ΠΟΝΑΕΙ ΧΕΡΙ ΚΟΒΕΙ ΧΕΡΙ, “ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ” ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Κύριοι Βουλευτές,

·       Ο κ. Μητσοτάκης που αποφασίζει μόνος του για όλα χωρίς να ακούει κανέναν άλλον (παρά μόνον για τα Εθνικά θέματα το ΕΛΙΑΜΕΠ, την Μέρκελ και  τον σουλτάνο για Χάγη κτλ και για σχεδόν όλα τους “δεσμούς”).

·       Θέλοντας να δείξει ότι δεν διατάζει μόνο τους υπουργούς του αλλά και τους συμβουλεύεται.

·       Και μη θέλοντας  να φαίνεται ότι μόνον διατάζει αλλά και για να δείξει  ότι δήθεν συμβουλεύτηκε τον αρμόδιο υπουργό.

·       Σχεδόν σίγουρα διέταξε τον κ. Κικίλια και  να προετοιμάσει την κοινωνία για το νέο ίσως τελικό κτύπημα που θα της δώσει ο κ. Μητσοτάκης.

·       Ανακοινώνοντας δημοσίως  κ. Κικίλιας, χωρίς δήθεν προσυνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη (αν ήταν δυνατόν) ότι θα εισηγηθεί ολικό lock down.

·       Ήτοι παίζονται προφανώς «οι κούκλες»,  για τόσο σοβαρό θέμα.

·       Χωρίς να ακούει ο κ. Μητσοτάκης καμιά άλλη γνώμη επιφανών Ελλήνων ειδικών,  πλην της γνώμης των γνωστών υστερικών τοιούτων.

·       Και βάζοντας την περισπούδαστη αφόρητη κυρία του Χριστίνα Κοράη  στα Παραπολιτικά του  και  όλα τα ΜΜΕ του, να κάνουν, χωρίς αντίλογο πλύση εγκεφάλου,  για την τραγική του απόφαση.

·       Γιατί τραγική ;;

·       Γιατί θα έπρεπε να είχε από καιρό καταλάβει ότι η αύξηση των κρουσμάτων (το σύστημα  υγείας ως φαίνεται αντέχει γιατί τα κατά παρασάγγας περισσότερα κρούσματα είναι ασυμπτωματικά) οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στa lock down του. 

·       Έτσι λογικά και προφανώς ήταν βλακώδη τα διάφορα μέτρα CLICK κτλ, αντί της πλήρους με μέτρα (μάσκα, αποστάσεις, κτλ) λειτουργίας της αγοράς.  

·       Ακόμα και των θεάτρων, κινηματογράφων, γηπέδων κτλ.

·       Με μέτρα επαναλαμβάνεται.

·       Μέτρα μάσκας και προ πάντων καλό πλύσιμο ή απολύμανση των χεριών μόλις επιστρέφουμε στο σπίτι

·       Που αποτελεί την σπουδαιότερη αιτία μετάδοσης στο σπίτι του ιού στους υπερήλικες κτλ.  Πράγμα που  ξέχασαν τελείως οι ειδικοί του lock down

·       Είναι επίσης απόλυτα και λογικά δεδομένο ότι τα lock down αυξάνουν τα κρούσματα και ιδίως τους θανάτους των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων

·       Που υποχρεώνονται όλη μέρα να είναι στο σπίτι σε επαφή με τα νεαρής ή νέας ηλικίας  ασυμπτωματικά μέλη της οικογένειας τους

·       Την γνώμη αυτήν που εκφράζουν αξιόπιστοι λοιμωξιολόγοι την έχει αποδεδειγμένα επαληθεύσει η πράξη.

·       Με τον νεαρό και άβουλο υποχρεωτικά, κ. Κικίλια να διατάζεται (προφανώς) να εισηγηθεί το αντίθετο

·       Αφού του μυαλό του «αυστηρού και δυναμικού» Κυριάκου , δουλεύει σύμφωνα με τις «έξυπνες» εντολές Σήψα και ομοίων του

·       Και   με το τι γίνεται στην εσπερία (όπου επικρατούν άλλες συνθήκες)

·       Ήτοι αποφασίζει  το πονάει χέρι κόβει χέρι.

·       Η ευθύνη των επιπλέον νεκρών λόγω των lock down, βάραινε και θα βαραίνει προφανώς, όχι τους εν λόγω λοιμωξιολόγους , αλλά τον κ. Κικίλια και κυρίως τον κ. Μητσοτάκη.

·       Που με τα δολοφονικά από πάσης απόψεως (κορονονιακής, οικονομίας κτλ) ως ανωτέρω μέτρα,  ρίχνουν και στάκτη στα μάτια των Ελλήνων ότι δήθεν τους προστατεύουν. Τη στιγμή που από πάσης απόψεως τους εξολοθρεύουν

·       Έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες τους στο εμβόλιο. Που άγνωστον  είναι αν θα αντιμετωπίζει τις συνέχεις μεταλλάξεις του ιού.

·       Συνεπώς η σωτηρία μας από την παρούσα «τρέλλα» επαφίεται πλέον στην εφεύρεση δραστικού φαρμάκου αντιμετώπισης του ιού.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

 

loading...