Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΟΤΖΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Ξεπερνάει πλέον και τον Νασρεντίν Χότζα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφαρμόζοντας την τουρκική άσκηση εξουσίας όπου τη μία μέρα λαμβάνει σκληρά μέτρα τιμωρού των ανθρώπων, την επόμενη μέρα αφαιρεί κάποια από αυτά τα όποια δεν περνούν και την επόμενη μέρα επαναφέρει παραλλαγές των πρώτων.

Χωρίς “take away” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, με “take away” το Σάββατο για να έρθει η Κυριακή χωρίς mini market μετά τις 17.00, ώρα απογευματινή. Όλα αυτά συνθέτουν τον παραλογισμό και το κοινωνικό και οικονομικό πείραμα του Τούρκου Χότζα Κυριάκου Μητσοτάκη. Μαζί και η δραπέτευση του από το Μαξίμου προς τις ακτές του Ανατολικού Αιγαίου σε καθεστώς φόβου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “ειδικοί” σε ρόλο μελλοντολόγου και ενίοτε οικονομολόγου μας βομβαρδίζουν, με την βοήθεια επικοινωνιολόγων διά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τουρκικής ιδιοκτησίας ή/και συμφερόντων, με την ανατολική φιλοσοφία, μετατρέποντας τους Νεοέλληνες σε αληθινά Γιουσουφάκια.

Η “γερμανική μπότα”, το Δ΄ Ράιχ των ομοϊδεατών Ούνων επίσημων ιδιοκτητών του χρέους της δουλοπαροικίας, πνευματικών και πολιτικών οδηγών του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξευτελίζουν τους προύχοντες της αποικίας και τον ιερό κλήρο σαν να μην πέρασε μία μέρα από την Τουρκοκρατία, που μάλλον τελικά τα 400 χρόνια έγιναν 600 και βαδίζουμε περήφανα για τα 700 και πλέον.

Ο εμετός των παιδεραστών της ηθοποιίας και πολιτικής μας θυμίζει πόσο ευτελείς είναι οι εκλεκτοί των αποικιοκρατών που τους χαρίζουν οφίτσια για να ικανοποιούν τις ηδονές τους και να ξεπουλούν το χρυσό της Ελλάδας πιο εύκολα.

Καλύτερα λοιπόν μίας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή στο τουρκο-γερμανικό ζυγό και πάλι. Τουλάχιστον έρχονται οι τουρκο-αλβανοί επενδυτές να μας ξελασπώσουν από το βούρκο της αποικίας. Κάτι είναι και αυτό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έχουμε να δούμε πολλά μέχρι το Άγιο Πάσχα και την Ανάσταση των πιστών που δαιμονίζει τους εξουσιαστές μας αφάνταστα. Έπονται τεκτονικές αναταράξεις τους επόμενους μήνες, εβδομάδες, ημέρες και ώρες.

Το αίμα των σκλάβων βράζει και οι εξουσιαστές διψούν για αίμα, και υποταγμένους σε ουσίες ψευδαισθήσεων και ηδονές ανθρώπους…

loading...