζουν και νέα επικίνδυνη μετάλλαξη του «Covid-19» για νέο «Λοκντάουν» μέχρι να βουλιάξουμε οικονομικά τελείως και να μας παραδώσουν σκλάβους της Γερμανίας και δούλους της Τουρκίας;

Πίσω από αυτό το παγκόσμιο έγκλημα βρίσκεται ο σιωνισμός, η εβραϊκή «Cabal» με την «Νέα Τάξη Πραγμάτων» τα έχω γράψει πριν από δέκα πέντε χρόνια και με έβριζαν  και δυστυχώς επαληθεύτηκα.

Μήπως είναι λάθος οι απορίες μου ή μήπως γέρασα και δε καταλαβαίνω;

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...