«Ένα νόμισμα για να κυριαρχήσει πάνω σε όλα τα άλλα»: Ο Έλον Μασκ έδωσε το σύνθημα, ΦΩΤΟ

 Η ανάρτηση γεμάτη νόημα…

Ο Elon Musk φαίνεται να έχει ρίξει όλο το βάρος του στην κυριαρχία του Bitcoin, το οποίο, με την στήριξή του σημείωσε ιστορικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, έφτασε στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών και συγκεκριμένα πάνω από 48.000 δολάρια, αφού η Tesla δήλωσε ότι αγόρασε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια του ψηφιακού νομίσματος!!! Μάλιστα, η εταιρεία του Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους πελάτες της να αγοράσουν τα ηλεκτρονικά της οχήματα με bitcoin, δίνοντας ακόμα πιο μεγάλη ώθηση στο ψηφιακό χρήμα εις βάρος των εθνικών νομισμάτων.

Την κίνησή του αυτή την επιστέγασε με ένα tweet: «One Coin to Rule Them All – Ένα νόμισμα για να κυριαρχήσει πάνω σε όλα τα άλλα».

Μάλιστα, την ανάρτησή του συνόδευσε με μία φωτογραφία από το δαχτυλίδι της ταινίας «Άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Ένα νόμισμα λοιπόν για να κυριαρχήσει έναντι των υπολοίπων. Άραγε θα γίνει το παγκόσμιο νόμισμα μία παγκόσμιας ψηφιακής κοινωνίας;;;

Ποιός ξέρει…

Πάντως το Bitcoin κερδίζει σημαντικό έδαφος… Ένα νέο πρακτικότερο νόμισμα με την στήριξη μάλιστα του Έλον Μασκ, ο οποίος θέλει να εμφυτεύσει τσιπάκι στον εγκέφαλο, το οποίο, σύμφωνα με την Δρ Ανδρειανή Οδυσσέως, Επιστημονική Διευθύντρια Νανοβιοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής του Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης EPOS-Iasis, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ταυτότητα αλλά και για χώρο, στον οποίο θα μπορούν να αποθηκεύονται προσωπικές μας πληροφορίες, γιατί όχι και ψηφιακές μονάδες συναλλαγών, όπως τα κρυπτονομίσματα

loading...