Το καρκίνωμα του “μΠολακισμού” κάνει μεταστάσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ

 Που πάτε, ορέ “τραγιά” με αυτά τα μυαλά, που θα έλεγε και η λαϊκή θυμοσοφία;

Πως να σας σεβασθεί ο κόσμος με αυτά που λέτε και κάνετε;

Έχει αλλάξει ο κόσμος και δεν το παίρνετε χαμπάρι.

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Νίκου Ξυδάκη για τη Δεξιά

Απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τη Δεξιά στην Ελλάδα έκανε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Νίκος Ξυδάκης. Μιλώντας για τον φιλελευθερισμό στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως «κωλοδεξιοί».

Αρχικά ο Νίκος Ξυδάκης υποστήριξε ότι ο Φιλελευθερισμός έχει εγκαταλειφθεί από τη Δεξιά εδώ και 10ετίες και έχει ενταχθεί στην ατζέντα της Αριστεράς και πως στο λόγο της υπέρ της ελευθερίας είναι φιλελεύθερη για να καταλήξει ότι «αυτοί δεν είναι φιλελεύθεροι, κωλοδεξιοί είναι, ΕΡΕ» 

Οι δηλώσεις του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα ο οποίος και υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια «απαράδεκτη δήλωση».

«Τέτοιες δηλώσεις να κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και θα διολισθαίνουν συνεχώς προς το 3% γιατί η ΝΔ είναι ένα λαϊκό κεντροδεξιό κόμμα που έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία, απόδειξη ότι είναι το μακροβιότερο πολιτικό κόμμα σε όλη τη μεταπολίτευση με όλη αυτή τη δυναμική που έχει γιατί έχει ρίζες στην κοινωνία γιατί οι ιδέες της έχουν ρίζες στην κοινωνία» και διερωτήθηκε «τι να πω το ανιστόρητο ότι οι αριστεροί είναι φιλελεύθεροι;» 

Ακούστε το ηχητικό:

loading...