Η αστυνομία είχε εξαρθρώσει συμμορία Αλγερινών αλλά αντί να απελαθούν επανήλθαν δριμύτεροι

Οι προδότες έχουν πάρει εντολή να αντικαταστήσουν το Ελληνικό Γένος με βαρβάρους όλων των φυλών και υπο-φυλών… Ελληνισμός και Ορθοδοξία τους καίνε…

Οσονούπω θα τους κάψει και ο Θεός δια παντός…

 Με άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο μέλη συμμορίας Αλγερινών που δραστηριοποιούνται στον λόφο του Στρέφη. Υπάρχει όμως πλέον οργή και στους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, αφού οι συλληφθέντες αλλά και ο αρχηγός της συμμορίας, ο οποίος θεωρείται άκρως επικίνδυνος, είναι παλαιοί γνώριμοι των αρχών!

Ενώ λοιπόν είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν, ξαφνικά εμφανίζονται πάλι στο προσκήνιο να πωλούν ναρκωτικά και να ληστεύουν περαστικούς. Αντί να έχουν απελαθεί πάραυτα από την πρώτη φορά. Οι άντρες της ασφάλειας με το δίκιο τους εξοργίζονται, βλέποντας εγκληματίες που έχουν ήδη συλλάβει να επανέρχονται δριμύτεροι. Αφού είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι το έγκλημα αναβαθμίζεται, όταν η τιμωρία δεν είναι παραδειγματική.

Τελευταίο θύμα τους ένα εικοσάχρονο παλικάρι που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην περιοχή. Ο άτυχος νέος έπεσε στα χέρια της συμμορίας η οποία τον ξυλοκόπησε άγρια κλέβοντας ότι είχε πάνω του, ενώ αγνοείται ακόμα και το σκυλί του! Το οποίο είναι ράτσας Pitbull και υπάρχει εύλογη ανησυχία για το τι μπορεί να του έχει συμβεί.

Τρόμος με Αλγερινούς στο λόφο του Στρέφη! Έσπασαν στο ξύλο 20χρονο και του έκλεψαν τον σκύλο

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να συλλάβουν δύο μέλη της επικίνδυνη συμμορία, της οποίας όμως ηγείται επικίνδυνος αλγερινός ο οποίος φέρεται να έχει βαρύ ποινικό μητρώο και είναι γνώριμος των αρχών. Εδώ λοιπόν ζούμε πάλι το θέατρο του παραλόγου. Επικίνδυνοι κακοποιοί συλλαμβάνονται από την αστυνομία, αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφορούν πάλι ελεύθεροι στους δρόμους!

Αντί να απελαύνονται άμεσα μετά την έκτιση της ποινής τους…

loading...