Σε ό,τι αφορά τους Παλαιστινίους, λυπάμαι αλλά θα είμαι ωμός: Δε χρωστάμε τίποτα στη φιλότουρκη Χαμάς

 Μόλις διεξήχθη μια ακόμη συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδος και Ισραήλ, συναντήσεις που έχουν πυκνώσει τα τελευταία έτη.

Επί δεκαετίες η χώρα μας διεπόταν από φοβικά σύνδρομα στις σχέσεις μας με το Ισραήλ, κάτι που στοίχισε στις διμερείς μας σχέσεις αλλά και στα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε και το τελευταίο σύμπτωμα των φοβικών μας συνδρόμων του παρελθόντος, μεταφέροντας την πρεσβεία μας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ · μια συμβολική κίνηση, που όμως θα εκτιμηθεί δεόντως από το Ισραήλ.

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ίδρυσε πρεσβεία στο Τελ Αβίβ το μουσουλμανικό Κόσοβο!

Σε ό,τι αφορά τους Παλαιστινίους, λυπάμαι αλλά θα είμαι ωμός: Δε χρωστάμε τίποτα στη φιλότουρκη Χαμάς και την εξίσου φιλότουρκη παλαιστινιακή αρχή, που πανηγύριζαν για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Η Ελλάδα όχι απλά δε χρωστάει τίποτα στους Παλαιστινίους, αλλά το αντίθετο συμβαίνει: Αυτοί μας χρωστούν πολλά, μεταξύ των οποίων και δάνεια που ουδέποτε εξόφλησαν!

Ας πράξουμε, λοιπόν, το αυτονόητο για την περαιτέρω σύσφιγξη των διμερών μας σχέσεων με το Ισραήλ και ας μεταφέρουμε την εκεί πρεσβεία μας στην Ιερουσαλήμ.

Άλκης ο Ωμός

loading...