Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιεικώς απαράδεκτο , μας εγκαλούν γιατί φυλάμε τα σύνορα της Ευρώπης .

Πέτρος  Κονταρίνης

Σε άθλιες μεθοδεύσεις κατά της Ελλάδος προχώρησαν ευρωβουλευτές από τις μικρές κοινοβουλευτικές ομάδες της Αριστεράς (του χαβιαριού) πρόκειται για ευρωβουλευτές που προέρχονται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους Podemos , των Πρασίνων, που όταν είχαν το Υπουργείο Εξωτερικών στην Γερμανία διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία και ισοπέδωσαν την Σερβία και που τώρα έχουν αναδειχθεί  σε πρωταγωνιστές της αντιρωσικής υστερίας των πολιτικών ελιτ, και βεβαίως τους θαυμαστές της Θάτσερ, Φιλελεύθερους, που δικής τους εμπνεύσεως είναι το γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους στην Ευρώπη . 

 

Όλοι αυτοί ενώθηκαν, παρά τις υποτιθέμενες διαφορές τους, για να πολεμήσουν, όχι μόνο ενάντια στο δικαίωμα της Ελλάδας να μη δέχεται παράνομους μετανάστες στο έδαφος της, αλλά και στην ίδια την Ευρωπαϊκή αστυνομία Frontex, που έστειλαν πριν μερικά χρόνια για να προστατέψει τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Την κατηγορούν ευθέως ότι το τελευταίο διάστημα κάνει επαναπροωθήσεις  στην Τουρκία, από την οποία εισήλθαν αποδεδειγμένα παράνομοι μετανάστες, καθώς και ότι αποτρέπει την παράνομη μετανάστευση. Την κατηγορούν δηλαδή ότι κάνει, ίσως για πρώτη φορά, στοιχειωδώς, την δουλειά για την οποία βρίσκεται στο Ελληνικό έδαφος. 

 

Μεταξύ του 2015 και του 2019, στην Ελλάδα συντελέστηκε μια τραγωδία, τόσο για τη χώρα, όσο και για τους μετανάστες, από την Ηδομένη έως την Μόρια, όταν οι Ιταλοί έκλεισαν την Λα Βεντούζα και οι Ισπανοί το Γιβραλτάρ. Λίγο αργότερα ακολούθησαν όλες οι βαλκανικές χώρες, κλείνοντας  τα σύνορα τους με την Ελλάδα από φόβο του τι θα ακολουθούσε. Την ίδια ώρα, η πρώτη φορά αριστερά, εν μέσω οικονομικής κρίσης επιδείκνυε τον ανθρωπισμό της, καλούσε όλους τους δυστυχισμένους του πλανήτη να έλθουν στην χώρα μας. Ήταν ευκαιρία για τις πανκοσμιοποιημένες ελιτ να διαπιστώσουν πόσο χρήσιμη  μπορεί να τους είναι μία τέτοια αριστερά, στην υλοποιήσει του στόχου της για μετεγκατάσταση πληθυσμών, με αποτέλεσμα  τη μεγαλύτερη κερδοφορία των πολυεθνικών, και την αλλοίωση της ενιαίας πολιτιστικής ταυτότητας των εθνών-κρατών. 

 

Από τότε, πραγματοποιήθηκε ένα πάντρεμα του νεοφιλελευθερισμού με την αριστερά και τα γνωστά της κολλήματα με τον διεθνισμό, που όμως αφορούν ένα άλλο κόσμο, με άλλους διεθνείς συσχετισμούς, όπως αυτούς που υπήρχαν την εποχή της ΕΣΣΔ και των Αδεσμεύτων κρατών που είχαν αποτινάξει την αποικιοκρατία , που  αντί να στέλνουν του πολίτες τους στην Ευρώπη για σκλάβους, όπως συμβαίνει σήμερα, αγωνίζονταν να αναδείξουν τις νέες εθνικές κρατικές οντότητες.

