Σκασίλα μας που δεν μπορεί ο φιλιππιδης να ζήσει χωρίς το θεατρο!

Αυτά τα Ανθρωπόμορφα τέρατα, τα οποία  χωρίς τσιπα, χωρίς την ελάχιστη ανθρώπινη ευγένεια απαιτούν σεξουαλικές πράξεις από ανυποψίαστα ή ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΑ άγουρα (λογω ηλικιας τουλάχιστον), κορίτσια, που θέλουν να ξεκινήσουν στο θέατρο, καταχρώμενοι την εξουσία που τους έδωσε το σάπιο μιντιακό και πολιτικό κατεστημένο στην κοινωνία μας.

Τέρατα που με κυνισμό χωρίς να αισθάνονται ντροπή, πετάνε  ένα «Παρτον τώρα»  και κατεβάζουν τα βρακιά τους μολις πρωτοβλέπουν μια κοπέλα που τώρα βγήκε από την σχολή για να της δώσουν μια θέση στον σανίδι τους, 

δεν χωράνε όχι μόνο στο θέατρο αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Σωστά διαπομπεύονται. 

Το τεκμήριο αθωότητας υποκριτικά το επικαλούνται όταν το ίδιο αυτό αισχρά χυδαίο περιστατικό το έχουν επαναλάβει 50,100,1000 φορές. 

Την αθωότητα και το τεκμήριο της οι ίδιοι το απεκδυθηκαν όταν δεν φοβήθηκαν ότι 7,17,47 από τις 500 αυτές κοπελίτσες θα το καταγγείλουν ή ακόμα χειρότερα θα το δημοσιοποιήσουν.

Σωστά πράττουν τα θύματα  και δημοσιοποιούν ονόματα και γεγονότα.

Η διαπόμπευση είναι το ελάχιστο τίμημα κάτι τέτοιων τύπων που τους είχαμε περι πολλού κι αποτελούσαν κοινωνικά πρότυπα (τρομάρα τους), για όσα ανόσια έπραξαν.

Στα τσακίδια λοιπόν Κιμούληδες, σπυροπουλοι και φιλιππιδηδες.

Μην απορείτε κύριοι. Η άβυσσος που ανοίξατε μόνοι σας σας καταπίνει.

Η αυτοκάθαρση της κοινωνίας μας μόλις ξεκίνησε!

loading...