   

Έτσι, αποφασίστηκε τους επόμενους τέσσερις μήνες να συγκροτηθεί ομάδα ευρωβουλευτών που θα διεξάγει έρευνα σε σχέση με τις καταγγελίες που έχουν γίνει, ότι κατά  τον τελευταίο χρόνο, η Frontex : 1) Συμμετοχή  σε επιχειρήσεις που παραβιάζουν θεμελιώδη δικαιώματα, 2) Αδράνεια μπροστά σε τέτοιες επιχειρήσεις από τις Ελληνικές Λιμενικές αρχές, 3) Κακή διοίκηση της υπηρεσίας ως προς τη διαδικασία αναφοράς καταγγελιών και τη διαχείρισή τους, ζητώντας προκαταβολικά την αντικατάσταση του Διοικητή της Frontex.

Οι  Μ.Κ.Ο. από όπου προέρχονται αυτές οι καταγγελίες  σε συνεργασία με υπερεθνικά όργανα έχουν θησαυρίσει όπως είναι γνωστό από την συνεργασία τους με Τούρκους δουλεμπόρους στην μαζική διακίνηση παράνομων μεταναστών. Είναι αυτονόητο ότι οι ενέργειες αυτές εξυπηρετούν τα σχέδια του Ερντογάν, που στοχεύει στη δημιουργία γκρίζων ζωνών στο ανατολικό Αιγαίο, και στη μελλοντική αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης σε όλη  της Ελλάδα .

 

Μία τέτοια εξωφρενική πρόταση είναι καταρχάς χρήσιμη, γιατί αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια των εμπνευστών της, οι οποίοι μας έστειλαν την Frontex για να κάνει τον τροχονόμο στην αντικατάσταση πληθυσμών της Ελλάδας, και  εν συνεχεία της Ευρώπης. Ένα  δεύτερο στοιχείο προς εξερεύνηση είναι ο ρόλος της Ευρωπαϊκής δεξιάς των Χριστιανοδημοκρατών κομμάτων (ο οποίος αποκρύπτεται επιμελώς), που μαζί με την εκφυλισμένη Σοσιαλδημοκρατία παραμένουν οι κυρίαρχες δυνάμεις στη Ε.Ε. αλλά και στις κυβερνήσεις των επιμέρους κρατών .  Τίποτα δεν μπορεί να περάσει από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς χωρίς τη συγκατάθεσή αυτών των δύο κομμάτων .

 

Τα δύο αυτά κόμματα, που αυτοαποκαλούνται κεντροδεξιά και κεντροαριστερά, ούτε που θέλουν να ακούσουν το ενδεχόμενο να παραλάβουν ένα μέρος των μεταναστών που να είναι ανάλογο με το μέγεθος της χώρας τους. Έχουν, δε, αποδειχθεί τόσο ανάλγητα, που δεν δέχονται να παραλάβουν ούτε λίγα ασυνόδευτα παιδιά από τα χιλιάδες που έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα μας. Έτσι, αποφεύγουν να επωμισθούν τις συνέπειες των αποφάσεων που παίρνουν, όταν αυτές δεν είναι αρεστές στο εκλογικό σώμα των χωρών τους, ενώ, εν είδη λαγού, βάζουν μπροστά άλλους, πιο πρόθυμους, όπως συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση με την  φιλελέ αριστερά, οι οποίοι μπορούν να φανούν πιο υπάκουη για διάφορους λόγους , στην εξυπηρέτηση σκοτεινών επιδιώξεων .

 

Τώρα,  απομένει  να  μας πουν η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ, που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου, τι στάση κράτησαν στην ψηφοφορία και πώς θα αντιμετωπίσουν την απόφαση αυτή που ουσιαστικά ακυρώνει την ύπαρξη συνόρων στην χώρα μας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο, ενώ αποτελούν και προσβολή για όσα δεινά  έχουμε υποστεί ως τώρα από της πολιτική στη Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη .

 

Έχει αναρτηθεί στον Ιστότοπο   Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – Δεν εκχωρείται .

loading...